嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 20:42 發表   # z# l% C/ i0 w, o6 {+ p

9 S1 X. q4 `/ t9 d% m
: y. O' h# [9 V1 y# V# `我好少著住自慰,多數係瞓醒之後除出嚟摸
% g8 L$ `& i5 k( x' [* M9 o1 A7 D& {8 G) _' X
下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。& o' ]7 ?3 g3 ?3 Q3 v! @
有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:04 發表   
' T& T& q, W" l, A+ p- Y: f
5 f1 p% P. s) T我不會特意拆墊或加毛巾,因為實在太浪費時間同影響睡眠,我晚晚都著泳衣瞓,如果要這樣做就睡不了
  J) }# ]; n7 }0 v6 F
  D! e# w2 ~. T) T$ P9 s9 S" A如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 20:26 發表   
1 P+ a& {$ l, L% N$ _7 I+ i
3 E7 x# W) v% i5 \! c0 l4 N' {! D
# E1 F% R4 Z3 X. ~未有,只試過做水彈,你唔講未諗過咁玩
2 A  _1 E: b7 A% Y5 N8 B& M" ~

9 B9 W8 e; N) Q( N$ u4 z還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:07 發表   3 U. u( T8 ]5 B# l. I" G7 }

7 o  S0 _3 M$ ^2 h1 r
1 u* g2 A, h& i, H- `+ B下體太敏感了,加上胯下和肚子被泳衣緊緊包住,每次穿上就勃起了。$ ?% O. q- s/ ]; \4 D2 s" V1 u& |4 R
有時興奮過後,都不處理了,留到朝早才洗澡。
+ o7 H0 h* d- A  S' V所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:10 發表   9 l" |9 ^; H0 S0 B/ h$ @6 `- {

, Y' V" g/ l- U" M( `1 H) g
; a5 w5 f( D, k( ]! T6 D( P. |! f如果那天加毛巾,你會加軟綿綿的、乾硬的、還是毛茸茸的呢?
7 h5 L, i) K) c: a8 \/ Y我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   
/ s1 X, L# d9 _# i% r6 W
7 ]8 N& D# I  I+ ]8 r6 i所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗
2 Q: Z% }% F: u1 g& @

5 b5 f) S/ u( B0 D戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了,' J( ~9 D% a7 ?3 W5 k2 z
因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:28 發表   # B6 T  H4 J/ @& t3 V
% R. X8 G; B7 L- ?5 |! l% @" Y

4 _1 h3 W% P- ^戴一個套就好了啦,還有加潤滑在龜頭敏感帶,在套裡面就好了,% ^' u+ U) p; E5 y  m. z( E
因為泳衣會固定住不易漏,如果流出白液後立即處理也不會弄污啦。
1 J9 C! M2 e1 f( T無錢買套,同埋套好似有潤滑劑係出面,唔想搞到痴lup lup

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:21 發表   ; P8 @% P! a& V* x1 q
; v0 y# o, R' r9 q, O- t* [) D
所以我著泳衣我都不自慰,如果勃起了就不理會,驚整污糟泳衣同不想洗
  [/ y8 ]4 k+ q' U6 `* T  U- H
$ r- |- Y7 r% D5 C
還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。) Z3 \2 T% c% d+ M. e) C2 l
興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:19 發表   5 j9 p' l- J& `% y+ v+ R
' _2 T6 c& L( v) k

+ x/ _/ U& X; I' r( N" S還有還有,你那是候是用暖水、水喉水還是熱水呢?
' [$ _: g8 d8 _& n$ j& B2 N9 e
( U. i/ |! X) x水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆4 N; j) v& i7 h
想揾細細個氣球再試

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:23 發表   
9 v$ Z2 {$ h, q1 w" I
/ [" R' C) R6 s4 y我諗應該係軟棉棉,太硬唔舒服
/ W0 n4 E2 C% q

0 T7 o7 T" U% a" w3 D0 G& B( m. l' x我也喜歡軟綿綿的啦,
. X' ]" d' z" C7 E' h如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:30 發表   # _7 A7 ?1 l# C. N4 g
0 f# y, O' f8 n
2 {. i+ M- E. W, B
還有呢,如果興奮過後要立即清理,還是掃興的。, M- Z4 f* }& N% L
興奮過後立即睡就最好了啦,清理了又變精神了。
" X/ ?, @& q9 M4 z4 ^0 g. o. m所以我都唔使清理就唔麻煩

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:32 發表   
5 T  E  N! w8 c5 H0 Q5 X- H8 O% G7 }) u! t

c( z+ m' H3 u- u$ R" p我也喜歡軟綿綿的啦,/ F  I# M2 p) \$ U  r2 ]
如果有毛毛面的,觸感就更好了啦。
2 }0 Q& j: ]7 K: w% e' q% O
有毛就會搞到好痕瞓唔到

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:33 發表   
) _0 B! O/ H7 U; ~- d, k
0 h4 z* s3 Q, }6 N, R# M所以我都唔使清理就唔麻煩
* z; [. S! h4 v. L$ m- y% C: T

+ M! _% w9 p: Z+ x: M/ J. a/ L8 V如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:32 發表   
  z/ Z: G: f+ [5 C. t" w) n' A- F8 I: [
8 c2 C# j0 o3 }, }- E* \
水喉水暖水,本來想用火谷爆氣球,點知係過重下聚爛左,做唔到爆4 ]2 ^* L+ Q- @5 j3 `1 }
想揾細細個氣球再試
, G3 e6 p2 C9 @

8 ?3 Z* C- x5 e4 K細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,7 \# w+ s( @2 e7 u
文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。, O8 \5 {  k3 }" L- m/ _
) b( n& m1 b) o4 ~+ ^! b$ m
擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:39 發表   ! \) e' P- U! j* Y: u& N
# s" T' u# l" }0 }1 `5 l+ i1 t" [+ h
$ Y+ G# r7 ~2 N( n9 C8 ?1 N! g% x
如果要立即清理,脫掉套後就要用濕布先抹抹泳衣啦。
/ l; P$ a% m2 @6 s洗完會無咁滑同彈性。。。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:42 發表   * j2 F2 {& B  Z' M) l

2 }$ W# B0 ~$ c- }6 f  w7 q
8 S2 n) ]' ~+ R4 U  l! A細細個氣球可能要去批發或者淘寶了啦,
& D" z9 a  X7 T9 |/ O文具舖賣的都是標準size,又或者是巨型的那些。
( Q5 t* Y6 f9 P. _% O
% X6 Y7 i" D5 v* e6 S/ ^擺放的位置有講究、試過或者想試嗎?
3 \8 z- [' D: h* {) @8 X, Q

+ q: W) X! t- }1 I+ u5 K9 c2 |有無示範可以參考下?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:42 發表   # _! L, G4 g2 u9 M0 J' N4 i3 n. K
9 {% e  k2 m0 ?  k6 R2 D  B. h- c
洗完會無咁滑同彈性。。。
9 Y9 T8 M4 V6 t8 \" X- H
# u& F) P6 p% H/ p) D1 ~
是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,! t! E) t* v9 X2 m/ z9 N
只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。
4 J+ ^3 p% K, J/ G+ }: h  w所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-27 21:46 發表   1 O9 u' H; v* p4 ]
- l- ^. I6 T+ V9 p. V& @
5 f0 C9 ~3 r, G& b+ K& n7 J2 K
有無示範可以參考下?
) J+ ^% e: K. t& W$ H8 y

3 D4 w/ I: O6 I6 M% w有的,可以看看 #36, 不過那都只是想,未試過的啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:46 發表   5 J% C* r4 m0 F; [1 X0 K; t
) A- F0 g" P# l
/ j, z7 |( ]/ m9 S$ C4 [
是啊,不能用洗衣機,要用清水洗,
% K0 ^' I4 M; T只能用毛巾索乾,不能曬乾啊。- J' ^7 }/ ^% W2 j
所以乾燥天洗最好,如果要洗的話。
, s4 p( d2 }  w1 i5 [我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆( N+ y& y4 G3 c( V
所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣

這裡這裡 ' k5 Q- {! ?; g2 P" v

+ d& O% V+ E& N6 x0 Y& s
1 j3 R+ e4 u5 g) h
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   - b% o" Y% b% b8 A$ {- n
. ]4 N6 t+ o$ @* F

1 I4 P0 K7 n( x' w你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?/ D7 |& C- _! c9 [: o
1 A  S1 \# R' c
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
  s+ d9 l" f* \! j" H1 {8 J: x3 R" x, O7 h
7 F/ r/ z! k7 h' U$ @0 g- [1 t4 t' J
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。8 q' N3 O1 U/ x: X% I% k
6 `' e: |( V5 D+ S3 x
前面的左右位置:可以 ...