嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:50 發表   6 E% B; m* L0 G" g$ a
  t& y  B# ~# O- \
我平時都游開水(著男裝泳褲 )手洗都好快鬆2 g& d" ?' u) r1 Z2 a
所以我唔會拎啲寶貝泳衣去洗,唔想不斷買新泳衣
) U2 M4 N( |& y

' G1 |& R7 o1 h9 y0 R0 K& H2 a我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。
! O: k! i/ U; ~: w% n: S1 w& A% I不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 21:55 發表   
6 H% F2 O( U) i5 T! V7 x3 Q% i; E; g1 B; D8 O( X- D6 n: V

/ S3 ]8 N  D! o& C& L我也不敢擦泳衣啦,都是用花灑沖沖,泳池有氯氣也有些影響啦。
" U4 s1 ]0 l3 b  ~( i1 ^不洗不太乾淨啦,有汗、有潤滑、還有白液哪啦。
! I8 T6 r5 o6 N我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣
  B9 c9 P5 B7 n/ R1 t唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 21:59 發表   
+ j; h9 J9 G* j( f5 p
. {+ l' [0 u: H; n9 K- g我著泳衣之前會包好龜頭,驚出水整污糟泳衣1 \" f+ `$ i# }
唔想洗泳衣仲因為無時間乾,驚比屋企人發現
! {- M) X( D% f. W! E, _3 X" ~1 H  q1 Y# T  W
用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:07 發表   
( c5 }+ t6 f: A8 H  W5 O) [4 R5 o6 j9 @! g  X' w3 [

, s  T$ o$ X0 Y用甚麼包住呢,不會不舒服嗎?
7 g9 X! T6 J  H. A
我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:11 發表   
: E" l, @( ^1 H* J7 a' W
' c3 S$ ?/ L" T/ g0 R7 b: T我會用紙巾包一層,瞓咗就唔會覺得唔舒服
; d" V' [; q% c4 u/ j. W; i! P

1 E. k. Y2 h# H2 R& q! R
" K  `3 M- _5 P7 b0 t. R5 D試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,( g  Z  _/ G9 O. g% f0 D8 o8 z. M
雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,
" L( j# @: t! B! F8 v( \. A裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 22:46 發表   
& K6 u! A( ^3 q5 t" p( ~: h" E
2 a; V) F" V5 F( ]* l" H) m. v% N0 |6 ~0 a+ [
8 D1 J, g  o* D. L
試過用收下體哪種透明膠布封住包皮口,
) N) g4 t# x5 `) l* \% j雖然泳衣包住固定了下體,但是包皮同龜頭之間,
- Y- v3 t7 U: q# i. |/ o" L8 R裡面還是濕了,不過不舒服所以未睡
# J4 a9 }1 v6 n( x$ {清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-27 22:59 發表   
) }, Z! I5 Y4 u- N& K7 h5 B' ~3 Y) j; q5 D
清理應該會好痛?痴住龜頭喎。。
# @# s1 F8 F1 y& g0 w/ E  V' \

- w6 a, W. ]( e; X不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,
3 Q$ R7 O" j  {- u; J; Q1 S不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 20:47 發表   
+ U+ d* G6 i$ N
8 y5 @- Y5 \* F* n; F9 x+ ~: O
( A9 A$ e  J6 e你有沒有想過,氣球幾大和放哪裡呢?% M" i. [3 ~7 t0 j+ F3 M

, k/ K4 G/ x1 u! x/ u3 P5 s前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。; j0 ]* Q  M( Q' d, `/ J

" K% @* _) I7 I4 K# p: X# }. O! g1 \1 e8 W0 E6 ]. }: c
前面:下體就可以直接感受都水的動感,直接壓在水氣球上刺激敏感帶。
$ w" A+ T- O& s" {
2 I1 z" @# _7 d( ~前面的左右位置:可以 ...
2 J3 y3 ^: l4 y% H

; u( ^9 B# w! u8 J2 X! {/ F, k, X
* R$ {- R9 }# }& X4 ]呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體
& l+ q3 f5 J" C0 u, M( N  C; W; Lhttps://store.shopping.yahoo.co. ... itemlist_shsr_title

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-27 23:21 發表   ) a- y! }8 h7 D9 Y7 V  V/ ~, }

$ }  E- _$ e7 G4 Y( j0 z7 H8 F3 v! ~# q2 l9 W8 P) K
不是,是痴住包皮,要用熱水沖住來撕啦,
  t) ?% w: ~3 n; L6 t6 S不過真的沒有流出來,但是一塊也不便宜。
& l# R# J3 L2 h: }8 y咁麻煩。。! f% D1 E3 s( d9 Z) _
定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   
4 e; Q5 o! v! r" x8 h: W
! [& u  h' U$ R- }7 k8 @6 T9 |) T, ^$ w$ P9 u+ {. \6 L5 I
7 I9 h& o- ]3 K4 p% f
呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體
$ p3 k9 D) d' M) ghttps://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
: K0 C, U; q. K! p
  B; U2 u( e  B; {/ t* p
日本這種小氣球(有些好似係專 for 入水的,夏祭那些呢)  a- F# ^. I3 q2 a9 t  H# b
不過香港好似無德賣,未見過(12蚊店也没有) 0 j! Z  Y: K7 u$ Z! s) f
# u  v8 G9 v1 w; Q, L
我是用水喉啦,把花灑頭拆下,但要小心水大會失手。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 14:09 發表   
& e( I$ N, l9 N& _8 ]
1 Y8 ~" R; ~  {咁麻煩。。$ U* e  Q% }0 m% Y. J
定係你太興奮搞到係咁流出嚟。。。
' m$ T* M' \0 s$ c* k7 t9 D2 E+ G9 G4 x! u
雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,
- G# z8 e, P2 T/ ~  F# _也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。$ e- ^7 R3 k! ]
沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。
4 k5 @( q% }% [1 r) d  s
( P5 q  e* a& ]0 I( R這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。
8 n5 Y4 a' X" r" w; x但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗還是會縮短布料的壽命啦

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:38 發表   1 X# ]0 T* q1 N0 V- w0 e! P0 q

a9 z0 X' v" }( G2 U1 L
7 v, ~: P0 i8 {& U0 v1 J' O雖然有分泌啦,應該不會太興奮啦,
! p* b, h2 T$ Q) G5 a1 q- o+ B也沒有很硬的勃起啦,變大了還但是一點軟的啦。
* |- K- M8 v2 Z, A6 y' X* l沒有施加外力、也沒有去揑下體啦。
/ b5 X+ n& O, h* }" e. m  Z5 M) M4 V1 E3 L6 w4 {
這種膠布,防水又透明,不過不便宜就是了。
4 s# D8 }* U- H' o' d  K0 E但是不會弄污泳衣啦,畢竟洗 ...
7 Z- r# s: ^1 R2 M2 j
其實咁緊都好難會變得好大。。。
$ c! V2 z# i# t4 J膠紙係藥房買?要幾錢?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 11:17 發表   
0 @) x8 @+ ]! Z+ x0 {6 X
0 ^/ X) J. t# V6 g) O# t
: l! J, M( z4 Z; [" W( l, U, ^& j. L- o+ T/ K$ W# F/ K8 P0 ~
呢個好似幾正,除左水仲可以泵其他液體$ O2 h$ }; P" x6 P' A. s1 }8 n
https://store.shopping.yahoo.co. ... hop777/20160525-pon ...
& Q9 \* U( W  |6 V( f
6 p$ ^4 e# B% D還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,, f/ L, z0 n' F8 B
這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。
0 C7 f3 Z. x: o- r/ Y2 x9 K
  k+ `3 @9 e/ j, i7 j雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。
; d, N) P( ]& d% R0 \你有試過用膠針筒嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 15:50 發表   
% L+ R3 z/ A0 Z6 k! U9 v! ?
4 r4 G& y+ g+ x5 e& G3 i( `
4 F$ q$ H# p6 J還有呢,這個比起藥房那些膠針筒(沒針頭那種)容量大很多啦,+ F5 Z" M- ^, F! M. w
這個方便很多,而且算是生活用品,也不用特別收藏了啦。
0 S: }+ J% L" L# b
1 D2 w( m8 T; \! [, o3 d雖說膠針筒藥房十元左右就有,不過50cc容量太小了。
- G. ]9 b% N9 B5 N8 d: [& s" J. y! y你有試過用膠針筒嗎?
* W: A( w6 Z& g2 n7 k0 ]" S% B
( f% a6 h( \# ?普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄9 u! o: P6 i# c$ q* F3 }8 f

8 t6 d) w: M8 b針筒又可以點玩?

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   ) p. q' ^( P2 I

. [, K6 @! `! Z$ j6 B/ j2 h其實咁緊都好難會變得好大。。。
( P  ^% A3 p# ~7 _. G7 ^膠紙係藥房買?要幾錢?
; F2 w4 L4 j; W9 p

" e- s8 y1 L" n% @2 D' F% \透明敷料,dressing,有人叫佢人工皮,# q' i( c: n  e5 `/ K+ _7 x5 d+ _
手掌咁大塊可以自己裁剪需要

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 15:45 發表   
) M, M* \2 ^  U: [: ~" z/ q+ S
其實咁緊都好難會變得好大。。。; q$ f# a- x% ^5 @* }
膠紙係藥房買?要幾錢?
' C" d' [+ h# m0 w3 [$ c+ g$ O: Z, h/ t9 J8 N
藥房有,同佢講要冇中間冇墊的那種9 J  O1 D$ w# L% H" i
3M就貴,如果其他牌子大概 $8 - $10 塊啦。, f8 W: M8 D2 W' a& f

4 _! ~- u3 Q- I; x如果想包住,有兩種方法,
( r- }, G9 f; q# F! K一種係普通對接,就會有左右兩邊突出來可能會刮。# w- F1 x9 }; ?! b
另一種就係剪圓形,對住出口中心,不過痴包皮唔好痴龜頭。

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   : ~" @% I, C( s

1 e: C) X9 G+ R5 \1 F( F9 z7 a
5 r1 \( E* U2 W) t# R% u: D普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄6 _( A; F; U; X4 A6 Y5 X, {
( n) @, S- o2 O% f
針筒又可以點玩?
$ ^- g- K% u2 a1 h" G7 j
4 ^( u; X* C( Z6 E) O7 Y$ {
將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,
" [8 c" U( ~' ~9 V/ K! n9 ?然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,' |2 u$ ], F( Q9 t" T( x; p
入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。; E' w# f% P( t9 z' n& p

' o: y, T1 f) f, R" }. n2 B2 i; ~然後有兩種做法,
0 a' ?$ w$ f/ D5 T% I: V; S4 ]7 r6 F! H可以打結,然後將水球留在裡面,, I; |7 F7 T1 Z8 m& c/ k" {
試過維持到一個下午,裡面很有飽滿感覺,
, t9 p( ~; Q  k* N4 U* \4 b而且酸酸軟軟,前面可能會流分泌了啦。
' s! p9 w: ]+ V4 N  {9 d2 h* m" u' r9 T6 m: Y2 n/ V" i) h7 \7 [2 J0 E
或者將水來回抽出入,要100cc那款才可以了啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2018-12-28 16:23 發表   / s7 _& w8 ]- ]2 M5 F0 s/ ?% T
+ \$ I* h; |3 t1 b3 ^* E( o

s2 U$ M+ j; ?. N將氣球口套入去針筒身,係菊花塗小小潤滑哪,9 {/ H8 f* u5 @' z7 Q
然後就將氣球連針筒放入大概一節手指位,
) k" ?4 w0 D" z2 h入些也可以,但不要完全放入,要有氣球要有位係外面。, |  a$ N4 \9 j& _
4 x) v4 k1 ~( A) X
然後有兩種做法,( p, M' E3 i' v! S& O+ Y
可以打結,然後將水球留在裡面,
9 y% G3 {4 p" h. P  _8 |( Y試過維持 ...
2 k8 f; S' B/ ^# Z
坐低唔會整爆氣球?

引用:
原帖由 wammaw 於 2018-12-28 16:00 發表   
# T: ]% v& F- V# ~4 ~
# }3 _: A8 d/ a* L) @+ W$ Y" C, \9 J
/ u) b2 j2 j" d2 N8 V普通氣球就係難,花灑喉好難套入,水大又噴返出黎,做唔到想要效果,所以一早就放棄
: w0 X! W& \1 D6 ]% I7 M7 a/ N
1 e. L2 Q: @" N0 {3 n針筒又可以點玩?
( r5 A2 F: H4 _1 b/ L
- d- |* |) P* u: F) E8 r5 J還有就是啦,第一種做法晚上可以穿件連身泳衣啦,3 I( }( _9 g. p8 Y
然後先塗些凡士林在龜頭敏感帶呢,然後推上蓋住龜頭,
1 E) y, i" ]# A& Q: x4 W1 Z1 k蓋著被夾住枕頭先睡一會,有尿意或醒來的時候啦,
0 d- N8 u! s( c  H5 i身體會很暖甚至熱熱出汗,而且龜頭滑滑感覺,2 @* S6 `- @4 D4 }
即時動腰就可以很興奮啦。
- A7 r+ n) e+ f3 l6 l  e
2 D) f  ]$ ]+ \! s0 b  x2 }昨晚就是這樣了,興奮完還繼續睡,不過要準備毛巾墊住啦。
" U! a7 F( m& }( l5 d0 N& ~; {9 n還有就是不能用水性潤滑啦,會乾掉啦。

引用:
原帖由 KT4135 於 2018-12-28 16:25 發表   
/ H" ~0 V0 j6 w; M) [8 B8 [& I3 m2 Q9 b9 w  R
坐低唔會整爆氣球?
, b% `# @) C/ ?" _
. e5 x" G( z2 s2 @( [
在裡面了啦,不會爆啦,還覺得肚子裡很飽滿了啦。1 P7 ?5 S  M. o" m( d
如果重複收縮菊花,一下一下不同力度的話啦。
7 p' O% G- n- q0 D可會十分興奮了啦。