嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

冬天睡覺穿泳衣嗎

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 09:17 發表   # b$ y# e0 |1 B6 I, I5 P- e* |
9 z- g& w* Q8 y1 L
長袖我都ok, 之前買過件ARENA 後拉鍊長袖, 包到實一實好舒服
" i: n/ a/ h3 F4 O/ D; U9 a$ z- f2 {6 Z佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 16:38 發表   
$ Q( a. V  a" G2 c, }" y! Z; H6 `- u6 w$ U6 ~5 \7 k& ]
佢係薄料定厚料?有無相可以睇下?
, ?( \. h: Z0 _* ~2 g2 l
ARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 17:49 發表   % W8 I" z0 f/ o" \7 S- c( n
" k/ {1 y1 ?  l6 D
ARENA個件好耐無著 都係正常泳衣厚薄, 唔知幾多年前係uni買
  E! `( o4 K3 v4 \7 h
我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-3 22:20 發表   
4 K* k9 l5 w/ o9 h# e
9 K+ y/ y8 ?. Z2 @7 ?& L6 T; {5 `我通常會去sogo買,有多啲款,uny應該淨係夏天先會賣泳衣?
2 i4 z& c* z0 @3 Z' e# S% y& s佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款
1 E  Z2 W! x2 R& B( j( [5 w之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-2 23:15 發表   2 P: u1 |9 Z5 C7 W& S7 _; f
6 A" U) C% Z; n9 _) l
我反而鐘意長袖款,覺得包得緊啲舒服啲,所以驚會太細整爛
, d3 `$ O" S3 X* I

% B' ]0 Y/ r$ Z; ^6 D- t( k長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   3 g! O' v$ @4 h) }) e* s. T

* r1 W" m9 B2 e( w( f# ~' B! e( X. t
. I6 ^6 y0 ]3 O) @# r7 U長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
3 Z5 p* F$ O3 Q' a: L3 G
我全部都係買童裝 2 h* G+ ^2 w- R$ k, ^
童裝d顏色多d變化

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 01:22 發表   
# v5 O3 m% @1 X  C
$ e  A6 |8 b  c1 r, k
  h6 E1 q) F& Y8 b5 ~, M: E長袖短褲抑或長袖長褲的呢?這種只有童裝吧?
$ a0 L: i- ?+ q/ `& ~5 T3 a
最好就長袖長褲有童裝啦,不過多數童裝都係長袖短褲。。

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-3 23:14 發表   
$ k. \. g8 v5 Y7 V& C# i- v
. [- l: S1 [6 I佢冬天會賣D 1-2mm既潛水料衫 同埋我覺得佢宜家夏天少左好多款 5 q6 ^+ K& U( R0 Z2 V
之前TYR都有好幾款有160+買 近幾年無晒
: p  m, D* K5 f  u$ J
潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   ! w: E! X/ s4 g3 i

$ d, _( u; D- H7 O$ `1 x5 `潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
0 ^: g( Z6 C; n$ F9 z; g我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-4 17:03 發表   
! o/ c5 o) m: ], b. e( O8 L# d" }( p2 [; M, I
我買過件TYR 同aqua sport 1定2mm 會好緊同好焗
. u0 @  f* K4 z# J: x2 v" O
保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 17:06 發表   5 `. k7 t- q) @. \5 Z
4 j" x# g1 x) c$ D; A
保暖衣就緊係焗啦,但緊成點?唞唔唞到氣?
3 w. t1 P8 ]3 [( ?5 V又唔會既 只係因為連身 企直同訓係到下面都唔係太舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 16:02 發表   
  g2 e7 T) n0 |# v4 W1 F* S" e0 ?- a  q$ F
潛水料會唔會刮到皮膚?好似無乜彈性會太緊喎。。。
8 V! a1 j, R( W* Q% y# o. I; e4 ~' C: R% m  I7 I( `
同感,潛水料表面粗糙

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-4 17:54 發表   
2 v3 P0 T/ F2 d+ h
% v% ?5 U! z5 T8 m: ]" w9 i! }9 j9 {2 S4 `
同感,潛水料表面粗糙
! ]6 T7 C# x$ K: P; t但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   
1 l* J( k; H5 p, R5 G& v! ]
  ~5 z& P5 p4 B但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
8 A1 J% P) e7 l. D5 B4 T

2 u& ]. P" Q8 U( V其實賽衣料係咩觸感

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-4 19:54 發表   
0 @/ P; i, o3 B2 [! o& F1 E9 k4 r' h
但係多數童裝都係潛水料,如果同款有泳衣料就好啦。。
' G5 b9 x9 v/ J* C# s6 N$ g童裝好多泳衣料架喎。

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-5 01:34 發表   . |/ d) I: w, k  [- l5 G) M/ w9 R

8 s0 r3 T+ _& e; H童裝好多泳衣料架喎。
: b: |$ k, Y" n8 H
3 v3 q1 f( A5 N# R  }

6 s8 _- n& {/ g; g! I# u: m請教一下呢,有許多嗎?! x# a/ a2 m6 x7 O
只知道普通料和潛水料啦。

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-5 00:47 發表     T: d3 M/ @; E9 p# }) e

H0 c) M% i3 g- z0 s( m! J5 R
. J2 E! I8 B/ ^其實賽衣料係咩觸感
+ [2 ^; |' T, L好似張紙,但係好有彈性

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-5 12:45 發表   0 Z$ ?- i6 U7 x! T
& z5 {3 o* @7 P! u1 x9 D5 c
好似張紙,但係好有彈性
% L' ]% _; Z5 x6 D% d
: K4 m7 n9 @- b, E1 Q有嘗試穿這種睡嗎?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-1-8 02:54 發表   6 E2 @( |4 I( {5 w6 M& m7 X1 R

3 k. f  T6 E7 F9 W( p, B- q5 m: _: C# m: h( R6 F; Z
有嘗試穿這種睡嗎?
7 W# i) t- W4 r
無錢買呢種啦。。

冬天會,出面著正常t-shirt 運動褲