嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

我叫小欣, 今年2X歲, 170CM 56KG (瘦底 )
" z% L  U9 O2 l# |CD都有8,9年, 好嚮往女仔打扮下既生活, 著下熱褲短裙: P, c* B" X3 b7 }
仲有我既愛既日系BRABRA, 小妹係一個內衣控
6 X9 ?: J" `% L2 p. u7 U& kbrabra多過衫衫 會想俾男人掀起裙仔, 用野獸既眼神睇光光
" y* }4 K! k8 |+ L, g同埋欣賞下 : \( l' x1 X1 @6 `+ i1 `
對於性方面, 都有一定既渴求(///▽///)
$ a7 Q( R8 m. f; m: d, x: i一直敢幻想. 而不敢行動% d% `9 Q) v9 @9 ~- i: n! H
只想認識高大, 成熟男仕, 吾好要小妹主動傾你講野ZZZZ/ Y9 p+ i/ w0 t% v+ U
紳仕同夠WILD, 夠ATTRACTIVE ; x! U% z' H- l8 [$ U6 ^
先PM傾下計, 岩既先再交換WECHAT
6 ?4 f3 V- X6 |2 F- h) G/ z( ZMANY THX~~~
+ q8 [& p% }7 V! r+ w% a; _  A% ]2 r& G
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

好靚女喎,我唔合資格添,希望你搵到個好男仔。

好靚女又好身材 ; \) A8 U& A8 {  r; D1 D- a
可惜差幾CM先夠

180...# @- @* ~6 }# O, C! M: D
我都差2cm...

looks good

You are so beautiful

looks good

美女
5 R' m' M9 N7 I# c  N. R, {8 J' U+ H$ y+ M$ g, l4 B, d
身材都很好呢

啊啊啊啊啊啊最衰唔夠高...6 N% g1 G, b! V0 H- a

% O1 u8 N2 F$ l  c我都想搵人過年尾∼∼∼∼∼

好令人想保護嘅身形

好可愛, 可惜唔夠高
TG:

輕輕推推POST
6 s9 J. r- J7 I- W冇人同我傾到計...

幾靚女喎. 身材瘦.
. H' Z/ Q" r2 }2 I不過鍾意細粒女仔

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-28 21:00 發表   
  T/ v. y" g* {3 ~! q輕輕推推POST
' b$ i* V1 @3 ^; J* G- }冇人同我傾到計...
8 M5 v4 i2 P6 ?' }, ^
5 W5 r4 J1 \" U' o2 d& `) j# B想同你傾下計先 pm左

@完又冇人主動聊下我....
( @% |  C( |6 v& rHK D男人真係呢.....

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 13:31 發表   
- N) T# |/ q$ K6 s; z$ C5 L( I@完又冇人主動聊下我....
/ k5 t! Z$ j6 x6 K  S5 u4 THK D男人真係呢.....
8 T, ^2 d6 X( ]7 O6 b$ n7 z! e
" A# u% M2 Q7 g" ]2 P; F

* f% J" K7 n+ Z; v* a- W唔夠高傾唔傾得架?
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

回復 1# 愛.o 的帖子

Daweie7! F" N1 j: K& P; B' Y, {1 i
😀😀😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 cd_anna 於 2018-12-30 14:56 發表   * S* J7 l4 l7 y" a+ X

0 i9 O. t- b& I; B( `
& J$ Q: H' d) D9 B5 ]' o: Q7 g4 S3 P/ ]+ Q7 N, \
唔夠高傾唔傾得架?
# v6 J1 u( t" s4 p
因為我會傾SEX MA...
3 G- i' P1 Z" f4 o- k. ?想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩

引用:
原帖由 愛.o 於 2018-12-30 15:44 發表   
, Y1 k- y1 Y' i' Y0 I4 O2 \/ t, C* H9 q1 G( U9 V1 |% C1 |; u1 W
因為我會傾SEX MA... : ?% c/ ]/ t  z* \  ~: c3 Z
想有高大男人私有化我, 將我變成佢既小女孩
# j& T1 Y$ b& U# `& {$ X
0 j  h" D7 \: G& M我明的,170高穿了高根180,無180以上係無咁好!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

有睇開你tumblr
9 F3 @* Y" X9 X( b. h個description好似你   E! v) q7 ^+ R6 P' z" N& R
不過我唔係高大暖男同已經有人陪 #bye#