嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(15JUN2022) 尋找高大暖男, 叔叔, 人夫(180cm 以上)

可惜唔夠高大。。。。

sexy lady.......

sexy lady.......

身材正喎靚女,我係人夫有178, 但瘦咗少少。

Pm 左您啦靚女

又俾人放飛機......唉; V# G7 P  \% m6 n* u  e( r- P3 s
自問吾差
& I/ V. b+ g2 H$ t  s& k點解個個男人都今冇誠意

我msg左妳,可聯絡嗎?

好靚女喎,可惜我唔合資格

差4cm

好令的女仔

hi

成熟大叔想識你,好嗎?
abc123

Wechat傾下😉$ @1 m/ X# h( l' Q, B8 ^
Ivanwong0402

Beautiful! do you like tall western men?

矮同瘦得唔得

引用:
原帖由 tenderguy 於 2019-4-20 11:55 發表   
2 f2 F% r" N, L  B+ Q成熟大叔想識你,好嗎?
4 C; }: a  k2 w6 M! j2 d7 l
just pm me7 X8 u  ]3 ]3 j5 Z
and introduce yourself

引用:
原帖由 Whitemaster 於 2019-4-27 23:02 發表   
" l: K0 q  c( o) T5 wBeautiful! do you like tall western men?
. |, L$ O! I& s1 B1 ^8 K$ m1 V
feel free to pm me

引用:
原帖由 tung1221 於 2019-4-27 23:18 發表   1 _, |& T1 ^  ?1 N0 t7 Q
矮同瘦得唔得
5 H0 M. ~* O2 t; B
鍾意高大既男人征服我

回復 1# 愛.o 的帖子

好靚女又好身材...

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-9 22:01 發表   
$ T" a6 F& d' Z8 R8 D又俾人放飛機......唉
) K0 ~* Q- \! W2 N! d% t8 I自問吾差+ e' D6 y: t* {, L, t% ^
點解個個男人都今冇誠意
, v8 R8 V& l$ L  y無諗過你會被人放飛機
TG:

引用:
原帖由 ki1418 於 2019-4-28 23:12 發表   3 q# U  f9 d0 Z3 {+ Z0 {
* X. L3 F" [' Q% J
無諗過你會被人放飛機
( v( [0 L% }* h* e2 H+ @# N" ?
明明已經早一日脫好曬毛毛; N! f0 M! u7 L4 K4 |/ c
查埋指甲油, 諗住第二日可以CD出去愛愛: I1 @, e4 a4 Y- o
點知果晚問極都吾覆
# d3 W/ ?9 y8 |8 q0 U8 E, \可能有性功能障礙掛zzz.....