嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用女裝生活

用女裝生活

想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工9 b& u6 |' \! G  \1 N" j
重申我係無食藥( t8 s3 s4 T# V1 @  B5 r
大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
覺得好的就按一下感謝吧~~
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ckk49 於 2018-12-30 22:48 發表   
/ C  A, U2 Q4 a+ @想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工
  E8 q$ l, k4 C0 }( Q$ [, D: Z重申我係無食藥
2 I+ J% i3 J4 v( r; d% s. i- X大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
  K4 Y- C4 Q; D/ n* l3 B' K' b+ s; _9 x( g5 @+ Z2 c6 Z
你好,你喜歡什麼裙子

可以用女裝上班
& Z- u- {' j: f2 |2 I, g& v- f8 ~太羨慕了~

引用:
原帖由 ckk49 於 2018-12-30 22:48 發表   4 \9 |4 j8 Q) J  s1 n4 o0 t
想知道有邊個係長期用女裝生活?我係其中一個,自細跟阿姨長大,佢教識同容許我變裝。依加係佢公司工作,可以穿高跟鞋同裙返工
1 Y9 u( c4 t& R+ o重申我係無食藥
5 T* _, [1 i  ~, n. I大家交流下,想認識下,都可以講下大家的變裝心得
+ e' u9 v7 `$ T+ v1 |
有冇睇過醫生, 識唔識偽聲?  a, p0 ^' a, T
同埋好奇想知樓主細個有冇反感?定係主動想女裝?

引用:
原帖由 arcmtosh 於 2018-12-30 23:18 發表   2 [% j. K6 y3 A1 V% @
可以用女裝上班
9 s: t& {( f/ N4 h4 X太羨慕了~
& B3 f. v  n+ [, e& H3 ]. ]7 L' Z0 V2 m2 U9 r' O
好羨慕,
, j$ g* J; _, M! _好羨慕。
享受 一分一秒的 CD

夠鐘食藥啦

咁好嘅... 我都想女裝返工,有冇相睇睇

相信好多人都好羡慕

羡慕ing...

引用:
原帖由 sec2x 於 2018-12-30 23:21 發表   
  J3 m$ e( L% S# Z+ L. t
' q9 ^( K* ?  D2 L9 j2 ]: ]有冇睇過醫生, 識唔識偽聲?
, O; E" a) G2 N同埋好奇想知樓主細個有冇反感?定係主動想女裝?
我學識左偽聲,當時係阿姨比我穿她的裙開始,之後我覺得做女仔舒服過男仔多好,可以有多啲唔同款式穿同唔全部變裝費用佢比
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

這麼幸福好羨慕啊,返什麼工可以以女裝身份,還可以穿高跟鞋同裙,有冇圖片可看,想知多一點。

羡慕,羡慕,羡慕

引用:
原帖由 samou 於 2018-12-31 09:27 發表   
! ]) [( N' U* Q" n4 `: ?, f這麼幸福好羨慕啊,返什麼工可以以女裝身份,還可以穿高跟鞋同裙,有冇圖片可看,想知多一點。
9 d) V& y: q6 |
: n: I7 g0 ^7 B6 y: ^. W
看看,有冇相 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

公司請唔請實習生呀??

其他同事點睇?
晴晴Jessie

平時是全女裝生活嗎?5 X! g9 i2 G. `1 K; b, r
無食藥點先可以唔比人認到是女?4 \# Q/ E0 E9 P4 J

) e& z7 Q! c) l& Y  q0 [7 m+ v+ P試過有尷尬情況嗎?
! `& j# c" P, ~! b9 X9 g5 j
8 }5 N4 h' t: @' K) V# F; S- I好羨慕你可以咁樣生活
1 D$ P0 F$ ]/ l1 x, o1 h: B有無圖分享下

引用:
原帖由 jackiechan 於 2019-1-2 00:52 發表   + |5 a! R9 m  \! a/ x4 H
平時是全女裝生活嗎?6 _3 s) v8 z8 d$ _* ~: j& e
無食藥點先可以唔比人認到是女?
. u4 U9 K2 i( M1 R. ?: }" V1 V2 w: q4 e3 ?
試過有尷尬情況嗎?  I& j4 @3 {& W# T2 e: y
. E/ E! L- N! M2 \4 F* O
好羨慕你可以咁樣生活 ' e+ \" u) y( T" a2 |' z- y
有無圖分享下
小妹早前拍照的,請各位多多包涵
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-1-3 13:51 發表   
; s9 o" ?* t" q' E0 f* O8 M小妹早前拍照的,請各位多多包涵
+ U/ A$ `+ z  [2 Y0 N' E
胸係真?

別人的眼光不會影響你嗎?