嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著住GF送厘士底底迎除夕

著住GF送厘士底底迎除夕

祝大家2019著靚衫化靚靚行街街,買絲襪高跟亨受CD的wonderful境界

GF買底底時特意買多條大碼比我,今日御准在家变装著住玩!!!靚吾靚

当然要著埋GF lace黑裙同黑絲襪,可惜佢條裙好窄下,拉不上拉鍊,爭左d

大家認為如何??sexy嗎?

之後再感受擬似女性自慰快感!!!忍忍忍忍忍

真係好舒服,GF……我要射喇……

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真開心,不過隻旦放在哪裡? 想知。

The dress is beautiful
It must look great when worn.

引用:
原帖由 samou 於 2018-12-31 18:17 發表   
真開心,不過隻旦放在哪裡? 想知。
我都明何解女生愛震蛋
旅行時GF都會帶住

引用:
原帖由 ffstocking 於 2018-12-31 18:00 發表   
祝大家2019著靚衫化靚靚行街街,買絲襪高跟亨受CD的wonderful境界

GF買底底時特意買多條大碼比我,今日御准在家变装著住玩!!!靚吾靚

当然要著埋GF lace黑裙同黑絲 ...
我也想要今晚,和男友乜乜,給內射

一陣倒數埋就發炮喇

感謝樓主 請樓主繼續加油

wow. 新年,快射。

(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 ffstocking 於 2018-12-31 18:00 發表   

当然要著埋GF lace黑裙同黑絲 ...
你女友會發現嗎?

回復 1# ffstocking 的帖子

sexy lace panty and dressing

引用:
原帖由 jackho701 於 2019-1-1 08:09 發表   

你女友會發現嗎?
批准的。
太開心。

(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

Very nice!!!

引用:
原帖由 ffstocking 於 2018-12-31 18:54 發表   

我都明何解女生愛震蛋
旅行時GF都會帶住
可以詳細,說明 ?
享受 一分一秒的 CD

回復 13# misslady 的帖子

看不到!應該很讚

女友批准咁正,下次買裙叫佢買多條啱size ge 卑你著!
著女友嘅衫有佢d味刺激d

引用:
原帖由 xxxhh 於 2019-1-1 22:45 發表   
著女友嘅衫有佢d味刺激d
著女友裙,
著女友底,
著女友 c

Wow

享受 一分一秒的 CD

真係羨慕

女友批准真好!

[quote]原帖由 xxxhh 於 2019-1-1 22:45 發表   

我都係鐘意GF d原味衫裙,体味加香水味特別正!

回復 19# ffstocking 的帖子

諗起旗都起,羡慕死