嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

着呢種泳衣去游水會唔會奇怪

去沙灘 祼泳唔洗著...

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ladyboy99 於 2019-1-5 13:01 發表   
# g! s0 H2 p. w" `8 m2 a+ N去沙灘 祼泳唔洗著...
- E& |$ p) R* N: F0 [9 z1 F: g

着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   
  P+ F$ C1 D& F0 K  E着係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
8 e) c3 E9 a( F1 U8 Q, @8 r) n  ]- |1 R
咁著 太吸晴 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 15:31 發表   1 ?" x$ T  U! d. Q
係呢件加條泳褲唔知得唔得呢?但係個叉好似太高
9 W* \! T6 R% z1 y6 r2 t. }" N' f好靚啊
4 I6 t/ O3 o% W9 v: mrealise最好

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 15:35 發表   & O  I. a+ M& Y  j0 T
" ]- f8 x9 p8 S1 g5 e2 y
  B" a4 i5 ^. Q) c1 p
咁著 太吸晴 。
- V7 f6 f' T% k$ w7 }# ^
有其他色,但係泳褲這遮唔遮到

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-6 17:45 發表   7 @! W/ W! {: l1 _# V
( R0 I- R/ V, w: S
有其他色,但係泳褲這遮唔遮到
6 C# F4 {, R6 l% P1 J$ h
6 ^( W/ q0 N1 c# z3 _, J6 \
這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。6 j5 B6 Z" B7 J: ~" b$ I

_8 O  T& O4 t' h7 ]不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-6 23:09 發表   
* y9 }# o5 N) K  J# f& R' B- ~) `8 J

j- i5 }9 P4 D2 u- ]. N$ P這款看上身,都會知道是女生的。  男生也少泳衣是淺藍色的 。' e- Y# i- w2 O: a
  J+ r7 y) l: u
不過就應該吾會看到,是不是高义的 。
- N# `5 q; L  Y
咁如果着呢隻色冇問題啦掛
9 {( s3 @) \+ F* e" c6 p. O! X& q/ [, U+ Q9 q8 h0 {5 n2 V& ?. X- d
但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 00:54 發表   
+ m! h% B  [1 Z* l5 T- J9 I% K9 h$ E& L
咁如果着呢隻色冇問題啦掛/ d) c0 x' _9 d% J! D7 {7 p5 `
5 u% i0 j, _* c, b
但係問題係,泳褲應該冇咁高腰,兩邊可能會見到肉...
! I5 w+ _  k$ w& X: n
3 X- o, X0 q) D8 r6 c
你想,一定要高义?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-7 09:17 發表   
9 i/ Y+ \1 l0 k! [+ ^- n8 @( O  T* s& f( G4 ^

% l. M- t7 n0 I; i3 B/ Y; V$ B你想,一定要高义?
! g3 x1 c4 B8 H9 Y( B) C: m& P佢得呢個款

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-7 12:40 發表   
% B% ~7 m5 L4 Q  ?9 `: M5 k2 ~+ K! ]4 u5 \$ m5 z9 Z" O$ M% d
佢得呢個款
4 Z! H! B; h5 r( B8 ]8 z
同埋高叉有啲難收下面

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   
" d9 o7 [$ P+ G# w& d  S
6 e4 [2 J( O$ E: S同埋高叉有啲難收下面
, j2 T. E0 q! k+ R6 z3 I: d5 q' s
我都諗住着條泳褲喺外面,不過問題係側邊可能會見到肉。

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-1-7 15:18 發表   / M9 j1 g" v) l; D, N; G
# q, H( K5 c$ {3 D* C6 F
同埋高叉有啲難收下面
6 R* C) c& U2 h% q

' l: u) I, Q2 Q" W: H9 ^) Y前幅會太細,窄。
& R' O0 F6 f, x" T1 r收吾到,收吾好。
享受 一分一秒的 CD

今日着一件頭泳衣游完水返嚟。7 C3 [( }! `0 Z
https://holland.pk/mhxg68b0  k: @3 _! ^0 C& E
https://holland.pk/wl6m7pqi

引用:
原帖由 純情學生妹 於 2019-1-10 00:38 發表   ; H  N8 S! C. U* \8 S
今日着一件頭泳衣游完水返嚟。
$ Z: Q9 t% A- ]https://holland.pk/mhxg68b0
. O8 M' v: J2 x. m6 U5 ohttps://holland.pk/wl6m7pqi
* f9 Q5 @  {) u# _  T* y2 f
* D3 m/ m* S9 P! U. ?$ n# y; n
這件,都吾覺是女裝呢。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-1-10 09:21 發表   
/ C; D% W- o" @# j! s* d+ v  i2 X9 }- P* c

8 k: X# I5 x6 ]- r/ t這件,都吾覺是女裝呢。
/ K( c; E  |& M8 \童裝

lee幾日好凍 去左邊到游?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-1-10 13:05 發表   & n, ^6 k* r. k2 J' y4 A( T
lee幾日好凍 去左邊到游?
( Y! i0 K5 ]$ ]0 J. D2 G
凍先至多人着衫,唔會太起眼
4 ~5 d+ @$ s0 p9 P: p
# k. H. }$ @4 _' m2 N: J荃灣城門谷

邊個時間先無咁多人呢? 上晝去?

有無試過著女性化d款去游?6 G7 P& N+ d/ F& Y& r4 P

; c8 V( v1 m1 f. z[ 本帖最後由 KT4135 於 2019-1-10 16:46 編輯 ]