嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將一套夏季校服改裝成........連JJ都可以著一份

將一套夏季校服改裝成........連JJ都可以著一份

剛剛改成了,今晚試著一下來睡覺,順便開心一下....
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

這是男裝校服裙嗎?

引用:
原帖由 regina1010 於 2019-2-3 21:02 發表   
( I7 T" C/ P# t, \這是男裝校服裙嗎?
! I# n0 w" {( Y1 j; j! m! P# _
冇錯, 既然係男裝,應該可以著出街呱🤔

又係順成 見你都成日幫襯佢

引用:
原帖由 anywind 於 2019-2-3 23:48 發表   $ i3 U, T8 C, g6 |, d
又係順成 見你都成日幫襯佢
7 s8 R* j. y" {, Q* _呢間0難度,又唔會咁多人

著出嚟睇

直著,吾會內著底裙 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 kingphone 於 4-2-2019 12:05 AM 發表   
& c  I7 C# W6 P9 S8 t( j
' A3 N! ]( B% u( b呢間0難度,又唔會咁多人
$ g9 Y/ {8 Y# h; I- K
買過一次 岩碼都可以爛拉鏈
/ ]4 j' X+ c3 M% }) \+ M% I不過對件除左拉鏈野唔算好差但偏貴, Q( ~7 S- W( @/ r2 J
葵青都係買返深怡 牛奶好 深怡100有找抵玩

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2019-2-4 01:31 發表   
; K+ c9 s" p$ P; g: b著出嚟睇
# b* i' x/ o- |' n$ b哈哈,No喇

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-4 09:27 發表   
* l) g' L% W0 c. |5 R# v- T2 B直著,吾會內著底裙 ?
7 A1 D, h1 L2 u我要套校服直接與肌膚接觸到先興奮

引用:
原帖由 anywind 於 2019-2-4 22:37 發表   / ~) G5 r, _2 U3 t8 [6 ^

$ h* h$ m5 A" A! t1 i: Z買過一次 岩碼都可以爛拉鏈  s2 d, E9 w# r- l; V% f0 d, m
不過對件除左拉鏈野唔算好差但偏貴
& }/ l! E' z+ [+ A- S1 P$ V葵青都係買返深怡 牛奶好 深怡100有找抵玩
% J2 \% M; M6 ?" y4 y
心怡搬咗上大廈,又唔就腳

引用:
原帖由 kingphone 於 7-2-2019 08:13 PM 發表   $ a2 o. z+ |2 K. f) s7 w: k
' c. k* q8 m) b. C
心怡搬咗上大廈,又唔就腳
; O0 B+ [  ?7 j' f* v: T+ p
其實好易去 都唔係遠舊址好多 呢度買1件=心怡2件 維記一件半

咁都諗到 勁
- f- O$ v5 p9 }: h# M9 c做到出來 仲勁+ t6 h3 ]# b1 R% g
自己改 定比人改?
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 anywind 於 2019-2-23 20:57 發表   0 s0 N) |6 t4 w- s) E' J
: C. V7 Y' ~# _2 T5 B4 j) z9 v
其實好易去 都唔係遠舊址好多 呢度買1件=心怡2件 維記一件半
* o9 B& @. m- }' b
心怡校服一套幾十蚊,係咪每間學校的校服都係幾十蚊呀?
$ x) E6 S" f. q但心怡星期日唔開呢!

引用:
原帖由 wadee 於 2019-2-24 22:46 發表   + N7 R8 O! N2 O
咁都諗到 勁
+ y& U5 E1 Q9 J/ _% a3 y7 w+ p做到出來 仲勁
9 \7 r1 T7 b( R# n9 ^1 E# Z! w自己改 定比人改?
3 R/ @% X, ?  P0 A7 V# l
多謝 / S- Q% z+ o9 z+ E- J
當然自己改啦!