嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點解我會變成咁。文字分享

點解我會變成咁。文字分享

唔知係咪睇得A片多; B6 x& D5 v* h. D2 S6 K
好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要幫人bj到射一啲都唔容易喔!技巧固然重要,節奏掌握同其他感觀嘅刺激都好重要啊!好好加油吧
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
TG: JimJimL

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   % E7 Z& C9 t! t  _
唔知係咪睇得A片多
: m0 K8 r3 c; m0 w, s# \好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
4 I! V! y  u  e7 b' l
* `% o5 `) @6 s& I6 u, ]/ p' ~只是 cd 時,才想幫人買BJ ?
享受 一分一秒的 CD

想一想.也很刺激呢

引用:
原帖由 kwt 於 2019-2-11 10:39 發表   ; U% f. U9 M5 B4 v, p' l
想一想.也很刺激呢
) l/ O- \+ N$ _" E1 X+ S
! k# F& w( U1 i玩 cd 久了,
, d3 ]* [" Q" O# [  R0 D看文字,相多了,
2 z) u! i; D  s是否真也想,玩玩後面 ?
- M8 o1 N) z- x/ S& z% T/ m+ p! W0 l, I, ^8 Q
(利申⋯⋯自己有買小玩具玩,是剛起步的)
7 \' H1 ?7 l  N1 e1 t  d5 m
2 K0 t1 O0 ~5 A! E& M5 B[ 本帖最後由 misslady 於 2019-2-11 18:33 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   : s: B; {; L; K- r7 M! {
唔知係咪睇得A片多
/ M* H/ B/ {& v, j. d+ G+ t好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
' Y/ G7 W: b0 n6 S, b9 m' M! }
! U  \, P4 p3 V
伱是否cd

其實我覺得都好正常,我自己cd 左都好似你咁,好想含同被口爆: z5 T. c1 O; x; J
有一種俾人征服既感覺,而自己又有一種其實我都可以做到既自豪感

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   " {. m3 J5 T# b. C* V; U: p( g
唔知係咪睇得A片多
" L# f% A7 G4 o: |好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
8 B" m) k( }' h

8 u' S# t3 T' |合理丫8 B, Z% H, |; _
CD 好多時都想在性方面有幻想
, a; F0 _7 \0 B想BJ 想肛交+ j" m+ r/ V6 w8 i) s# D- U( n  e
好合理) Z& F8 N3 J0 A0 ~0 X
6 X2 P% T+ ]/ T
但現實中
+ ~7 j5 i7 }4 S0 k0 ]$ R又唔係咁易

其實好平常wor,做CD,做女仔,含係應份架哦

可惜这种感觉只能压抑在心里

有冇幻想過自己係女主角

有時都係會咁
* \  P( B' L  d3 j1 _6 V夜晚瞓覺前會諗想幫人含比人插
/ L% f4 I5 v3 U' F( j( f! z. K不過如果真係想行動又會諗到好多嘢打退堂鼓
% v5 y6 S2 L+ y6 j9 e9 `$ |9 \6 H
喜歡死庫水和cosplay @ᴀᴋᴏᴄᴢᴄ

有幾密想起呢樣野?

其實我一開始都以為自己係直男,不過慢慢想法唔同左。