嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點解我會變成咁。文字分享

點解我會變成咁。文字分享

唔知係咪睇得A片多& O, F* t8 U6 D$ D7 O# o6 y
好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要幫人bj到射一啲都唔容易喔!技巧固然重要,節奏掌握同其他感觀嘅刺激都好重要啊!好好加油吧
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
Wechat : zhanmei4844

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   
  A9 Z5 y% w" ~. v1 P) C7 B唔知係咪睇得A片多
" Q1 r! i- _0 B3 j( _5 ?  k好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
# v+ c. x" v1 v" o  E4 m$ F; |3 ?: A2 l! q
只是 cd 時,才想幫人買BJ ?
享受 一分一秒的 CD

想一想.也很刺激呢

引用:
原帖由 kwt 於 2019-2-11 10:39 發表   8 S3 j$ U/ Z, ^; E9 s
想一想.也很刺激呢
6 p* I  V; j% L: _. g
, S( B  @1 N7 z) Q
玩 cd 久了,0 P# C! ?3 M; u7 {5 U! ^4 v; v/ W+ G
看文字,相多了,. W0 {4 X! C7 C( v' Y, K
是否真也想,玩玩後面 ?' D; j9 B' L2 {

) a" j0 V; ^7 J9 i4 Q(利申⋯⋯自己有買小玩具玩,是剛起步的)
% _+ I. s# r9 _3 A+ [6 a0 T5 t% q; n9 c& V9 Z
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   
, B( Q- X+ H8 ~- E3 ?6 G$ V唔知係咪睇得A片多8 @  W! {) S, V/ }& a
好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
' Y1 U: E5 m$ N$ T7 ?0 }" S
" X- B. S# m1 p9 A( L
伱是否cd

其實我覺得都好正常,我自己cd 左都好似你咁,好想含同被口爆% I! m( y; Y; t$ a3 A$ N% f
有一種俾人征服既感覺,而自己又有一種其實我都可以做到既自豪感

引用:
  S* s9 Q5 t% t; t) |7 U1 {8 S' u唔知係咪睇得A片多2 V4 l& i) @. C% b% J& c9 x
2 F' Q9 y$ f* Z! o4 X$ E7 ?7 O7 j4 R3 J/ Y
合理丫
# j0 N: Y' A& C/ o2 d. \1 DCD 好多時都想在性方面有幻想( q& Z9 S% L/ |
想BJ 想肛交; {) u7 C6 E2 h4 w
好合理/ w  x! y% v9 ?) K. B- \4 b
7 J9 G  m, P: A6 x9 h& M
但現實中
% }7 G5 h: d! d7 ?9 A+ q+ x6 V又唔係咁易

其實好平常wor,做CD,做女仔,含係應份架哦

可惜这种感觉只能压抑在心里

有冇幻想過自己係女主角

有時都係會咁6 E' a- Q5 |& u+ P7 M$ h
夜晚瞓覺前會諗想幫人含比人插1 Z: W, ^0 F! E. _
不過如果真係想行動又會諗到好多嘢打退堂鼓
1 @7 t9 l7 k$ u, Z- G4 p) X2 N; B* x3 F6 ]
最愛死庫水,啱啱先出院身子仲虛弱,但都想搵更多CD朋友
微信:MiniRaven

有幾密想起呢樣野?

其實我一開始都以為自己係直男,不過慢慢想法唔同左。