嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點解我會變成咁。文字分享

點解我會變成咁。文字分享

唔知係咪睇得A片多
2 v0 [9 T; D) A6 U5 ~好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要幫人bj到射一啲都唔容易喔!技巧固然重要,節奏掌握同其他感觀嘅刺激都好重要啊!好好加油吧
胖胖貓奴宅叔,歡迎吹水!
Wechat : zhanmei4844

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   
+ k9 I. c% K; L8 e! {6 }唔知係咪睇得A片多8 v- H( e( G; I
好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
5 P6 E/ \  b" I. ~0 Y$ t

: r7 l* t1 i& {. Z只是 cd 時,才想幫人買BJ ?
享受 一分一秒的 CD

想一想.也很刺激呢

引用:
原帖由 kwt 於 2019-2-11 10:39 發表   ' s$ ]& Y3 o2 ?& V
想一想.也很刺激呢
1 M4 C! Z/ x- I6 j$ S+ S% J

0 K4 ~  q- N8 J$ k( H玩 cd 久了,
* \, m. X: O% k" S看文字,相多了,( M( M# }- b: P5 I
是否真也想,玩玩後面 ?: a) I0 H2 O0 b- _1 k. F& O

3 q) g( w$ M! P. K(利申⋯⋯自己有買小玩具玩,是剛起步的)
' S& j2 R6 ]$ B
0 q3 ~8 W5 d: M3 j[ 本帖最後由 misslady 於 2019-2-11 18:33 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表   
- \3 \' F) z  `7 D. R7 n" F唔知係咪睇得A片多
7 c8 ?: g* \2 E$ m! M: t好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
7 w/ `0 V8 N! e6 t  o7 U) p
3 [. I, z1 \0 U8 s7 a. v2 }
伱是否cd

其實我覺得都好正常,我自己cd 左都好似你咁,好想含同被口爆
0 v  P% c. y+ ^1 v4 @有一種俾人征服既感覺,而自己又有一種其實我都可以做到既自豪感

引用:
原帖由 boots 於 2019-2-11 03:44 發表     I0 b; C( R; I- B' ]# Y
唔知係咪睇得A片多, D. T" a3 f  H& b4 N- M: r) ?; W8 F
好想幫人BJ,慢慢都一寸一寸咁進展,望見?好舒服的樣子,最後發射
* b6 ^7 y& e( v) ?" Q1 ?% P& o
3 T6 Q0 X2 C+ }; p- O; t5 p7 [7 s合理丫# E* r; ^( H3 x9 ?
CD 好多時都想在性方面有幻想: }  n2 ?; F7 J2 N8 o% p
想BJ 想肛交
3 |8 [$ T' E# r! ^- l3 m/ V好合理
$ J3 Q! H7 q2 i- g  s2 O- [
0 _- y3 V$ F2 q& ?' @) a但現實中2 w2 G" L% ~. t; R
又唔係咁易