嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昨晚又發夢

昨晚又發夢

昨晚又發夢幫男人打JJ喇....唔知係咪日有所思夜有所夢呢...成日都會諗...起身之後又會興奮,,,之後又會摸自己,,,
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
妳幫了他,
$ U9 d0 Z$ e2 g1 e) r
- L7 ?: f6 \7 M0 q8 b. J咁妳有冇比他?5 F9 Q# m; `  D
& e( z+ m) d! `% |, [6 f, L( M4 ~
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2019-2-14 14:44 發表   % F  h# l3 F9 U6 v) }& m0 k" A" Z
昨晚又發夢幫男人打JJ喇....唔知係咪日有所思夜有所夢呢...成日都會諗...起身之後又會興奮,,,之後又會摸自己,,,
+ D- W# \" T( n( j9 `# Z: ?! l1 u) s4 ^: S
我萝想被男人,進入我洞子

既然發夢夢到,說明這是內心深處的強烈慾望,唔好再壓抑自己了,勇敢行動出來吧!

心動不如早動,試過包你上癮

引用:
原帖由 joey221 於 2019-2-14 17:17 發表   - P; B# b0 w1 L$ `- `

/ C# e- @9 e" |% M! a/ t8 M
" J* t8 ]! F2 Q4 @7 ^) z  x我萝想被男人,進入我洞子
7 @" q2 t. C' y8 ^6 u
你想實大把人排住隊
深兒

我也常做這種夢

唔好諗咁多" }( W3 k5 V! @5 v( ]" E8 x* P
好易諗壞腦
! Y" P/ i# j( w) q( ]# \
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 wadee 於 2019-2-14 23:02 發表   
6 \2 W( n- W: w6 g, K唔好諗咁多2 s$ ^9 v) x5 F" c- _
好易諗壞腦" m# x3 v3 \! \) `& `4 @# x% `
2 n  o2 S# f0 X% H
' {2 G% k2 \$ \& o即是,要行動?
享受 一分一秒的 CD

心動不如早動, I can help [. b7 L1 u4 {" |

$ b' a, }8 r( C& @  H, q2 k! i9 h
quote]原帖由 beautylegcd 於 14-2-2019 14:44 發表   
. A1 S4 ?1 a! r+ b! Z# h) Y昨晚又發夢幫男人打JJ喇....唔知係咪日有所思夜有所夢呢...成日都會諗...起身之後又會興奮,,,之後又會摸自己,,, [/quote]

我做

其實偶然都會發呢D 夢' q+ h" u) c: E$ r4 k7 F+ t2 _
有時又會夢見所有家人朋友都接受了自己係女

回復 1# beautylegcd 的帖子

我都係呀!朝朝都想比人morning扑。

會否把您夢境變成真呢?