嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

20 款 衣裙介紹

1 5 7 10 11 14都想著啊! b' H& j% l/ R6 X) V" u2 @3 S
特別係第7套
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 tiffany0914 於 2019-2-17 13:47 發表   4 `9 H. [* f- e
1 5 7 10 11 14都想著啊
2 e" A4 T. q6 U; F$ V' A+ E" U特別係第7套
% ]2 \# I  z. _" }4 `0 U( C- R3 W6 [! f5 I
我新高根鞋
! g8 M! j* a1 a4 a( c! O- M4 Hhttp://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!

引用:
原帖由 judy 於 2019-2-17 15:50 發表   * _1 Y; H7 w6 o  V
每一套都很好看都很想穿~CD的慾望是無窮的!
3 f& ^( {! G1 L8 D& u8 l
1 ~' H/ B' h  w( O7 W8 y# h, D8 k; n我都是和伱想法同

全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。
3 A: Y% R) Q3 O( l( x% P" i我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到,好心酸!

引用:
原帖由 aliansex 於 2019-2-17 19:10 發表   5 d: d2 B; ^2 |2 N  A2 e$ q
全部都好鐘意!聽講露肩款式,我地要駕馭難度偏大,因為男人肩膊骨架普遍大過女仔好多,身材唔夠女性化的話,著露肩款好易被睇出真實身份。
7 H" r' F& X$ H3 Z; r我而家最大挑戰就係要減肥,特別係肚,太多靚衫都係因為腰圍問題我買唔到 ...
6 d. ^& V) g0 i5 @, \) f
2 J! J0 s9 b! ~% a* t5 i( L我外出時,必會加件外套
: M: M. q$ L& f1 _會穿有彈性的衣裙。

佢啲窄裙好靚,我好想要
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-2-17 19:48 發表   
+ D# S* F8 t) a3 j) {3 V佢啲窄裙好靚,我好想要
4 g: U0 M8 c# I4 E- @$ I1 v
4 o$ O$ U8 E4 o/ _4 @4 [& g& I( H
我平日也喜歡打扮外出

我喜歡粉色系列。

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   
0 j0 Y+ O! P1 u( E3 B2 v% b我喜歡粉色系列。
  b- u8 |3 K% t; u, U2 O& u- C# |+ l& Y' T; k2 _4 K
我也是喜歡粉紅色

引用:
原帖由 大行 於 2019-2-17 21:23 發表   0 E7 l% [! `/ @6 E
我喜歡粉色系列。
9 U! V& p1 S) P, }) _% N; A. T4 t
: l' m+ w; A0 u* o$ z, L, f( ~
我喜歡第五套

回復 20# joey221 的帖子

very nice !

All dress are very pretty but need a great body

all are pretty and lady ar~~

每套都想穿,最愛第二套旗袍
Yukina 雪娜

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表   
# E/ c( i$ d5 q9 Y/ l5 ?& fvery nice !
) D; x) a; C* ]( R

+ _0 c) j9 ~2 Q6 s3 R0 c( A看看5 j  H2 j% P4 n' Q2 O; j4 x, N, T
姣妹紅色高跟鞋! D& y8 M6 N( R* N8 I3 q& a' Z" r
http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 lavina0127 於 2019-2-18 16:19 發表   
# Y/ H+ q5 ~8 `$ [. O* c9 k每套都想穿,最愛第二套旗袍
5 t3 J1 m. h9 X. K, Y+ M/ T
( `5 L6 a& _0 e  Q5 |. s( F; v
看看我; e6 T' y/ r9 \1 V
姣妹白色內褲
, B% R+ {+ z3 ihttp://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html

引用:
原帖由 cyw 於 2019-2-18 09:56 發表   " \& c: s! f& u5 L$ M3 C. O
All dress are very pretty but need a great body
) o) ^* Z/ B$ X, C5 P7 h1 @
* P: C( Z$ X. n" f$ H, U. B看看姣妹白色內褲
4 K/ i+ d' g: Khttp://hkcd.tv/thread-68433-1-1.html
# V( H6 F4 p$ d% l! U9 N( ]6 w姣妹紅色高跟鞋- d3 [) c/ M# w: r% B
http://hkcd.tv/thread-68452-1-1.html

引用:
原帖由 cdmandytse 於 2019-2-18 09:32 發表   : {+ w6 y' e) \- E0 Y; {1 i7 D
very nice !
, q2 K4 J% z. a8 e" m, p" o( e- C3 _( v/ q* s" s
下回看我黑絲腿好不好?