嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身' C" u; `7 k8 d# u. u3 V
我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret
+ x( M8 q6 A" _我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。$ J) R, r: K3 H/ h: k
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   . z6 P' e+ i8 f# T; }7 V
呢個問題好頭痛。
8 X7 a( G& s" }9 O* a我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
6 Z! [; D0 D: O- G% n8 q) k* q

5 M- G" |$ ?0 ]" s7 G" h外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   
3 @, K  |9 i- P68 , Peach John , Victoria Secret
0 P8 q  q. b9 v. |! ?4 B; F我大多數都係呢3間
: v, `, h3 _4 f$ Z! F( z; [行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   ! s7 {2 b+ U0 y; b0 w
呢個問題好頭痛。
' G% c$ g% j/ p) H我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
8 h1 m' V6 x3 S" a$ q# c  g
; w4 h; w% u( h7 c* b外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著. [+ z$ g+ h" \! j) [) ~3 t
有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
* K+ W& _/ b( V; M8 U; o9 T定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla
2 z! G" g) [9 C1 _; ?1 ]1 w/ X$ ~4 j" p. F, E8 t# B. t

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   
# b7 C  G1 ~$ U
! P7 B& S5 U; ?( J" {3 R# x行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
9 S6 F9 A/ M0 `6 G! p; M' }4 R& g4 s6 c7 u8 v# ^/ T" [4 V3 k$ H
VS我主要買Sport Bra
+ Q' h7 k6 X7 i4 ?8 X9 i一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size" ^$ n% O7 T) [0 c
通常只係大中細碼無分Cup Size
0 Q$ _6 m% T9 T5 a  rVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
8 U  ?- W+ E# A對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身1 c3 d; ]6 [. |, E+ X
咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   0 g; m0 r0 l& q) \0 O2 v

" r, S6 J. L; i  e0 \
( c0 W- I/ H) T/ o! J' h" {6 D( l# SVS我主要買Sport Bra
  `  X1 ?1 |7 }: V, y' Z% G) k一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
5 _& \5 Z3 M# L6 b通常只係大中細碼無分Cup Size+ v* a- H  e8 h' \/ [9 Q
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇6 f7 w) J4 s4 ^) c6 m! s6 t
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
+ `( v9 i+ z+ ]1 Y咁當然...款式就見仁見智
8 C! K+ D# D2 G
2 ~$ V' {' q5 q$ ~' U1 k# F其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   1 N1 V$ r# y; s

L3 S8 O9 l- d; w4 K  p# m
1 |* ~& Y+ @, n7 d2 M6 R* f其他 bra 呢 ?
& `, L! S. r! \, {2 v8 p0 S
( V2 t" v- i3 g. @# R9 q# K0 U
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra" \3 z3 p$ d- m6 a/ N1 p
有時買左新衫又會買Bra襯衫# G. l+ `) k0 e6 ~) L+ W0 C( F2 \

* P" r, Q7 n, ^- F( D   1 J/ \. b& u" {& E

' r4 Q  ?2 N" T; H9 o+ P其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   
* M2 B3 H; d7 k; [8 T! i  O" t' c0 y' X2 ^6 [  Y
) F4 K! A8 ]/ t6 L% r3 W0 @# I
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra( G; G' o$ G6 M2 B: }; J1 ^2 n
有時買左新衫又會買Bra襯衫" ?/ p  l) c: y) X  H

+ z6 w4 g5 w, m" r: j   0 w) z4 `+ Z, @% m- n

# y  T5 `9 ?( ?& s5 _其實你話其他Bra既意思係指 ?
/ D) k% q8 R. a* v% B* E有個地方一直覺得諷刺
% X7 K% D* u4 @! D; Z* e2 }  b68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
4 \7 N4 ?# C. t& B- s呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d2 g* t: B  E1 \
但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
' f9 Y- _' O- J) j; Y9 v/ e; B  r) K5 `  A5 O) |
有個地方一直覺得諷刺
- Z+ Y! V0 R0 T; D7 o' f) K68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
2 Z: v1 d' B, R呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
+ u' a6 K4 {3 f/ Z; Q但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
2 }2 H$ M; a# @+ A& q! Y
# p: \# z/ g5 L, a* x1 d因為講舒服既話一定唔輪到佢1 Y( A" n/ I; K) \0 {4 Y: h
一日帶足十幾個鐘既就會明9 H1 ~0 m' I( H8 @
佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   ; U1 v5 R/ ?: [; ?2 h' B/ O) q
5 J/ n) A* f$ q( [' e! e( K) @

; Q  e/ g9 p5 A4 O/ }因為講舒服既話一定唔輪到佢" |5 t3 R* c3 K+ {7 h
一日帶足十幾個鐘既就會明
% e: o  f: E% O* ?/ u佢係勝在平
, K" s# w8 _& B& D" u- ?! j: w* h托得又唔好,長遠著壞胸   y6 u9 H0 m4 o- `  e
所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   - ~: t, ]5 f- G
& s7 i# p$ @" G: J5 Q6 B' k2 N

2 m/ X) @. K& i, v4 B% I. E5 o因為講舒服既話一定唔輪到佢( b* [  U6 C% f. a1 \7 b9 ~
一日帶足十幾個鐘既就會明" d9 C1 ?- y( ~( U. j. h% g
佢係勝在平
& @4 r' y) Y! T' p0 U

1 @5 o8 s- f. N$ N8 C+ Q是,68 是平的。$ J' K" {8 |, p$ t

# d2 D0 x1 \* D0 U, l1 k' [$ \- j' X入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD