嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

鍾意插人定比人插

2樣都想_

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
中意女生體位咯,俾人入感覺好好多
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

男裝狀態只鐘意插真女仔,且唔鐘意後庭。
, y8 C- s& Q, E女裝狀態只接受比人插,哈哈

想比人插但未試過
facebook: https://www.facebook.com/hahaMiki
twitter: mikihahaha1
tumblr: mikihahaha
instagram: mikihahahhh

鐘意比人插,好享受被抽插既感覺

其實入後門同真女下面相差都幾遠..................

做男時鍾意被人含, CD時想男人含同被插

想被人綁住玩

真係想比男人插架。不過要佢當我係女仔囉∼hehee

兩樣都鍾意。* K% M2 |3 Y; S4 _6 \

3 v' V* v! ?( f/ Y4 N男裝時無特別要講。  g; x" m  w' p' `
1 J+ a% f/ P7 T( k. |* M, O# @% c
女裝時俾人玩後面好high,非常之high。' v: ]' k$ ]8 C

) q- B( A6 O0 j4 ^: [4 z" B. u幫人含既話,感覺好似女仔,有服侍人既感覺,又有少少委屈既感覺,所以特別鍾意跪低含。
6 j+ T! {/ d& s% d) N4 y% h
3 c* l  G# ~2 F% K女裝時我都鍾意插人,自己諗左好耐,可能因為咁樣提醒到自己,始終係CD,亦希望自己CD形態時,能得到接納同愛。

好多姊妹話,女裝想比人插,* `8 x% d# R$ t

4 @! F8 W! t, \是真男生的,9 ?+ Q1 Z: a0 c) m' @
定玩具呢?
! ?) U* _. `2 }; m5 l' K* h4 e' Q0 u4 M% J9 K% n, I
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 sasalady 於 2019-2-28 15:25 發表   
7 n+ u; N& K" e/ X, r7 }插人同比人插都鐘意~~
& h% `5 t! E: u) D/ u$ _其實…我比較想被插…
0 E! W' H3 _  q0 \
3 Q, \3 `& I: g. y9 b8 K# j! ?: m5 ?[ 本帖最後由 angel0317 於 2019-3-6 11:37 編輯 ]

我會比較鍾意插人

回復 3# 愛.o 的帖子

我可以幫你

回復 3# 愛.o 的帖子

我可以幫你

引用:
原帖由 misslady 於 2019-3-6 11:14 發表   
# R" j; E2 G% p4 l5 b# L好多姊妹話,女裝想比人插," H$ I: ~+ @5 t
9 O! @8 n! I; x: A; h. s* a
是真男生的,
4 A+ U" U. c5 i/ H5 O* E3 \6 n6 L定玩具呢?
+ P4 I, |4 \; C- |
當然是真男吧。

回復 1# cs1891 的帖子

用飛機x會明白

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-3-6 11:35 發表   
5 ?  R% T. c* I# R2 j
6 K4 W% |2 h$ q, x' p5 x/ A) D其實…我比較想被插…
5 T& M' z, T3 C# V" F+ L% |7 E
我也是被插,或是可以被對方,插入玩具,在我小洞

想試下被插,另一番感覺
Whatsapp: 67676070 方便交流

我是男生,可以幫你。