嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家有冇試過著絲襪坐飛機?

大家有冇試過著絲襪坐飛機?

有請分享,長途/短途?3 |/ H9 n2 Z9 s, V' s- a
+ {; I1 {( [, e7 w9 e
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
試過幾次著絲襪係褲入面,坐長途機。其實坐果陣時係好舒服,滑滑地,隻腳好有感覺,外面涼涼地的冷氣由褲腳鑽入。落機之後,仲著幾個鐘頭先除,可能前前後後著咗24個鐘。除果時都覺得有少少倦,唔知關唔關對絲襪事,不過就開心足足24個鐘。
% e/ s* R' X$ c% |, S
4 K8 K; V$ ^( k8 _+ F( A值得一試呀!

引用:
原帖由 pqnet 於 2019-2-28 06:40 發表   + H5 a; R* j" ~: ?# }
有請分享,長途/短途?
% s' L0 y- [* y( k" P7 ~9 I! O7 m, h2 f3 k
也可考慮,內著 bra bra. 女底底。
享受 一分一秒的 CD

I tried many times, long haul and short haul..

可以啊,就算有人問,也可以解釋是防止靜脈曲張。

引用:
原帖由 mac02 於 2019-2-28 11:23 發表   # ~: d* x7 O/ `/ r/ L' J) E- s
可以啊,就算有人問,也可以解釋是防止靜脈曲張。
( d( R" r% F. J, `) N0 k# D5 a# I
吾會,有人問的。
享受 一分一秒的 CD

yes~~ very enjoyable~~

下次試下先

引用:
原帖由 pqnet 於 2019-2-28 06:40 發表   , S; B! G) L& O% R. u4 ]
有請分享,長途/短途?
9 t) g$ ^; t8 K- a& r
/ Q+ F4 l7 `( Z: L. r1 C
在內地回老家有呀⋯⋯

箸過好多次,仲係防靜脈曲多張的襪褲,好舒服的

每次過保安都好緊張,一響就會搜身,特別摸褲腳嗰時

試過 都無人會睇你既 無問題 自己又ENJOY

其實飛長途真的有用不只舒服,而且對血液循環都有點幫助

每次係自己去坐飛機嘅話都會着絲襪,的確有地方安全檢查係做得好嚴謹,真係會摸來摸去,如果真係擔心有尷尬情況出現嘅話,係可以搵一個小袋去袋住對絲襪係手提行李度,過咗關通知後先至搵一個洗手間或longue 慢慢著返,咁就可以申請飛機喎享受着著絲襪嘅樂趣。

同埋為免尷尬嘅話依依又唔想去洗手間着返,咁你就要留意你個安檢嗰陣自己嘅衣着,例如盡量條褲件衫唔好有金屬鈕扣同拉練,唔好帶頸鏈手鏈之類嘅飾物,減少發生響機機會,而被特別招呼。如果入邊係着咗私密同埋着咗條短裙嘅話調整銀盡如果入邊係着咗私密同埋着咗條短裙嘅話條短裙盡量唔好有拉量唔好有拉鏈。佢另外最好係絲襪出多一對去到小腿一半嘅短襪,因為有啲地方係要練鞋都除埋佢過機。

回復 15# okmijn 的帖子

you are so professional

試過超多次,都幾舒服!

我就試過好多次,幾舒服。其實都有個講法,企/坐太耐都會加大靜脈曲張的風險,而絲襪可以幫手緩解

吾著絲襪 直接咪素顏上機拉(≧ω≦)/
, v2 F6 ~0 m7 @- d
& i+ ?1 ]: o1 |[ 本帖最後由 火狐子 於 2019-3-3 14:19 編輯 ]
FB : Fox Sakurai
WeChat :  foxcdelf
IG : foxsakurai

平時返工都會著絲襪。( n; c7 R6 ]  f# B% P4 f
: D* s1 J+ n4 Q) F
搭飛機時,會特別揾有壓力果D