嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,被她的高跟鞋完全吸引住,馬上落單也等了差不多十天,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。
. E5 l( M1 j! l3 t) B, B% F' S: A% F* X
我穿上的連結:hkcd.tv/thread-72495-1-1.html( R5 ^- B6 O- B  `# h$ @8 i5 [
* Z: j9 y; ?( l% j

2 I+ y) \  ]8 y3 R% P' ^
7 p' q+ C$ S2 L' Z/ j: s當時已經購入了這對十一厘米銀色高跟涼鞋:hkcd.tv/thread-68982-1-1.html
* ]3 R7 S% c. M% q
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
- Z7 u9 q& j$ b# }8 V" n
原來本身是CL設計的老款式. \* q  N9 s. n  c$ z0 P) V: g

& P  a' n9 v* ]4 I! Q0 _) x# w個盒同依個一樣,爛得好緊要,不影也罷
" V2 J2 }8 |$ r! i: b
( x. d0 W% M$ J- S  s. n  V! d- f- o+ F. r- X0 L4 V7 z
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
話雙高跟好美啊,我怕我穿不到

nice

13cm 6 h2 h7 `0 X+ F7 g+ m0 m4 y
# F& l( `4 @& k" z6 C
快去看看有無穿上圖....

穿上圖呢!!??

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:23 發表   - l- d. ]2 _' d" N8 Q
穿上圖呢!!??
# ^$ ~  _2 U' `4 Q. p5 i2 L' g/ L
# s6 d* w7 u  f
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-3-30 11:21 發表   
# d, u8 V' e. q5 N9 g7 W13cm ( o8 w- R$ D; h: p
3 e5 J8 n- ~  p( k2 J  n
快去看看有無穿上圖....
2 \$ p& G6 w& b5 E! i' D: k7 M
9 u3 D- v, ]* B6 Y暫時只有一張試穿圖
7 J$ M* |: {2 I2 F& h
  {" f. o4 p# ]8 P6 R4 }
% v. B+ Z; d' ^: G2 X[ 本帖最後由 samou 於 2019-3-30 11:35 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

3 k, g3 [3 g2 z+ K- E5 F0 r0 f& c! M
妳著得很好看$ [! {. t' q, i2 M+ `5 ]+ s. h
幾銀?6 y5 z" ?/ W9 ?+ ]8 p2 c( R
) J0 X' S. G4 Q. `- z

姐姐多謝你宣傳我個post
9 m! F, n& y( {/ G! r0 G9 l好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買
6 `8 @9 Y! Z  Y; B% z5 @' m* j當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份. n; a4 H3 A+ ^( o3 w
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長: U+ `3 k. ^. E
不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服   c  ^3 v1 h1 e

+ r' T$ C* Z# l( `. [[ 本帖最後由 squirrel99 於 2019-3-30 13:41 編輯 ]
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   # g- Q% U" d" ~) I& d! D# R. Q
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。$ g% z& r8 a0 Z% I% q

, F: T3 x& M9 d/ I
. |3 S; F5 Y" p( v4 v) N9 |. s# K7 L% z9 E5 N) j, S. U
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
9 C0 k$ m. M7 h. n" A& G  ~
6 W4 u& t0 w* W$ y
我要看看你

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 11:03 發表   # \. F$ z/ H: V7 H
之前見到 squirrel99 的濕身誘惑,她的高跟鞋一看就愛上,收貨時盒子也爛了,好在還有卜卜膠頂住。# }- G- t: L, U9 s. Q% Z. S: o

& G1 \4 x; |9 z) f. u1 H/ h+ ?) `" U6 Z) \/ p) d9 i. D$ @
- m6 C% p% ?, ]
當時已經購入了這對11cm銀色高跟涼鞋:http://hk ...
1 c* l& t% z: v2 p0 d" H4 w+ W7 s* d6 p) }3 q+ ^
很好,本小姐也是喜歡的

真的好高13Cm

真的是很好看的高跟,想購入

回復 1# samou 的帖子

Let see see

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   
' d) R$ h  j! R姐姐多謝你宣傳我個post + `$ l) @8 [8 |5 `/ q9 G
好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對鞋喺邊度買9 I/ ]) x0 d6 N$ L+ Z
當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份8 n, Q  ]  a( M7 W$ {
我都係鍾意嗰少少透明/ _% J: Y+ h3 [9 i  `
著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長; k% s* W4 _) j& w2 `# m# ^' Y
穿上鞋後腳背伸到直一直,站著行不了
! L8 ]; `/ s! @3 z& E8 {/ |& p$ P8 t不過試過著過一次出街, 對鞋個後跟位我覺得好淺, 對鞋唔多跟腳, 成日鬆鬆甩甩, 行得唔係舒服# R: m4 o0 B' l6 I; j: {
對我來說碼數細了半碼,穿了絲襪就剛好
; g( t# n) n8 c( @( f5 v9 ]& G
. Q. U0 ], ^8 h
8 f" q6 y9 g, O
後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。
* Y5 a- `( D* M5 U$ U

呢對好靚, 好鐘意d 有透明位既高跟鞋, ZARA 都出咗好幾款
Heels Fetish

Very beautiful heel

我最高都係試過着12 cm ; E5 y; q+ g6 m3 }5 X! ~  _
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

謝謝你的分享