嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

側空高跟鞋真係有13cm[17P]

回覆看看先

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢對真係好性感!

好高,可以行路嗎?

高跟好美啊

look the heels.
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 13:32 發表   9 p2 e% O& Q' e; o- |: T, g+ A+ J" e
姐姐多謝你宣傳我個post
$ T+ E# r0 E  o9 E好開心有咁多人鍾意呢對鞋, 都有好多姐問對腳喺邊度買
; T% G) W2 l. W# Q$ e4 q/ h9 s  n當初見到呢對鞋真係好鐘意, 尤其係透明嗰個部份
! R, T. P. w$ ]( s. g0 u4 |2 K著上腳真係可以顯得對腳睇落比較長1 I0 {6 N  v. n0 k
不過試過著過一次出街,  ...
1 b0 ~" ^4 u+ S# p& ^' q& p* t8 ^
1 `- z, j/ f. r! \$ {* g
如果腳裸位,有條帶,應該好 d
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 staccatiss 於 2019-3-30 17:15 發表   
! ^7 v8 @* @- [+ ]呢對真係好性感!
0 f* h8 o0 k( U3 m/ Y/ y& Y' @6 u) _' \$ {
一定要著 a little black dress 上身
享受 一分一秒的 CD

之前試過呢D鞋2 r5 }5 M& a) m( a6 ^$ i
好難行

這雙高跟鞋很性感很美
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

引用:
原帖由 samou 於 2019-3-30 14:52 發表   
! `3 v9 E  ^# Q5 W8 f) m/ n, m( m
) m) P+ z1 X9 H7 u) y5 a
' \9 h4 D: m& @9 H5 C. d後跟位覺得大小剛好,我之前對側空也太大,所以不喜歡。% P- K, F: A3 O" ?  J
, ~: J/ r4 r  J8 @& Z, d  @. `3 |2 }
剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 wahkaka 於 2019-3-30 17:37 發表   
- s9 Y  r3 q) R: o好高,可以行路嗎?
5 Q6 d* o: a  j% b8 {* o我自己就覺得咁高好勉強
7 p) s3 W4 ?( T; |& }# f: Lhttps://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0

引用:
原帖由 misslady 於 2019-3-30 19:01 發表   - Z) s; u! c2 e% T

1 O8 Y3 g! `5 `
$ r) L" @( X8 @7 c4 {如果腳裸位,有條帶,應該好 d
1 e" d1 l2 G, X! S" }* ~' f: Xtaobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性
5 \: f1 ^5 x: P( M% n要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:31 發表   
1 A4 Y7 }+ A* J9 e/ t9 Z  n4 G" S- g% `4 t' y( v( w
taobao 有工具可以自己加條帶 , 不過我覺得加條帶在腳裸位就影響左腳背同小腿既整體性
: a& s, ~; J* W( S8 L9 s要睇落腳長唔可以有條帶在腳裸位
: x% J2 @, x1 |$ |- \. y, d# D

2 }5 r+ L' r# Q) M* E* p加條帶就完全不好看了

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:22 發表   # ~; ~5 i, z2 j( K+ M  r% L
* o. J5 n' M' t* v( m0 U# @# E+ B
剛剛才看到你這對是白色底 , 我買的那對是金色底
8 R, }0 U, H) X+ P" }/ _( `
0 N" u; M  B  Y% w: f9 r係喎,佢網頁都係話金色底,但我收貨的是白色底。

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-3-30 23:26 發表   - ~8 h* }( D, U: V5 P
8 x% |5 `2 f8 g8 X# ~& _& r1 ^$ M0 p
我自己就覺得咁高好勉強 / M$ {4 I8 y9 A6 g- t
https://www.youtube.com/watch?v=ZmdbfzCnnL0
' C* M! v+ l% s& D; N) U( X

0 J1 ^' ?8 ]1 g我覺得你步行起來是幾輕鬆的,段視頻我看了很多次,感覺上妳長長的美腿穿上這對鞋真是完美配搭

識貨之人啊原來