嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

28歲事業有成直男,想識下認真拍拖既偽娘/藥娘。前任都係藥娘

28歲事業有成直男,想識下認真拍拖既偽娘/藥娘。前任都係藥娘

自介下先,今年28歲,高大。自己做生意,有車有樓,平時都唔愁冇女。同過女仔拍拖,但兩年幾前上網識左前任,係藥娘黎,覺得對偽娘/藥娘都改觀左,可能同比女仔拍拖更開心。* E" K  w- [- \1 B, ^

|/ t5 y# z/ L8 l5 y- U 想係到睇下識唔到識到岩傾既人。
2 k8 z( c5 e& T& U9 x& O- [3 K2 n
' A6 r  H  d6 {1 D' j希望對方身心都比較女仔,同埋25歲以下。 pm我留contact傾下計1 C/ L! m2 _3 ^# H# Q' \0 E

( J$ _$ ~0 r+ C9 x, L[ 本帖最後由 jacksonlee 於 2019-4-13 18:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 jacksonlee 於 2019-3-30 17:33 發表   9 A# {. D" ~- {) t
自介下先,今年28歲,高大。自己做生意,有車有樓,平時都愁冇女。同過女仔拍拖,但兩年幾前上網識左前任,係藥娘黎,覺得對偽娘/藥娘都改觀左,可能同比女仔拍拖更開心。
# N6 r2 }4 y9 \$ t, c) t/ G
6 f3 }' E& g& e# V9 Y4 ` 想係到睇下識唔到識到 ...
- l4 M; i( _; l; h5 B9 s

! Y! F4 c$ C/ f可惜,我年紀大了 25

引用:
原帖由 joey221 於 30/3/2019 21:34 發表   
9 }) i$ E) h' k
$ ^+ s* I1 `% m. k# E1 s( f' R) A3 U
可惜,我年紀大了 25
# D( M) J6 \' T3 d1 u
25也離我很遠了…

886 ぷ( ̄▽ ̄)Bye~Bye~
FB : Fox Sakurai
WeChat :  foxcdelf
IG : foxsakurai

回復 1# jacksonlee 的帖子

25唔好走禁快....' q/ m% x$ g( i! c( j4 l1 y7 w
" f/ N# `+ T2 v
等我阿~~~~~~~
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

push a bit

嘩, 筍盤喎
4 j' G! e% @8 Y1 ^我35 , 我倒貼埋大床得唔得
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-4-6 17:34 發表   7 {3 p5 U( [) _3 n4 m- S
嘩, 筍盤喎
0 a2 q7 X7 c  O( P我35 , 我倒貼埋大床得唔得
% t, E4 u# U) C& `" W. d

超荀盤
) g6 P- D3 {! P, H2 s* U

推一推

推一推

推一推

推一推

推一推

真定假, 係唔係釣魚post呀

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-5-6 22:59 發表   7 ^9 d5 q1 r+ K+ p
真定假, 係唔係釣魚post呀
/ _& R) E8 [; d, U

. S1 n3 A6 [1 b, e7 f 請問有d咩需要假?

you didn't reply my pm

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2019-5-15 21:59 發表   - D! x, y# O% z6 c
you didn't reply my pm
5 @0 F# S4 S. e5 U9 h5 Q  n
" M  t. u: }: Q" q* Wsorry, but i dun hv telegram

Hihi 我pm左你吖
眼鏡控xd(其實都係加分啫)
大隻都會加分哦