嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想可以再次認識妳

好想可以再次認識妳

每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
邊個
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   
  h. M+ {5 ^4 @每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
8 x( Z9 X' M! D, S) z$ g
$ J7 ^/ N& @3 b
LoveCDBB.   I also miss you.   
  r5 E: o2 O: K9 ~0 u
0 _3 Y  [+ j, B, {% F1 f! RRecently not put on the nice dress and lingerie, and take photos ?
享受 一分一秒的 CD

邊個咁正令你念念不忘呀? 介紹黎睇下好喎
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

呢個人係我遇到過既一個完美CD,只怪我唔夠進取囉

邊個禁正阿?
- g1 m6 v/ i' P2 |/ L論壇id分享下 超級好奇囉XDD
FB ~ catswillrule623
IG  ~ catswillrule
Wechat ~  harangsarang623  無相唔加 ~ 不約

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   5 d8 z% x( Y* j; V6 D- ~
每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
- O, f5 j+ C$ \* c; ]! J6 N
9 G  t6 `4 x! _' V" \( p/ ]是那一位?

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-4-3 17:04 發表   ; o2 O1 z% Z. Q' d0 J
邊個禁正阿?1 C" m: Z6 s$ h
論壇id分享下 超級好奇囉XDD
& D. x# J8 M; j3 b) n! H; Q5 |
1 P+ l' P9 ]& w. y3 i% Q0 m
我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了

將那位美麗的姑娘,長留心中好了
忘憂草畔解語花

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   
4 J  S' [- y  z( `; G7 n" D1 v" C) y! q- I( V
: I4 B5 N& R: H/ R1 O- f
我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
2 g0 m, Z& @& V* l( n  Z2 W
: E3 G# w3 V6 r, {" `. U  {9 m但你,不是 cd ?
享受 一分一秒的 CD

好一個痴心男的愛的宣言啊4 r* z2 y8 S" J$ G) J, ?- X" F! Y2 `

- b" P: {* B3 s" \" \/ J4 o$ H+ L' `. O+ t* ~' n7 a  ?

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   
7 }4 G6 k3 ~( G5 h+ {& T8 \# l* D) s- ~: K# O& U& o5 W

5 k% S9 R- @" O  G我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
; J3 H( ?5 _6 l# {* h$ j" z分享出來 可能有人能聯繫到她呢
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

如果對方也想你睇到也自然會搵你,如果唔係就算把啦!
我年紀太大不再cd鳥,只會穿內內!

LovecdBB,6 J) X7 i) O' {$ a6 i" j
3 O& i8 H6 }2 l; O) a
人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-4-3 22:00 發表   
9 C) s; _5 n2 u好一個痴心男的愛的宣言啊
7 w& }/ E' c/ D& r# W
( M1 o: o: ^! }9 v: n

% u& k1 W2 C6 l) o* M4 v& `, Q可惜,我想再對她癡心都不再有可能了

引用:
原帖由 Frank123 於 2019-4-4 08:49 發表   5 n6 U3 o! n2 L8 r& M
LovecdBB,
: V! C$ l7 @3 n1 m, y0 _/ t2 P' o* B
人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!
* D% P8 ]- o) s  w- X  V. I2 n" k9 S+ W  ]
你說得對,只希望她能夠快快樂樂,遇到一個錫佢既人

引用:
原帖由 misslady 於 2019-4-3 20:59 發表   
( \% a* {( t( z6 _* R6 ?
4 r. j( b' {' j% ]
% l9 Y4 _/ D3 Z+ Q0 k! j1 i3 x+ G* a但你,不是 cd ?
2 D  t% X9 N9 @' S' F
8 ]) h7 S8 {9 O我不是CD,我係一個喜歡CD既直男

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-4 09:06 發表   
5 }( s" }9 q8 L/ P4 l
7 e- `( N; d7 b8 H' h* R- }7 Z1 G2 f( c  w6 m: o3 r
我不是CD,我係一個喜歡CD既直男
% ]! X% [# _' Z, _# [
- T! j% @) J  H6 z. f* w: k1 h6 ^% ?啊,明白了
享受 一分一秒的 CD

錯過了就算了

各位姐姐,不要聽他說,我並不完美,我只是一個,不懂化妝,又肥肥地,普通不過的人。1 Q2 l/ [% A7 C. E3 E6 \! y; d/ D

% K  @" c, _! w2 c我一直都在。但是,有些事情是不能番轉頭。你以為我忘記到你嗎?我都放不低你!你還記得我們的約定嗎?你還記得你說過,會好好的愛我嗎?為何一次又一次地讓我失望?
' P& \$ C  T. ]$ n9 c7 j1 H
( T# t- C) b2 n4 S, l6 X  ]我並沒有怪你的不夠進取,當我決定跟你在一起時,我已經知道我們的路有多難行。我雖然一次又一次咁失望,卻一次又一次地給你機會。可惜,你不止一次觸碰了我的底線,你對我真的非常唔尊重,所以我選擇離開你。) k1 d2 V/ O# ^' ~; W! F
4 ^- b( A, c. e1 `0 k) H( n
你曾答應過我,唔會再犯。結果呢?我地由相識到相戀,到分開,你記唔記得你已經唔止一次係咁。在第一次既時候,你答應過我乜野,你話你唔會再係咁。但原來,你既承諾係咁唔值錢。你曾話過,只要我一個滿足你就夠。但你的說話,卻讓我懷疑,更傷害了我。
: E. a, d1 L$ H. F% Q: E' w+ [1 i9 {8 b+ ~" V, t: k, ]2 g% ~+ a& a
我不想公開我們之間的對話內容,你明知道有些話是不能夠說出口,你今次已經係第三次。事不過三,所以我選擇離開你。
! K* v% |9 I: v/ K- S6 \( B7 ]7 [0 r; m& m, e; }% H8 i
你忘不了我?你撫心自問,你忘不了我的OL Look?忘不了我的黑絲高踭鞋?忘不了我對你的嬌嗲?忘不了我一直等你來拆開的「禮物」?$ [( |' v/ w& |, s2 S# l5 F8 Y

$ p# o& }  x3 B[ 本帖最後由 winniegobby 於 2019-4-24 01:37 編輯 ]