嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[小欣推介~]介紹下我著緊既日系內衣牌子 (♥ω♥*)

[小欣推介~]介紹下我著緊既日系內衣牌子 (♥ω♥*)

我只鍾情於日系既內衣 , 因為作為一個CD
青春可愛既內衣, 真係會令女孩子更有少女心, 同埋更誘人
粉色系, 蕾絲邊, 小褲褲上的蝴蝶結, 會突顯出少女味

1. Tutuanna  http://www.tutuanna.jp/shop/c/c21

Tutuanna 基本上係一間女性衫褲既雜貨店, 襪仔, 絲襪, 內衣, 居家服都有
內衣既定價, 相對其他牌子平得多 (1000 YEN - 2000 YEN), 內衣既款式大概個半月今上下, 會有新款返
幾張最近心思思想買既目標~!

2. Loveran  http://www.loveran.shop/shopbrand/ct68/

Loveran 係一個小品牌, 但係佢既出品往往令我想送錢俾佢
因為實在太~~~~可~~~~愛~~~~~啦
有D款會有單件T BACK 賣, 對於姐妹們引誘男人, 實在係好好既選擇~

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好多性感可愛的內衣,滿足少女的幻想,謝謝分享

上網買可否送到香港?

引用:
原帖由 陳玲玲 於 2019-4-30 13:42 發表   
上網買可否送到香港?
冇直接送HK, 我係搵代運公司運番黎HK
SIS有興趣?

真係幾可愛wo, 幾錢?

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2019-4-30 14:19 發表   
真係幾可愛wo, 幾錢?
比起HK D 大牌子平
1000-2700 YEN 今上下

用的粉色,
用材料是  satin
剪裁

都散發,少女的 型態。

我後生 10年,會買的
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

又真係幾可愛喎

引用:
原帖由 misslady 於 2019-4-30 14:43 發表   
用的粉色,
用材料是  satin
剪裁

都散發,少女的 型態。

我後生 10年,會買的
(o^^o)
有心吾怕遲姐姐

wow! 不錯不錯很美的日系內衣呀!

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-30 15:02 發表   

有心吾怕遲姐姐
I know.  I know.  
享受 一分一秒的 CD

日系內衣褲真的都好可愛、好少女

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-30 13:54 發表   

冇直接送HK, 我係搵代運公司運番黎HK
SIS有興趣?
幾千yen好次真係幾平
除左你自己搵,有無見過其他代購本身有做開呢d舖頭?

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-4-30 17:50 發表   

幾千yen好次真係幾平
除左你自己搵,有無見過其他代購本身有做開呢d舖頭?
應該少,因為依兩個網又要做會員先買得
寄去當地倉再寄番黎hk
如果真係有sis有興趣,都可以pm me搭單既
不過都係少少人夾算

引用:
原帖由 mingchao1967 於 2019-4-30 16:41 發表   
日系內衣褲真的都好可愛、好少女
欣賞,相的底底,

前幅細少,
两邊花花褲仔帶,
幻彩色

(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

好cute 呀
t back 款好睇丫

引用:
原帖由 愛.o 於 2019-4-30 12:48 發表   
我只鍾情於日系既內衣 , 因為作為一個CD
青春可愛既內衣, 真係會令女孩子更有少女心, 同埋更誘人
粉色系, 蕾絲邊, 小褲褲上的蝴蝶結, 會突顯出少女味

1. Tutuanna  http://www.tutu ...
我喜歡以上內褲⋯⋯

款式好合少女穿上

D款好cute

引用:
原帖由 Eva0313 於 2019-5-1 02:14 發表   
D款好cute
Yes
愈買愈多