嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

健身校服問題

健身校服問題

請問果度有咩學校既校服賣?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# zzz999 的帖子

尚智。

引用:
原帖由 uniform 於 2019-5-13 23:14 發表   
, C2 i" Z8 F# `( q% U7 b8 r尚智。
4 ?) o( w- I- }/ J5 L% N
那麼想問下有沒有嘉諾撒聖瑪利夏季賣的?
" o3 w* M  S) V: ?  r; M另外昌記那裡有沒有?

想知仲有無dgs?

我都想知除尚智仲有邊D

唔係摺左啦咩? 又開返?

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-5-14 20:45 發表     C  I; p( ]) F
唔係摺左啦咩? 又開返?
/ p, k  A$ |+ P: q4 K
居然摺左了?呃.....

應該話佢無執 但係長期都無開 山左閘0 }) }. }9 e4 V, m1 C5 r* L6 ~$ \
早係十年前都仲會同你度身造裙 但我當年無呢個錢去買3 ^1 b% O% T& u+ s
火車橋都唔會唔賣既 尚至去返火車橋好過
/ p6 t4 z+ s: A3 p$ t9 \7 I反而D豬S 火車橋無左 轉左新果間未敢去 GYM又好少開

引用:
原帖由 anywind 於 2019-5-14 21:41 發表   1 n+ k  q1 C9 v7 S) o
應該話佢無執 但係長期都無開 山左閘# Z9 p+ F: W. S. L' k0 ?( K
早係十年前都仲會同你度身造裙 但我當年無呢個錢去買
3 ^4 I# X0 R2 |7 `8 s火車橋都唔會唔賣既 尚至去返火車橋好過
: g) `+ I' M1 F反而D豬S 火車橋無左 轉左新果間未敢去 GYM又好少開
6 v: a7 |- n; Y1 Y6 ]3 ^0 ]Thanks~  \  k- J& _) ^
咁請問火車橋係邊一間?

回復 9# zzz999 的帖子

今輪。

引用:
原帖由 uniform 於 2019-5-15 22:25 發表   # Q) v: X5 K3 Z0 u4 p
今輪。
3 M( i. @2 W+ [8 s# z
謝解答~
& S* O/ N: A8 ?6 \2 D3 S% W. U- ~# J6 e/ u+ @  X- h
不過今輪唔係幾難買的嗎?

好像地舖已出租了

咁油麻地約室難買嗎?