嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女仔朋友幫我做校服代購

女仔朋友幫我做校服代購

唔知有冇人肯幫襯呢?
留底你地想要既校服同碼數
收集之後會一一報價
同買唔買到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
會像u......x走數兼食水?
n.......0 和 u.......x 其實都是一樣的,都是代購校服的人

引用:
原帖由 whk 於 2019-5-16 12:56 發表   
會像u......x走數兼食水?
走數就一定唔會喇,做得買賣就要講信字,而且交收形式可以再傾
你想一手交錢一手交貨都可以
老實講,賣得校服冇可能唔食水,但會盡量良心價
希望大家可以明白

除咗代購校服 ,會唔會代購其他嘢?例如學生鞋/高踭鞋

引用:
原帖由 yining 於 2019-5-16 21:17 發表   
除咗代購校服 ,會唔會代購其他嘢?例如學生鞋/高踭鞋
應該都冇問題,你講你咩碼數同埋大約點既款
或者可以講你睇中左個對係邊到買到咁

恭喜你做了CONSULTANT. 加油勞力!

引用:
原帖由 nnmm93 於 2019-5-16 22:47 發表   

應該都冇問題,你講你咩碼數同埋大約點既款
或者可以講你睇中左個對係邊到買到咁
41碼 漆皮圓頭斗零踭 (唔要防水台)搵極都搵唔到

引用:
原帖由 yining 於 2019-5-18 00:08 發表   

41碼 漆皮圓頭斗零踭 (唔要防水台)搵極都搵唔到
好,盡量搵

請問是在這裹留低 想買的校服還是pm你

引用:
原帖由 licen_yub 於 2019-5-18 18:07 發表   
請問是在這裹留低 想買的校服還是pm你
隨你喜歡

我想要ssgs 但碼數不太清楚

封槍買唔買到同食水幾多先?

引用:
原帖由 licen_yub 於 2019-5-21 17:43 發表   
我想要ssgs 但碼數不太清楚
pm左你請查看∼∼∼

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2019-5-21 21:59 發表   
封槍買唔買到同食水幾多先?
唔好用代號唔知你講邊間,豐昌順?
食水一定少過其他人

咁買唔買到聖若望英文書院(小學校裙)?

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2019-5-23 07:32 發表   
咁買唔買到聖若望英文書院(小學校裙)?
要睇睇,暫時都多人落訂單
如果你知邊間供應商會快啲

好評 ,樓主真係好好人 唔怕我麻煩 不斷幫我update我既要求 交收地點時間都就哂我

引用:
原帖由 nnmm93 於 2019-5-23 09:48 發表   

要睇睇,暫時都多人落訂單
如果你知邊間供應商會快啲
就係唔知邊間供應商...

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2019-5-24 20:49 發表   

就係唔知邊間供應商...
唔係幾搵到,抱歉

引用:
原帖由 nnmm93 於 2019-5-24 21:10 發表   

唔係幾搵到,抱歉
調查過好似要學校先買到, anyway thanks