嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

(25肥仔)直男招CD玩

(25肥仔)直男招CD玩

肥仔直男想識CD7 Y- l& k; X" {* t# I
25/170/80(唔記得幾)
  _3 y4 [" k) n- {' N% P. y) d不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
( I8 `1 U4 D3 _) o有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
覺得好的就按一下感謝吧~~

有無WECHAT 留比我

想知道為何不找直女,而要找CD?

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-21 14:37 發表   
0 v# h* Y2 }+ S* B# O4 {0 l想知道為何不找直女,而要找CD?
7 u$ x% P7 k: N8 C如果想知可以pm我wechat傾下/ o8 V9 L9 w; m9 x0 K8 b( T
我只可以講我對CD興趣比較大

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表     c* p' J# y, z) q2 I
肥仔直男想識CD9 d/ t( D5 x' ?( n0 [' U
3 J2 B: S! k0 X& _4 V不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥: y& k, N# |& n: f1 y+ a5 a
有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
  d/ ~6 A- C/ ^0 h  Z+ }其實你是GAY
0 o- m5 R# a0 s只有GAY先鐘意同有J之女玩

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:45 發表   
9 ^; w2 e5 o. W% Y0 t1 S! k
" b" b5 Y: i+ H' p其實你是GAY
- E! v8 b2 h1 X3 o! R只有GAY先鐘意同有J之女玩
8 V  E% o2 C/ j2 Q6 C: L
好似有D道理但試下先知

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-5-21 11:53 發表   
( O7 L& l4 B# T. p" P肥仔直男想識CD9 _1 j8 B3 S5 @+ i, Q8 B" Q$ ^
  ?% ^1 [  T" u2 C* C不問身形,肥有肥既好,我唔介意肥
( j7 u! |  E+ M3 b, W有興趣既pm我,等緊曳曳豬既你
, I% J8 x! H6 |' w& b1 E4 t
' I3 ]$ ?3 d! e) a+ e6 J
給予我高根鞋你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 18:16 發表   
3 K* ^" O; b" e# x7 j1 h* P
6 _8 M& h2 l3 N6 x0 y4 A1 V
1 }1 m' P2 I( w5 F給予我高根鞋你看
: c( s$ W  S) [5 |9 L* W! Y+ i淨紅色有點單調

玩甚麼啊?

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-18 19:09 發表   
9 e( o& ~& z8 ~' S& X
. s: N( d& O+ i- P- }淨紅色有點單調
$ f/ s7 y% b4 m3 X$ Y% w% c, R; J) `" k3 {+ b+ u
看另一隻

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-18 20:37 發表   # Z9 r; D% R6 V, i9 d' W: R4 `

5 d2 f9 S' i5 u9 I6 ^. b" }$ O/ O8 V2 K9 j3 |% {3 n
看另一隻
$ S$ ~2 r; ~9 R
其實我對高根鞋興趣不大
: S) P- U: R% A, \% Y7 t+ p3 g反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 13:40 發表   
2 z+ t6 s- x2 ^& U( X, h# j7 y1 c/ B( |& w
其實我對高根鞋興趣不大
& a) ]1 O6 N& F! b( c: y反而下半身同腳剃光曬毛我覺得好sexy
+ `0 Q1 W2 A7 f4 P

3 g  \/ D0 I4 W6 W我脫了絲襪

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 18:27 發表   8 e- O' S$ ?- d7 J1 w
# L) J, a0 b* }
7 S. S4 Z7 ]$ f* V' s( ?+ I, w
我脫了絲襪
. Q: E6 i" l  a. g) I6 _- z
大脾好性感喎,睇落白白滑滑

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-19 18:28 發表   # Z6 ]4 p, _5 a3 G- ?2 e: ^8 J: ^# J

V. w5 z, `" a% D7 q大脾好性感喎,睇落白白滑滑
, o% ?, i/ c. t1 c2 O0 q! J4 @9 d  V
' y1 v, C- `3 a' d% C# {
我喜歡穿上絲時, 被摸感覺

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-19 20:09 發表   
! }7 O9 n+ M9 \! T. e  R6 f- p1 d* ^! m; Z

]/ {. o& X, g+ g' T) p2 b我喜歡穿上絲時, 被摸感覺
. l- h" p& S: Y7 }
我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光
4 ^  T$ x6 P4 p4 |$ p/ p已經係最性感

引用:
原帖由 豐乳同露 於 2019-6-20 19:12 發表   
" ^  g$ Y2 c2 A' _0 H: h" E1 t0 p3 M
我始終覺得,雙腿同下體所有毛都剃光光
' Z# w  H  n; j- f+ k' k已經係最性感
/ d8 }7 D3 B) ?# N9 A( ?+ p' g
# c  `: p6 l6 D0 y我下面剃不會

回復 12# joey221 的帖子

我也有同感

引用:
原帖由 MsCarman 於 2019-6-21 00:48 發表   
/ L4 {7 h  y3 {+ P! i我也有同感
: m4 |7 B- {4 k% {% W3 b
4 ^" @; `6 S( S5 }看看我腿