嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想第一次

好想第一次

上星期幫人含左第一次。好想再黎。不過想cd時幫人含。好正
覺得好的就按一下感謝吧~~

睇黎幾好技術

妳如果放張照片,再打相同的標題,相信會有很多人回應妳的!

Any CD picture? I am interested,
i love bra

試過就會心思思成日都想再含

只有GAY先鐘意含J- A5 B9 o' `/ e$ w, }: e
真女都唔鐘意含J

我只會在我cd時想幫人含,而對方也是cd

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-5-25 01:18 發表   ( D  f1 W* K8 h8 ]  `
上星期幫人含左第一次。好想再黎。不過想cd時幫人含。好正
9 g% `& ], Z% ]/ D# r
5 q  ]8 {9 B1 Z6 r1 t
有冇用安全袋

好想比你試下含😍

回復 1# cherrie 的帖子

我都想但驚,可唔可以私信我分享吓,等如果有男仔想我幫佢含都知點做

我也很想有姐姐幫我

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:42 發表   : V& ^$ X  c" R  Q; P; R" c8 B4 A
只有GAY先鐘意含J
+ M' A- G' k! l5 L0 V* {; A* Z真女都唔鐘意含J
3 N0 ^9 w  d" S" p% d3 w- B+ r+ ~* j$ c  h, M
真女唔鍾意含,係你主觀啫,呢個世界咩人都有架!

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:42 發表   0 \8 g9 F, x. @* J
只有GAY先鐘意含J
: a3 E9 w, D2 |, y2 r真女都唔鐘意含J
( [. _  X/ q* Z/ j  r  O
你又知所有女人都唔中意咁有趣?

含J含上瘾
* z6 w' l8 m& j0 x唔喺呱!!好L特別,你差没俾人插。/ @5 q9 J+ j3 A+ E! D" T8 G. p* L
如果你钟意俾人插,你就唔喺cd喺搞基!!* z+ d2 E0 g2 {  s! t* b  |- Q

WeChat joe2307

回復 1# cherrie 的帖子

姐姐唔係CD時幫人含?
雖然冇cd了 仍愛調教 歡迎加好友

記住性行為安全很重要!做足工夫保護自己!
TG.AskME跨性別 - 每事問
facebook : https://www.facebook.com/TG.AskME

引用:
原帖由 hi0383 於 2019-5-25 14:42 發表   
  Y+ N. G1 E- |& _; D( ?只有GAY先鐘意含J
7 i3 q2 s  Z, l3 U7 Y* @真女都唔鐘意含J
7 F0 G% T! e+ M4 M8 W% i$ H0 \$ v2 b5 |
睇得出你好無知…… 5 D; `+ M' N) c6 @8 T& \& |8 Q# I
大把真女、CD喜歡含,我ex gf 不單止喜歡含,仲會口爆同吞

引用:
原帖由 iiluvcd 於 2019-5-27 16:40 發表   
; `7 s/ a8 d+ P& _- _( n
! s8 [- O5 k$ f3 j
' V9 a* h0 b  {7 Z+ A3 Z睇得出你好無知…… 0 e) `5 }7 Z. [
大把真女、CD喜歡含,我ex gf 不單止喜歡含,仲會口爆同吞
6 E( H, h9 J3 x# j+ f7 t( S' D: |; N/ h' n* e

& Z) d6 L# U6 }0 }. K5 U3 X( i你咁直接架,顧下人地感受先得架!

引用:
原帖由 TG.AskME 於 2019-5-27 16:39 發表   
! e7 l! k1 _* i( P  P2 J+ u# w# s6 n記住性行為安全很重要!做足工夫保護自己!
, I; i# }7 x* x

9 b( v$ R6 C& `" ~同意呀,好好保護大家