嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人鐘意無時無刻穿絲襪?

有冇人鐘意無時無刻穿絲襪?

我平時CD 係屋企自女娛,出街都一定穿絲襪,好鐘意包腳既感覺有冇同好?
. b! K: t$ J8 ~# q: D, K# o6 J* A- v附上屋企穿照一齊傾下呀$ v$ p7 ?# \* w: n0 ^5 i

5 O$ n; B& a1 x/ t9 t/ L4 w[ 本帖最後由 ckk49 於 2019-5-28 21:58 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Twitter: Hoi_ki_K1342
最愛高跟絲襪短裙瑜伽褲

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
哎呦,真的还不错!值得讚一個!!!

著了,要洗
2 p4 K- o6 N0 M6 M9 a* S8 s1 O! W% E, ^3 U; \. y% g  @
著了,要洗$ m- d1 Z; M8 M" p- ]1 q0 U
! r0 J  ]; x+ l9 e+ `
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

wow! 真是不錯很美/ K- W  l* x- A8 H
不過在這論壇上大多數是
0 G! c( J. i9 p; F& l- z喜歡絲襪內衣褲和女裝

緊係有啦 我徐左番工唔著 機本上都會著住黑絲+條t-back# e8 R" G( B) t& I( F% _- {2 |
所以屋企起馬有幾十對黑絲方便跟換

我鍾意,但好熱。夏天冇咩都好少著

好漂亮的美腿阿

引用:
原帖由 alexbb 於 2019-6-1 18:50 發表   ' `* l8 ]" E1 z3 d" ~( m4 P
我鍾意,但好熱。夏天冇咩都好少著
. e1 P: t) e  Q5 g5 c. r
! T/ Q$ p. `5 o3 g
天氣我穿著 20d ,如穿著長裙時我不穿著丝

引用:
原帖由 ckk49 於 2019-5-28 21:15 發表   
+ @, t- {9 W7 l5 J我平時CD 係屋企自女娛,出街都一定穿絲襪,好鐘意包腳既感覺有冇同好?
; n0 j" i( _9 [附上屋企穿照一齊傾下呀
8 V& C8 r$ A4 T0 r4 b
' \8 y0 ^% C' K* L0 i! k
喜歡你高根鞋

我都鐘意 個種感覺好舒服 好滑
' b9 `5 O1 l5 X2 \8 [; }加埋條短裙 我最愛
we chat id

ka-yan-yan

引用:
原帖由 kayan0829 於 2019-6-3 20:45 發表   * P+ [4 w6 W( }
我都鐘意 個種感覺好舒服 好滑 : g' B* W  v/ ^* A0 v9 Y7 A# ~
加埋條短裙 我最愛
( s% R& x4 J; G. D
+ T* J/ f9 t: Q' j) L& M# B天氣熱時穿著工20 d ,可能昨天太熱,回到家雙腿㾗

引用:
原帖由 kayan0829 於 2019-6-3 20:45 發表   
8 Z; Z- B  k% \; e% [我都鐘意 個種感覺好舒服 好滑
2 _, G( Z# W; ]加埋條短裙 我最愛
4 p9 Z0 Z% @# \6 G2 q
: V- J  o5 ?, D' c; q天氣熱時穿著工20 d ,可能昨天太熱,回到家雙腿㾗

夏天太熱,很少穿絲襪

以前一個人住就會9 w0 k/ S( x) l5 T/ t+ Y. Z8 H
現在
1 j8 k8 J5 I5 N都好難了

我好鍾意穿絲,但因為熱所以唔會無時無刻穿!

絲真係比較少著,反面真係想經常戴bra就真

很舒服,不想脱

返工或出街會穿,返到屋企就除

我試過

i like ; X2 m4 H1 q& D* J/ G) h: t% W; P
but cant do