嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

CD既时候,最中意咁樣
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

心思思想試下

引用:
原帖由 yoda0806 於 2019-5-31 07:53 發表   
5 g) y% z; c9 Z, a: Y1 I個口會唔會好攰?
% c0 g0 u  g9 D1 M5 I" g- d- o
攰到死

Wechat me please

Ktyeung001

喜歡被口交😍😍

唔知姐姐可唔可幫下細佬我含呢

V7: lauyin514

引用:
原帖由 lskph 於 2019-5-31 06:50 發表   1 {- v1 m. ]! ~1 {$ R( t/ P9 e
最刺激就是女裝時去含人和被人含
6 b  ^7 k- U& E3 C. A4 q& B" w+ M3 ?' L5 T$ n4 x
我喜愛含硬硬熱熱的 jj

引用:
原帖由 ceciceci 於 2019-5-31 10:22 發表   
& I. L6 m  I: ?8 Z3 A/ V% B心思思想試下
6 u7 `* @2 ?  `! i
& j- O8 m2 v; k- w0 o
含到男友射前,他 jj 漲漲又特別硬

仲要加埋喺後樓梯~刺激加倍
深兒

真的很女人......

的確口交係會上癮尤其望住男方幫佢口交

我男友好長. 每次我都一定加埋肛交, 滿足好多.

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-6-1 00:15 發表   
4 Z. ~! i# k2 C原來你已經有男友了? 那他應該很幸福呀~
2 y2 k! ]3 Q% f5 I% O% c: l7 u& e# u* W( T7 l7 F( }5 \* s; g
一星期至少,一次綢情

引用:
原帖由 ilovekay 於 2019-6-1 03:40 發表   
2 \: x8 c4 ~6 L( o2 C: [+ p: K的確口交係會上癮尤其望住男方幫佢口交
) P- ?, v- l& W: A$ L

& s% g% i+ f+ B2 u2 q, a含他是,看到他樣子  E. }7 \* }6 d. y* O* W
我也興奮

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2019-6-1 21:52 發表   
3 X; v+ H8 [3 R$ f我男友好長. 每次我都一定加埋肛交, 滿足好多.
" M. I7 ?8 v  x$ f7 N. M8 A: u% S# e3 S$ [
我不喜歡插得太深
8 s) ^% k2 s4 n/ H9 m. D' Y% u及太大力

引用:
原帖由 yoda0806 於 2019-5-31 07:53 發表   
& i! B$ A/ T0 N個口會唔會好攰?
! ?* `- O* l; _2 w) {3 X% ?+ b" C
. f2 j+ R5 a% {- x1 a9 y5 \
通過我含時,輕潻他的頭
0 ]! T( `' ]# Z" _很快已有有分泌流出

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-6-2 13:38 發表   
' h# T* v, N' p3 W) s* P6 j4 t" d有分泌就不會覺得攰了
9 \9 i3 ~- L5 U) C8 w# Q9 q

/ T5 R# `; b* c' z$ Z% m; ~分泌物的味道,我口可以接受

WeChat joe2307

心思思想試下,想被沾有被人一件一件脫下來的感覺