嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   ! ^3 |/ i; E* v- v) F( G3 T
唔敢試   U/ I; P7 \. O. ^; z; G
一試可能會衝破左心理障礙
2 E8 ^! M0 j3 v0 k( u* |
2 H& ]% \0 ~3 T" M/ n
只要不在我口射出,就可以/ s. g: U# P3 E
喜歡射前,又漲又硬的口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-6-11 20:40 發表   " v, w7 V3 ^2 K+ Z
# }* }# b* c6 [, D0 o. C/ n

( q* M! |. m7 V. o# L男人很喜歡含完, 再插
! a  w! m# q4 u& @# d你真係太瞭解啦
深兒

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-15 15:39 發表   
- r6 g0 K7 O3 e7 J' ?) s0 Z唔敢試
* f+ o4 q  f& q" Y' z! L; S4 t一試可能會衝破左心理障礙
0 w# S% U9 F) s  R  O. G% ]4 x0 Q$ H( E
/ ]8 m% n* v* S9 C' |: M# S
我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
Wechat:  dickdick1234

感謝樓主 請樓主繼續加油

引用:
原帖由 深兒 於 2019-6-15 15:49 發表   5 q6 P( d' u4 B! y( M( H

: t4 k7 J: G8 v* \你真係太瞭解啦
9 m0 m! Z. }, |# m- p
) R; f* M4 w" ?; ]' e2 i我男友是这的
2 ?' i* v- R, A" s/ E7 S8 G! I喜歡我穿著各式衣物,% C; k  {& O6 o  @  K& i
調情、而我兩也很滿足
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 海都市 於 2019-6-15 15:53 發表   0 U( x* P: B/ ?) T# d* J

I* X" I" Q" G! ~1 ^& i
" M  M2 z5 Z8 I8 V/ b# D
0 A% M, D0 n4 N我試過幾次, 當你試過之後會好喜歡
( ?" @; [+ T* S6 \& z
, F4 P8 U8 N7 K
當看到他興奮,身為他女人,心靈也十分安甝

試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J

引用:
原帖由 Annalam 於 2019-6-16 15:21 發表   3 y/ Q" S( R3 Y- e, e; X  ~
試過約一個 CD 開房,佢好大條、好粗、好硬,我吹咗佢好耐佢都唔射。佢嗰次係想被插,最後我插佢自己射咗兩次佢都冇射到。到宜家都成日諗起佢條硬 J
. V7 ?! r' F+ d
2 i0 Z3 u- t, \, {: B& f
我喜歡被䅤,我肉洞想要充實感

我都好鐘意俾人口交架😂😂😂

幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!: E7 ~2 l& r; ]& }# I, B
有人要試嗎?

想一路含人同比人含 我係CD

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
6 \  C' ]& \" j, z想一路含人同比人含 我係CD
5 ?' `: }8 S: m9 ?1 ?4 w4 U% g5 l% p4 y
有WeChat 嗎?

回復 1# 你把我灌醉 的帖子

嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿

引用:
原帖由 ricky 於 2019-6-17 14:18 發表   
# d5 E0 I; j$ ^( p+ A* p9 I  y5 X幫人含過一定會覺得好好玩,含左個頭再含個袋,吹到咁上下,条J跳下跳下,好鬼興奮!
/ e9 {0 k/ q0 e) z. @有人要試嗎?
7 j: D/ T( d6 Q. r/ o6 }; }( I
  Q5 b# E0 T0 H% p我平日只輕潻他頭

引用:
原帖由 qpzm1003 於 2019-6-17 21:16 發表   
! r: o3 M8 o) i/ X想一路含人同比人含 我係CD
; U- h  u/ \  h! Y1 b
) s1 z: I1 q2 H- I0 l: ]' O5 Y
我通常穿著裙子去,服務他jj

引用:
原帖由 mwsiipb2 於 2019-6-18 12:20 發表   
+ K) m7 s7 H, o/ o2 A. ^1 K嗰種感覺好特別,好似含住條軟綿綿
1 I+ \5 Z( ^% ~( T

+ e$ U% B8 \; a, \: x我喜歡手持他jj ,快射一刻感覺特別硬

未試過含人5 X* S  F$ J' Y) V
不過比人含開,有無人想幫我?4 Z' x" E' m- C$ M* `
ADD我LINE

幫cd含好似幾正咁

含了大概就回不去了

喜歡被口交, please PM me