嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

比丁字褲更性感的c字褲

比丁字褲更性感的c字褲

http://www.youtube.com/watch?v=8Z6OxC2p3J8&eurl=http%3A%2F%2Fkingtam.『2009-07-12』.com%2F2009%2F06%2Fc.html&feature=player_embedded+ D6 e4 q+ T7 H. b5 O3 P$ e2 F
1 ~% u! `9 K2 q4 ?! i
睇完覺得確實很有趣~
; Q/ \& q* D( z/ a& J# F5 t' D# y, C2 `: t
有冇兄弟姐妹想買條黎玩下呢?
8 G, w1 H' A+ O* y; R
4 F5 E- b! D8 Q' y) H! Z不過我諗連女仔都著唔到
1 t# o$ Y. Q5 G$ {9 @- ]4 g因為條褲褲真係冇野痴住.......4 F1 K# f* I+ [5 e4 {  C$ J, Z( ]
3 }) k2 z8 ~/ Z2 K
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢款究竟點樣先唔會跌落嚟架呢

不错不错,我也想弄一个来试试

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-7-21 10:34 發表 " s2 p7 S7 Y* K5 |- v. }
# A* s! B2 k5 C4 x/ h" F咪就係...冇jj 時咯...
( u5 E( W) h/ ?; H1 j其實佢似髮"cool" 咁..只不過佢唔係戴係頭度

引用:
原帖由 ladyboyjohn 於 2009-7-21 11:12 發表 + m8 g0 O' m1 t) \
不错不错,我也想弄一个来试试
# T+ Z% v/ c$ J; Q( _+ r香港yahoo 有得賣....$6x 一個

我反而覺得男仔整到著到易過女仔,
: y4 t0 e- p2 K, h7 V7 i1 G3 V* j1 ?' l: M7 K
只要前掩加闊,入面再加條橡筋扣住袋袋就可以固定.

引用:
原帖由 leelily 於 2009-7-22 15:08 發表 0 h$ L0 S+ T5 V6 A  U4 Y/ l, h+ H
我反而覺得男仔整到著到易過女仔,: |" @5 [" E5 {) P4 P
4 S# K8 L! ?$ d+ X) h6 h
只要前掩加闊,入面再加條橡筋扣住袋袋就可以固定.
* L: R: C1 M8 a" i& O8 e" y8 g+ h
哇!!!咁咪超痛!!!得人驚!!!

妳好,多謝妳的介紹這樣內褲十分性感

我也在雜誌看到呀, 要著到唔跌真係有d難度喎

如果想買係yahoo要打咩keyword???

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-8-10 20:55 發表
! ]: [2 ?9 I1 L& E; L2 y" n% X如果想買係yahoo要打咩keyword???
" }4 j, n8 a% A  ]# C8 T
" H( o4 `6 S/ E# T; t8 Y$ X4 ~
cstring5 c& `. ^$ w* L% s* {0 u

9 b4 u% \/ Y+ Z; G( y& Shttp://hk.search.auctions.yahoo. ... mp;cat=0&type=0

想不到马来西亚ebay也有的卖。

依家d 價錢降o左唔少喎0 B# T" v; Q7 z; X
攪到我都想訂個黎試下添

想知會唔會跌, 可以買一個粗邊髮cool試一試~~~

妳的介紹這樣內褲十分性感

反地心X力!!????

thx for sharing...........

夾住都唔舒服啦