嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭 8 g7 T1 d* Y2 N( y# L; X
借黎索兩野得唔得
" i; o) P5 N! J( l. F
, a: M' D" _8 g8 D% G& ^  O! T[ 本帖最後由 squirrel99 於 2019-6-19 11:15 編輯 ]
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
very nice

衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入

回復 1# roseangelmo 的帖子

好靚喎。。。。good good good

好靚

你好靚女呢。 得閒一齊出下街啦。

add 唔到你...add me wechat Joey-CD

好靚呀

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-6-18 21:42 發表   . V) ^# T/ U' o( c& l
呢個天氣著長boot 肯定焗到隻腳好臭 + C1 z' M6 g+ j( b2 w/ K
借黎索兩野都唔得
4 c& {2 t- o) _& n6 k  K# w7 y6 l0 Z2 z3 \
Bra 底,應該好重口味v$ j4 P$ ]6 @, ?9 ]* B7 [, K
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 iiluvcd 於 18/6/2019 22:30 發表   
+ M: b# ]* o9 {衫同裙好靚,可惜30幾度大熱天著長boots 有點格格不入
" d& d* N% P! P' U+ E' y% v

) g5 j; i) {, P7 g) ^5 [7 P0 u. _
1 k1 @. C2 u& Z) S. P2 Y我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-19 10:19 發表   
/ i# V( G8 b& C6 q3 R' T
1 i  I+ e. j/ V. K0 W$ M; z% f
% f' k4 D9 p  H! y: _. i5 y% B/ ~8 `+ E' o
我都明係好格格不入,原因係我小腿不好看,唯有認命!
: Q) j4 ^6 Y/ N6 a# G
! n9 n4 b; @3 b7 V+ a7 m我都見,有小姐穿短 boot
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 19/6/2019 10:39 發表   
, N! k/ P+ `7 I+ k4 b# h/ ^3 I5 R, P) s- S/ [
% S& t- l1 J; c0 N, a7 Z
6 G; G- F/ \2 G! e0 U. Y1 x- }
我都見,有小姐穿短 boot
* h; X  U/ N) k: z
8 l$ q* h7 [& O$ @% A9 E# U0 ^1 I* J7 ~9 P5 i" @4 p
有考慮過!但始終唔襯我!

雖然上面好夏日* k3 P, ^9 U8 _% |9 V- _4 [
下面好寒冬
6 c  T) K8 E! z) A2 L% w2 t. l" Q
$ m- t6 Z, T. F' C6 {; W但配埋都未算太違和
$ g+ [9 \. U7 gbody 好slim 呀9 q" a2 X, ~8 p$ X
著得好好睇

夏天長boot不會好怪咩?

夏天長boot不會好怪咩?

引用:
原帖由 roseangelmo 於 2019-6-18 08:23 發表   3 E9 ?8 h9 s7 n( n; i( U
天氣炎熱,當然要穿背心短裙吧!但腳唔靚!唯有穿長 靴掩飾下!% G+ ^+ @' n; j' Z5 D- `2 l& B
今日去銅鑼灣行!希望見到有心人同我say hi吧!
1 R9 N$ j8 n5 X; T/ r
短裙和大腿都很好看

身材一級棒的妹妹

Nice

好高興返到嚟喇!!又見到大家好了!