嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

黎緊換新身份證,有冇姊妹打算女裝影

黎緊換新身份證,有冇姊妹打算女裝影

Um..話說小妹未有咁快換( X( ]8 K0 ?' z1 E
但開始留緊真長髮,打算女裝換身份證/ ^; X+ x6 @! T3 q5 _- D1 D
想問下有冇姊妹係女裝換左或者打算女裝換
- q) S: I8 C5 `2 k. Z. R/ K8 N想問下有冇咩注意,化淡妝會唔會有問題?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
換身份證職員受過專業訓練 應該忍到唔會笑出黎掛

引用:
原帖由 tfghghuhvcuigf 於 2019-6-20 01:01 發表   
' w3 E/ Y- D& X  g- ?換身份證職員受過專業訓練 應該忍到唔會笑出黎掛
; |  M& m' E  L# B4 l/ P$ G" h不可笑吧?應該是羨慕為吧。

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-6-20 15:07 發表   
9 B  `6 V6 N$ i! d" c! P
; [0 i, l8 ^; A  m; S不可笑吧?應該是羨慕為吧。
( k) H: R) c3 K6 \9 e( z有咩好羨慕呀?
" D' i1 \. F" I) Z9 n8 |你估個個咁自卑?
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

會比嗎?
: A0 D9 ]% P6 h7 ]. h; t1 m+ B6 ^9 T& y! J- A. R& _
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

笑唔笑都冇咩所謂,最重要係想做番自己,我諗我跟足影相指引,佢唔可以阻止我。

做自己? 咁你係男定女先 又唔撚想切 又要扮女出黎R野 連樣都吾敢po出黎見人 身份証淨係影你個衰樣
3 G% b" F1 B3 _8 [  t 你估影你全身?話之你咩都唔著走去影 以為著條裙就係女人 男人樣咪又嚇死人 咪影衰其他cd 唔怪得班ts 去改身份証比入境岐視 就係你呢d怪物影衰晒# u3 N% S# b# T/ J

6 B$ R# b# a6 I' t! T8 d[ 本帖最後由 tfghghuhvcuigf 於 2019-6-20 22:12 編輯 ]

引用:
原帖由 VanessaC_030 於 2019-6-20 21:40 發表   
: u' C  G+ y2 Q7 ~$ w3 e. a. k: F) ?笑唔笑都冇咩所謂,最重要係想做番自己,我諗我跟足影相指引,佢唔可以阻止我。
  v; P1 l. R8 R
3 u7 t  c' W+ e" U$ H" t
姊姊,有排都未要換?$ U- _# P3 l$ o% }! C; a+ q% Z) n

- w( p2 @  I* j7 x! E. ?! q(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-6-20 15:07 發表   $ R7 h; y6 m: I7 e0 {

( ^7 R5 F+ V; T2 n) K0 c不可笑吧?應該是羨慕為吧。
: l. I( y, I6 {8 M5 u
有咩好羨慕..
4 O- j) i6 u# G( u  G* w9 s1 P9 N
2 Z- }6 x  `  h0 i8 L$ K3 Z- A: G番番正題,職員就受訓唔會有反應既,畢竟公務員工作上應該咩人都接觸過
/ D/ K  a% N5 B- `7 Y更重要既係你將來會唔會後悔
: z" I5 i- j/ @7 h例如覺得當日個樣唔好睇,張相唔好睇(which好多人都會)3 v0 R6 n$ [+ X1 }# ?9 u( {% _
同現有其他證件相唔match
( Q6 C6 x5 O. F, k9 c( R; m6 |, I第日放棄左呢個念頭會唔會後悔自己當日哩個決定etc+ F. K; D, M2 D
, F+ |+ ~8 H& v
我知到時要解決上述問題既,報失比幾百蚊又可以再換2 X. S0 x' x0 m, {7 [
只係我覺得你需要認真咁去諗,你既決心係咪真係咁大同咁持久

身份證相淨係影頭

好老實講,宜家留緊長髮,我要3年後前換,我會慢慢再諗下先