嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

試過一次真的感覺上癮了

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 01:05 發表   
0 A; g% A  u7 ~2 F, Z) M" V: S佢想射果時捉實我腰部,更加出力進出我,好有被征服完全屬於佢咁
! o$ L( g7 B* A! w那征服感。。真的很期待

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-3 20:13 發表   
- o5 K& G2 F0 u) ~) S6 Z% N8 k; y  H6 I! t- q( B+ s( n
' S  E$ S$ x% Q, S
好多男人很貪心的
6 _' H: U9 J0 i6 H! ^3 B初相識時叫吹
2 [  Q4 ^$ ^9 Y4 F* j之後不想用安全套,外射1 k& s! e$ g0 O7 R
我肯時又想口中出,最後又想要吞精
  Q) R3 A' n* v9 T/ B+ p6 [( Y+ P! t* j  n. S
有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感

真係想知係咩感覺

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:45 發表   ( T1 J" \$ e# @7 o( J* O' V

8 |8 s' g) G+ o& ^( u# j, S那征服感。。真的很期待
) x7 }; k% y# g. V0 W/ i6 \
試過一次真係番唔到轉頭

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   ! Y9 k% V- H  g3 _- C* U+ @

`, x, N! W. H4 {, J* }! w( W
  q0 D; F3 W: \' C有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
2 T9 T+ C* b( \7 V" ~$ O
嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:52 發表   
' g/ I$ F7 H" l- @% m; f% E" ^
8 p! U% K  H) M4 x/ O' c試過一次真係番唔到轉頭
  c2 b# U! N7 \9 [2 D2 E% x! }3 J咁就唔轉頭吧

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-3 23:56 發表   # m1 F- B3 G* k! Z( n

8 A" f; |& ^2 \( r. Z嗯,的別係見到佢用我身體好滿足,舒服個樣子,覺得自己服侍到佢,會好滿足,想繼續滿足佢既要求
# r7 e* q4 \. w2 e; e

/ l( i3 N5 ^5 }1 m$ t! T哈哈。我貪心啲。滿足佢後。要同佢拖手行

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-10-3 23:47 發表   
1 d( N6 u3 i" q4 t
" {+ j+ ?7 R* Q: \. G% S7 `
/ k! y7 y3 V  t. b. N  c有男人肯的話。。滿足他。也滿足自己當女性的快感
6 {, w/ f. W/ P# Z1 B
2 v' V" L) C! o# q1 Y/ ]吃分泌可以
! }# z" o. X, P, U! I: x但精味太鯹,我吞不下

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
* t6 A% J* s/ T: f1 t( S3 m  W% H8 d0 \5 c& e5 t* z

; h( n# y, V6 `" n吃分泌可以
6 Z$ x! o. f! p% ~( U但精味太鯹,我吞不下
: R6 g5 F, g! ?3 j5 m7 }* C" B
5 K% b1 O2 {3 x* O, Q5 A3 N3 h! S
那明白的。。。快感跟可接受程度有別

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 00:26 發表   
3 A3 O1 O! x* t# ~" U  d: j$ M% Z! G/ e8 x" K  m* O
+ e! z' v1 V1 Y! P* {% t
吃分泌可以* V, |* P) j: H" l
但精味太鯹,我吞不下
* P( J" m' c4 n9 J1 M% C9 c

) C% y  X2 A; y) T+ R我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-2 17:08 發表   . r0 E, r! a$ S
妹妹CD了3年,都是用手指或者玩具自己玩,/ X8 }- R$ n: R# _
直到之前遇到個特別既男仔,佢唔介意我係cd,大家互相吸引之後我第一次比左佢,雖然佢的唔夠玩具粗同長,但佢比到我之前無既感覺我,每次郁動都剛剛好`頂住我前列腺敏感點, ...
3 a, K; a( t. b4 U真的和玩具無法比3 K( h4 G* D1 y. h
那種溫度,生物感覺。

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 01:08 發表   
# D( J" q  X7 `. W* M5 _2 d$ s
) V  r2 X/ s6 N, v0 C( V
; d6 o3 \' o% J- i  @# P8 ~! P2 a我也不太接受到精味,但氣氛同感覺來了的話都可以吞下
. \. `; C& E( N/ I& N) K& b6 G. b% f; G4 [
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
, U% h9 k* T& j! d! H) m- ]& y- e更會用點电動震蛋

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   ( V7 @, Q' T3 E1 @" A( r
1 ^2 T, Q( }, f4 q  k( a

& Y) W' ?- y0 _. ~+ L4 I, Q我會包装自己,穿著裙子丝物,和他. ~9 k- V# ?! ~5 g8 H
更會用點电動震蛋
2 J' E# L4 d0 U& i: M
7 ?! o* g3 r2 ]好好玩 喎
6 V2 y/ n7 X) r# X (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 07:06 發表   % ~+ x' T8 L+ ]# r' X% D# X

5 i- g1 x  D) G6 u  l+ m4 |# o; ?2 n) W
我會包装自己,穿著裙子丝物,和他
* w  z; E9 b2 J更會用點电動震蛋
' x/ {- U- ^: O$ M7 g再加上兩人的互動,互相探索對方的身體

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   : p# H" Q( d" z0 L4 t- z, |8 N. N7 A" l
% Q5 Y) |& I" O$ A- z
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
1 _' O' s: \8 ^- K# I- p

1 c* C; U1 U8 x8 Nplaying in she-she ?
享受 一分一秒的 CD

幸福~ 姐妹加油~% i! `" ~: M$ \. V5 s7 Q2 S
打扮靚D 去引誘另一半

引用:
原帖由 misslady 於 2019-10-4 08:42 發表   3 S. v3 o) e; r8 r( e6 S

: S+ Q" D; T7 O' d& V) @0 ?6 n7 q* o# l/ N6 m  p2 f
好好玩 喎
& V+ a' Z$ A+ i+ {7 W9 | (*^o^*)
3 {6 f" Z5 A9 G! L; i- W3 l. k- D) _
6 X4 J* @7 o$ u! s/ Q7 F3 Y$ f/ O; Z
震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞

引用:
原帖由 Siuyan1812 於 2019-10-4 10:08 發表   , I, E- D" E+ m; E1 U. H" e
( f) K2 \7 ^0 U* l" ]' s6 Q" b. c
再加上兩人的互動,互相探索對方的身體
& q' u' a4 I. w! h* _5 @
; Q/ q0 Z2 i. C! X5 A* X我被插時,衣服裙是不脫

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:32 發表   
% W6 l1 j) z9 O, t% k( l$ @* x* F% a2 ?3 W% `- O- c- V- \) D
9 t) z1 r4 y5 K( Q6 A% d# Y7 ?
我被插時,衣服裙是不脫
+ i+ L- ?' u/ x, m% A% d我也是,他會撕破我的絲襪來進入

引用:
原帖由 joey221 於 2019-10-4 18:31 發表   
% U9 {0 t* K( K# M, r( t0 f; U; \# \# C& ~

0 V3 |( q! s+ g7 u震蛋在我洞𥚃,他jj 再入我洞
震蛋係入面再比他插入 到底是什麼感覺