嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?

4 r6 k# e3 m  h1 l& q8 K' x
" c& m4 \$ j* s, n9 n) w3 V) @5 P如果會,大家會去邊度買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
以前有試過係女人街|/福華街買內衣褲,而家都係淘,冇咁尷尬

我反而覺得CD買重尷尬。) j: }6 H8 f0 p0 A5 ^  S6 @/ g
男裝買好好多。" [8 z, s5 D$ B: d6 w3 n9 Z7 Z
咩店鋪都會…

我會喔,可以話喺幫女友或者老婆買,不過就唔會現場試咯
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

上星期先男裝買完....店員見R望住條裙咁耐,仲拎落黎比我睇
% c: @' M& }6 l  I" P* |6 a我仲指住牆上張相話呢條我都有  l, M6 |$ E8 y1 O0 I& o# U
1 G* ?; g7 C& K
女裝行得多,反而無買過 XD"
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

其實男裝去都無咩特別,我經常男裝去6ixty8ight買bra同底褲

男装去买女装は问题啊

引用:
原帖由 中國人 於 2019-11-11 14:51 發表   
7 E2 G# W) [8 e7 i- S其實男裝去都無咩特別,我經常男裝去6ixty8ight買bra同底褲
& K4 q  |7 ]" Z8 i; @

# S) x& m8 G. {+ u" ?' [/ t我都,有去 68 看看# W+ S$ r' x& M$ Y7 z2 S2 ~, t( L
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 maymay55699 於 2019-11-11 03:04 發表   7 Q8 Y/ ]1 t# g. o3 s/ O% \7 Q
5 C% M  A/ j: O5 V+ {' [% B1 Y5 f$ e1 [+ A
如果會,大家會去邊度買?
9 C! s) A- x! e- }* l
0 p6 Z: B8 t* H/ ~
我以中性打扮,穿著䯳身衣服

有乜問題

本人(男性)有一次經驗,走入專買女性內衣店,買性感內褲,當時真係有點尷尬(係女售貨員),咁個女售貨員同我講又乜尷尬,現在都唔知又幾多男人來買!(買來自己著)

引用:
原帖由 Qwer1967 於 2019-11-11 20:36 發表   / G' p9 J- @1 D+ G/ e, h
本人(男性)有一次經驗,走入專買女性內衣店,買性感內褲,當時真係有點尷尬(係女售貨員),咁個女售貨員同我講又乜尷尬,現在都唔知又幾多男人來買!(買來自己著)
  ]! ?0 G2 v. ]' V

! n7 E2 N* m6 l' `. m" }/ {我在國內,入試身室,試朿身內衣也無問題

引用:
原帖由 joey221 於 2019-11-11 22:32 發表   ; z/ @7 S5 \) D4 c) v
2 d" D; z- H' T

# A. _" D" q% Q- o5 d  B0 \% T2 p/ K2 z我在國內,入試身室,試朿身內衣也無問題
& ^3 Z7 ?- H' z3 o2 F
; U9 i4 r9 I) q8 p0 ]+ ]* I% Y3 c/ W
太好了' F1 k0 H& u" o2 B- T
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

真系???男??女?
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

我都有在旺角女人街買女裝,冇乜問題

引用:
原帖由 misslady 於 2019-11-12 13:20 發表   
$ Y! ?" X# p  _" U7 `! u
( N6 s' }- |, q- U
2 t( c2 ^  y5 I$ \6 {5 W太好了
: m5 d2 p) O: m0 C(*^o^*)
& Y1 t" a# h6 P' `6 \
6 s/ C6 Q9 N; X' A* h* W8 G
於國內超市,通常有內衣櫃位

我男裝買過幾次女裝
1 w* g- `% v  w2 I3 ^2 h+ j不過都唔會將實話係自己著,亦都唔會去試衫7 [( I, G1 d9 M% P! h; s
做戲做全套3 p' k& a# x$ i# g; s& ]* `. W
提早手機入面打好shopping list或者size
' J3 n3 N) b' G8 z扮作幫人買,其實好輕鬆
+ ^5 `1 F% L$ r「GF矮過我小小,不過佢好肥,blabla...」

唔敢啦,買都上網搵鋪頭買

臉皮要厚!如果問起,就實話實說。

引用:
原帖由 maymay55699 於 11/11/2019 03:04 發表   ! _* f0 B+ n, C
想問大家會唔會用男裝身份去買女裝?- q4 M' x. W' Z
( M  C( f. M% A, A! H
如果會,大家會去邊度買?
2 B) J9 l" w$ }1 u0 q1 L4 ]0 S以前在香港還沒全天候女裝的時候常這樣做啊~~通常去旺中買…

引用:
原帖由 心若詩意 於 23/12/2019 03:13 發表   
  f9 Y- w8 N) B& I% L臉皮要厚!如果問起,就實話實說。
/ q  f$ v% g' b1 s. M我會被對方自動假定我是買給女友…