嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦
% a9 J, ]' O0 R# x
- o* R: d; f* v. F" q$ G9 m  ]9 X也有聽説過有些人拉去胯下,
5 ?3 H& p7 C- S3 o/ y8 M, G再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,5 S5 J  m; n4 J, M: w+ l  t
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,+ \" h9 _: U9 l0 O: X
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
6 w( `7 v2 x$ H2 C/ b" B& u9 a) q% N- @
看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,
7 F6 t" h7 x! O6 l2 \' o這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。2 P% I+ K+ J9 o1 H: z8 G! b8 E  s  i/ P

. s4 O- T* Z9 h4 o6 q1 ?這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,% H7 W; @% c. |; e, J) \
就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。
3 h& ?- Y) ~3 x2 b0 Z9 M
, V* l8 u* {- G3 ]* ?; s1 K  g不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。5 J: i2 b9 w- h
1 G5 c" b: {2 m. V
不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   
* g. n  M+ ^( Z% N/ N* a# U我啦,我會向上擺的啦
. z" C0 H2 Q% X8 H8 D
! |; O( E4 y6 G. {/ p' i也有聽説過有些人拉去胯下,( F: T, }* w. P
再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,# n0 D5 Q! S, [: }( j
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,8 w8 _* H1 T% K( d1 A$ r* L
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。
  c# T0 \) O* A! h# u5 B
4 r7 ~5 A$ M/ z  A. P5 ]看聽過有人在泳衣三角位 ...
* p8 A3 x' J9 g7 Q: V, S! Y# O

, [" L! k  b( Z! |" T! f我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛
) }9 M  x( }% F* U0 v$ M向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   % t7 P1 L+ x. W9 v0 R- T
我放向上
( w  e0 D0 N6 Q  _0 a( O" m" P
1 l1 Q( ~  X3 ]1 q' g9 d我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表     n0 I5 m( v( g7 D; J
向下放,不過扯時會痛1 _: M9 L% K- p- f
向上放 要著裙款泳衣
* T5 M& Z$ \8 _, p. ~, H2 Z2 y  {. q: h! B5 \& p; s
向下放似乎沒有那麼清爽,. }, O+ y" B  E# t
你意思是硬的時候會勒著嗎?; ?8 P, g. i# N

5 |. f) ?4 i) b1 B# V, H7 |2 K6 J  ^分享一下我的啦,
6 C% K4 [! @' E  K% ^  X5 T9 k$ @我會硬起來之後先至穿泳衣啦/ r1 D* G" V' M" R7 o: p

' ^* D3 [0 D1 t( V' g+ Z還有就是,你會先反包皮/ @) d% q5 d0 V  n- v' h
還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   % w) ?2 [; `2 H6 L/ S" [. i
硬咪向上放,軟咪向下放lor
, }/ l6 @, I( _7 }& f
, r' ]7 T% F' t5 B5 z. {
向下放穿了後硬起來不會痛嗎?
' n( ~2 e1 y/ Y意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
6 b5 L; t4 t( U* Q2 k. {2 O" P7 ~/ [8 m3 D# l
那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   0 K6 W, G+ l' p* {! T
0 c. f* V$ c4 m; v

- Q  ]& j9 x. h2 {3 _- `3 Z向下放穿了後硬起來不會痛嗎? 1 }4 I- h9 X4 g' ]8 Z% ]
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。
3 _3 F7 K2 S9 x/ b. x* Y0 k, m6 N2 @! M1 x
那麼你會劣開包皮還是不會呢?
" o+ C7 I. l' q5 K  ?! j4 l2 s唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   1 O! F1 Y" t6 e: L" n

2 x; O1 g9 R: S4 J* a9 \( @唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
# w" d% l# ?7 g( G! H8 O

* S( A7 _) ?) r$ c$ B會這樣出街嗎,穿賽衣在底?5 X: e" K! R  X* j1 b

. S" h- U( f4 }' J我在想,如果賽衣可以貼緊,$ N6 j# c( U# X
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位, a; |1 ^# R4 {
應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   9 X: u# i! y1 ~8 T& d8 g: h  m" n
8 H9 l6 V4 h- n) L) |

& Z  b' ^: m8 W2 Y% q9 d會這樣出街嗎,穿賽衣在底?
" e2 P% e$ [. F8 v. P+ n# @4 ^( u* d# ]  E' J: Q5 U) l# t8 r1 V
我在想,如果賽衣可以貼緊,3 z, x5 m2 F7 q  Z0 C: l  d
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位
' p6 M, z! m! L8 q1 B$ |應該會很舒服
. E9 u& O1 k% _- Y8 q4 V$ o, U* o好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   * K# Y! Q1 j' H$ {

2 H7 e- k+ o! l/ c: u好少會著出街啦,去廁所唔方便
% F% `" [2 e+ P( d$ b! n以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 ( C/ v7 l( t7 N5 @  t
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   
7 @5 @. W8 S( g# w- g
) O* O/ v: J( A: I: F* I, i' l以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 ( h* h6 E2 Z/ |8 Q6 K
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
# \' Y' M" }/ I8 A2 ^' j# G3 K
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
2 {. U4 w9 m* F我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   8 T1 o8 J( @8 h9 y5 Z- T; v

3 H& W& v8 A1 E  a1 t1 Z$ U4 S話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。9 Z0 V& Z# E, t$ e3 a, \' y2 y
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
4 \) A0 P9 }+ @# G9 u* m多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   7 k( p  {8 u% E# J( f
- ?8 T! \( W3 z- [
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。
) q2 L% T: g+ P+ c; C我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩
4 G# ?6 X. h- d  p
& o+ K& [1 w3 q1 `一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   " M4 e3 N: j3 G. b# s1 C

9 P$ \* X8 D" p' t& `( n多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
- d! j% ~; K( q" [! B' u/ R8 j
, x6 f, |$ [6 y6 v同意,真的,但不會去太遠
/ @& I% f8 Z5 E9 |7 M! D落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
- T1 o+ X! e: S' x/ B1 s% T* c
. h' N% m) n% I( |短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   
' D; C3 c( \6 f3 E6 @7 r2 L: |& p- Z7 C8 l; t) E  l

/ b, P2 U  l1 ~- y5 ~0 X" ]7 m同意,真的,但不會去太遠
$ {+ E. a( {& A. E9 O! ^; @5 z落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
. g0 o4 U- \* M* {& l; S( w* s9 H! S; S' r8 [+ N
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
+ B3 w9 ?' `) E. c8 D  d2 ?$ D
即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左 ) J7 |0 p( Z) X3 b
通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住