嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

大家穿泳衣會怎樣收藏下面呢

我啦,我會向上擺的啦
/ F, f- f' c% u9 m' g/ c
) }; h& a; z( A( h0 d4 ~也有聽説過有些人拉去胯下,
0 Y7 W9 e1 I  {3 j* {6 u再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,
2 v& u1 ]9 {8 b! I- G試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦," c6 d4 J( \3 @" A5 E' u6 r* ~
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。* z4 ?! X1 j$ O6 ]1 f2 G- ~" N4 q
% j  a% b) r2 i9 c. H- m0 B1 K& n
看聽過有人在泳衣三角位開洞,把下面穿過去,' X3 I! \1 y7 A2 \
這不是沒有意義了嗎,我是這樣想。
. @; k$ z/ s' g2 h7 h
+ b( S5 S  R& M: Q/ `這個真是聽會回來,我估係吹水吧,自己也不信,7 b  K# [6 t5 [# ^
就是可以插入後面,不可能啦會斷的啦,硬了也沒這麼長。
$ E5 k; E  U9 N/ n# a) D2 m) t0 S8 p* R9 G" }1 e* ^, b
不過就是説,是 (A 向上) 還是 (B 向下) 擺然後穿泳衣呢。6 b- j# _0 @4 O3 K8 J
" L6 l+ J, c9 N2 J" P  m
不知怎樣開投票,哈哈
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-12 17:18 發表   2 l* @$ [; v9 s$ G
我啦,我會向上擺的啦
$ |2 d7 y' H; W( [3 i/ H- }! T+ O6 \0 Z
也有聽説過有些人拉去胯下,
7 X6 h" H7 I( r5 y3 k3 W再用袋袋皮兩邊夾住,甚至乎推入身體啦,; K/ ?  F* c( |$ ^
試過是做不到,膠紙不夠力而且皮膚敏感啦,5 |+ {! X, H: ?- J4 V9 Q9 }9 W3 N
膠水拆開又很痛和有膠水粒粒不能除去。0 `6 n, o$ p8 [, N' j) }, v

! ^! B. r6 l1 k& n) L, X看聽過有人在泳衣三角位 ...
" I3 J4 G! }- n- z

: Z4 {* @. Y, ?我少穿泳衣

我放向上

向下放,不過扯時會痛# R% ?2 J$ W; M& p+ |
向上放 要著裙款泳衣

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-12 19:55 發表   
4 ^* s6 t$ D; o$ k+ Y* B( ?我放向上
3 Q# N/ [# k+ C* e, W

2 V0 _2 _1 L/ T, |我都係,但包皮會先反出來嗎?

引用:
原帖由 fish 於 2019-11-12 22:31 發表   
# u" J  w# P2 A% |8 M1 l向下放,不過扯時會痛& b3 r7 [  y& k/ s+ l, P
向上放 要著裙款泳衣
: ]4 k( b/ P4 J- r5 [* g. u

' Y0 U2 w+ {8 G; D  ^向下放似乎沒有那麼清爽," H% M" Y% h0 |# z4 {: g" `
你意思是硬的時候會勒著嗎?% W, m9 @; i9 E; S: p
/ H( i; y* j7 d5 v: M
分享一下我的啦,2 W$ }, T- j9 V! X- W
我會硬起來之後先至穿泳衣啦
( d: g) x- Z$ N. B' K* [2 k) L8 G  z7 V: R+ Y5 b. B
還有就是,你會先反包皮7 D: G3 {( e8 G  Y3 I1 e, k
還是等下面硬起來自然會反開嗎?

高叉的好难

硬咪向上放,軟咪向下放lor

回復 1# mizugi2018 的帖子

一定要搭絲襪才好收JJ

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 10:06 發表   
1 r( q8 Q* x- \: e! t0 p. S. K1 s硬咪向上放,軟咪向下放lor
0 N  I. z5 w: o' @
6 W$ \8 e  c% c" A; V. L8 L! B
向下放穿了後硬起來不會痛嗎?
  U& I* U' _9 t5 C8 r. s意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。8 {# d- U6 h, [/ U

$ a8 A! g- J  s) l! K! }那麼你會劣開包皮還是不會呢?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 12:34 發表   - [/ Y, b1 b$ |; `6 T
( x  [1 K' v; g8 T$ W! }
7 x2 u5 g) }% K! u+ W7 @% ~
向下放穿了後硬起來不會痛嗎? % a) L9 S% x6 x1 j( F. a3 n; j
意思是先弄硬才穿嗎?我指是讓下面有些前液才穿。9 I' e0 n+ ]  R) h. D" b0 N

6 |1 s% V. o3 @0 V$ f那麼你會劣開包皮還是不會呢?
  F# q& o2 u' h1 o  o, S2 A唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 14:20 發表   $ }) H2 |! J# j% b" j
* e! A6 R' k6 n' @
唔會痛啊,而且我唔會比前液整污泳衣,同埋我唔會劣包皮
$ ^  O0 _+ S4 B: c5 c2 v' n$ V; S( S
會這樣出街嗎,穿賽衣在底?0 Z1 x* ]  J8 c9 j1 |4 s7 G
4 d: ]7 q  K* Z; {4 o' m# h) [$ i( j
我在想,如果賽衣可以貼緊,+ H, h  ?# ]9 A
那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位  m9 D9 x  ~! B* h! k: ~
應該會很舒服

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-13 14:33 發表   
$ t- Z5 W& R) Q6 V- N
+ x0 F* t* D6 H) \. O' ~. x+ d- q% C
會這樣出街嗎,穿賽衣在底?: H( y9 t$ _, O, [) \8 i: ~
* \* x7 i  O2 h6 _& R, z7 J3 o  ~# t
我在想,如果賽衣可以貼緊,
2 K0 W7 Z4 O) w$ l那麼行路時候有前液,包皮和龜頭底那個位3 i, v2 z4 C, j$ ~& E/ a
應該會很舒服
0 j/ a2 L! P1 n( ^/ B& H+ f好少會著出街啦,去廁所唔方便

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-13 21:06 發表   
8 t+ D# v) L" U  L# x+ b8 x8 |9 M9 S5 d4 t; J1 b6 ^- D+ b
好少會著出街啦,去廁所唔方便
2 Q7 q7 g/ M1 Q+ P' q以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿
) n; H5 g' b/ Y; Y$ @+ O- f! j自始之後再係咁著都唔敢等到急先去

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-13 23:29 發表   
8 ^; K2 M1 w: h+ \9 `/ K" s
) {& t6 B; k1 c! x! O8 w9 j$ U以前試過著短袖短褲個d防晒泳衣係入面,去廁所要除埋上身衫,試過有一次入到廁所全部廁格都有人去唔到,差啲瀨尿 4 f7 Q  v  E: _$ d" F; a& D( u
自始之後再係咁著都唔敢等到急先去
4 c9 P0 l/ x' m1 c6 t# X9 \2 B, ~
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。6 u& w4 J4 C9 n, l
我真係好驚要去廁所嗰陣先咁麻煩

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
! G8 A# [$ ~9 j( }& F9 \, m6 f: [
話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。% m  M1 J" a1 D9 x5 G1 b. \
# p9 {5 j7 F# T0 l多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服

引用:
原帖由 KT4135 於 2019-11-14 00:01 發表   
$ b5 E7 a  J, M1 q; k4 |
& w3 M6 r0 X8 E) f! D( b; \話你著防曬衣咁大膽啊,我淨係夠膽著一件頭泳衣咋。。。( C1 Y  ?1 u3 |- d/ S8 Q5 @. b
& T/ r6 `5 u, ~8 s. s/ A" I5 F: o& R  m* C7 o/ t  n
一件頭都要係三角或短平腳,唔係去廁所就真係

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-11-14 03:13 發表   
; M9 V" G5 G8 P! t, a- F( u: r5 I) P
多一層短袖短褲係入面個感覺真係好唔同好舒服
9 k6 C! g: n- Q1 t; c6 k3 t* L
- q" v1 L2 k& m同意,真的,但不會去太遠
! n7 Z  t9 k1 W. p/ m落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
& g$ X/ K' \4 X5 K6 e1 s, x* w4 E& o
短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?

引用:
原帖由 mizugi2018 於 2019-11-14 13:22 發表   1 O) y8 L1 b* G/ i( D6 g
) `" e8 c& d9 w5 A' m( x
" M4 R2 x2 O: H7 ^3 S2 z
同意,真的,但不會去太遠
/ `9 N# _% _3 Y, U' K落街食個飯,落海皮行下跑下步就還好
5 g9 v( {8 _0 X0 e
" \& d% l' |8 Q4 V9 K+ W* n$ X% j9 p$ s短袖短褲連身防曬衣加件長袖單車衫踩單車有冇試過?
. j" L8 z9 Z/ Z! A1 O5 g. F& y$ b即係下身露件防晒泳衣出黎?  無試過呀, 不過有諗過就咁著件長身少少既上身衫係街行, 不過唔夠膽最後都係無試過放棄左
( T7 c; g$ T$ d( n通常都係著係入面當底衫褲

向下放,試過著去游泳,冇問題。一定要控制住