嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD咁耐以來最悲慘遭遇

我細細個一開始CD就俾人斷正過
( b8 u- b% j  h9 ~8 ?0 E( i都係要我扔哂啲野佢
+ t3 H; w, j: U' u( r所以至此之後做任何CD相關既事情都會百分之二百個小心
( h" E3 R6 d) r& m) ~到大個左有能力就即刻將啲野搬哂入倉 寧願麻煩少少0 t8 {5 ~. Y$ [: [# {7 R, x9 c
; Q7 M. U/ ?; u. Q  n

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁大意 ? 唔放 ext HDD ?  快D去買個有加密既ext HDD啦
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

慘...咁而家點?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-12-23 18:43 發表   3 e9 y$ Z) l- |2 ~6 q- U
慘咯
8 |# _. Z" \0 I+ f$ ^. u, {$ x: P有排要守行為
( p' R# @3 E2 C9 C8 `4 |' n% I. @! b4 V+ ?/ ?  S7 c. a
吾知,要守幾多時間
- \7 y8 D; M/ o; F; }+ _, A# H* q% A, e6 Z/ _$ x! N7 K8 i- X* d6 A
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

手機和電腦也要設定好密碼去lock才安全…

回復 18# alexbb 的帖子

佢地電腦白癡...我估佢地都未發現唔係佢地account...

自己平平地買部notebook用...: _4 V/ J% X* s
我都怕,所以好小心
8 e, A3 A6 C# F& P. `但只係做返自己,人生有幾多年命,開始唔諗咁多想做就做

引用:
原帖由 sachoihk 於 2019-12-26 21:55 發表   ( J% t0 H0 E3 o, A3 u! P5 z
自己平平地買部notebook用...
- h; {" D3 F& V我都怕,所以好小心1 R8 b  M& Q% x$ h
但只係做返自己,人生有幾多年命,開始唔諗咁多想做就做
+ K) a  g- Q; i1 F1 w8 h/ }; M! s
支持姊姊 ; i3 X) s4 }5 I7 B

2 [. _: _' j: z* k(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我周不時都俾阿媽種族大清洗3 \6 i; j' T1 l+ ^
幾年佢掉左我最鍾意個批絲襪(不少於30對)' x* }9 O3 K. [# X$ y) i, Q5 G3 @
執都執唔番

回復 1# aliansex 的帖子

慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘慘

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2019-12-27 12:52 發表   3 J1 O# c- h+ ?# B, T
我周不時都俾阿媽種族大清洗
* n, ^) q% J# }/ [1 [幾年佢掉左我最鍾意個批絲襪(不少於30對)3 x  ?& |- Y% D8 y- R
執都執唔番
8 O& X& B  s. X1 i! [

2 q% E9 w& t% F. F: i9 `Endless game
4 c6 a3 d* H: [/ [; Z: q7 ~+ r) Q( l! ^* \- R( U
(._.)
享受 一分一秒的 CD

我會搬出來住

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-12-24 00:08 發表   * L4 v8 o5 |) ^8 Y4 x
咁大意 ? 唔放 ext HDD ?  快D去買個有加密既ext HDD啦
" O9 d) {; O  U$ D, |- H
# s4 j- S6 W7 l: S& ?5 y' i1 l  h就算軍用級加密都幫唔到佢
) I6 H0 @# r1 R3 n' I佢係無logout呀1 L6 E9 i7 z: j% n3 g- Y

已後要小心啲呀

如果唔打算come out的話, 真係每次都要清理D紀錄呀
wechat:cyncyndichan

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-12-28 21:53 發表   
/ C. ?4 a4 Y9 _: A0 k) a如果唔打算come out的話, 真係每次都要清理D紀錄呀
5 x& ^( |% p/ I! N1 D
- X( y  W( B7 q; e4 ]. k
用 safari ,: M! X! ]9 p. S+ a+ n4 r  u

% W( C! o: z, j) O6 s  m" y' J! s) F有 private mode
享受 一分一秒的 CD

咁搞笑

噢!Take care man! 未試過口爆吞精,爽嗎?味道如何?

回復 38# CindyLi1214 的帖子

爽!
, A- J2 j5 B0 S口感一流~

我15.16歲果陣因為犯了事,家人怕警察會黎我屋企搜野,家人先返屋企幫我檢查,結果俾佢哋搜出一大袋裝備,但佢哋無丟晒,只係鎖左去佢哋個櫃桶度,等件事丟淡左先再俾返我,當然佢哋亦都鼓勵我唔好再沉迷落去。經過這次後又試過襯屋企無人就變裝自慰,點知撞正老母突然返黎換唔切衫…其實我都好想試吓幫人含,但始終無樓主咁大勇氣