嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

今天在淘X淘了多件同一款白恤衫,勁抵!

為返港幣$10蚊左右,剩下幾件俾我要晒/ T4 K- Z" O+ |  b( K
用來射都抵呀$ q  b" X9 J4 ^* `1 `) y
1月10日再買多5件另一款白恤衫,是同一個賣家,10件連運費$200,超抵( i' l. ?3 b5 J2 Y+ A3 m
3 S0 ]9 d+ ?& C; [  M0 L
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# kingphone 的帖子

好看呀⋯⋯
; P3 y) b) E0 o有oL 味道

好靚喎! 又平
% X5 e  D- ^' ^1 \# V  `2 ~, O買多幾件! 可以玩爛都唔怕
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 joey221 於 2020-1-10 05:57 發表   8 B  }% E! L7 Q# h" t2 C
好看呀⋯⋯
+ r, r2 ~6 n2 e% m有oL 味道
+ k' G0 x& j# p' T. C1 \) a( Y係呀!我見幾靚就買了

引用:
原帖由 yoyochan 於 2020-1-10 10:43 發表   
# y0 X: t0 e: T  I) Q( e- _好靚喎! 又平
" M5 V8 f% H! s1 X+ \4 K! Q買多幾件! 可以玩爛都唔怕
8 `+ B; q* r# p$ D% }* k. b我都是咁諗,所以佢存貨有幾多,我就買幾多,已俾我買清光了

修腰款式好靚

引用:
原帖由 jacjac 於 2020-1-10 11:14 發表   / E3 C+ P( L. u
修腰款式好靚
$ J0 t. B( k6 e! }係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

wow! 很正的衫裙

上圍大,收腰
2 G+ j$ _# E# F! z
. F. `' e4 x5 T, Z好靚 4 E! O& P0 c! w2 t
+ |3 t; e0 ^+ F- k# i7 t' V& o
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我要加加大或加加加大先著到( x" {; Z% F; y6 K" h7 c% ^

8 y9 B9 G8 E. X) P5 n* \% g" T! j

9 G$ R3 o& D  H1 C
引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-10 12:36 發表   + `7 r. j$ @1 C5 N5 E
2 Z) j" z9 m7 D7 e) Q
係呀!但因為剩M碼,我怕唔啱著

引用:
原帖由 misslady 於 2020-1-10 18:31 發表   
  q$ ]- L& [' C7 F上圍大,收腰8 h! V# k/ E; S1 M9 @2 _$ s4 @

' z3 a2 l9 y6 f/ Z- r: {  i好靚
# _. `4 x: n- h. k
7 }( S" U7 a& t8 I0 x. z+ I(*^o^*)
; I- ~8 A" z7 T% Y9 q; I
我都覺得係

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-1-10 18:58 發表   
8 z& `2 K% l8 {& z# F2 J我要加加大或加加加大先著到- Z6 S7 p# z  O6 K7 ?0 B* \

8 L1 i+ ]! V! M7 `8 J
+ A+ _' J8 M8 G. X+ ^! @1 E
* I- Z" u/ z" I9 A
5 J2 P* {5 r* j7 c7 k
如果我著唔到,唯有唔扣鈕

應該聽日會到東莞,星期一應該收到,好期待
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

等開箱文,好平,質料點?

引用:
原帖由 xxxhh 於 2020-1-10 21:26 發表   - K* }/ ~# ]8 L/ Q
等開箱文,好平,質料點?
) p" t9 y7 @3 z) S
賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知

引用:
原帖由 kingphone 於 2020-1-11 01:48 發表   
, J' P: m* P7 h2 V% q1 C
" j6 x/ v; c9 f  k賣家講是棉質,但乜嘢質量就要到貨先知
' C5 }8 W" ~& w+ `/ @3 s& p) c! t! `7 B5 {$ n$ M
最好,: N" w% s8 @4 Q9 g0 E( n( h  ~
; s6 O7 l4 ~8 j4 d
穿上身要 舒服
" w; L* N1 h) Q
$ y8 d! Y1 X& l6 e& `3 ^(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-11 13:02 發表   ) S9 }( `$ U) r, d4 D
尺碼是如何? 是L? 2XL, 3XL, 4XL, 5XL...?
. A# y! V5 j# j9 j# V8 o, P, t& x
上這件只剩M碼,我全部要晒,而最底這件我買了XL碼要 5件

印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.

引用:
原帖由 cafe 於 2020-1-12 00:10 發表   9 T2 U. E: V" {/ z9 }% v
印象在淘寶店家買的, 越大碼就越貴的. 不是任何尺碼也是統一標價.
- q5 \2 ]1 Q7 e; v我幫襯呢間是統一價錢