嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哪種衛生巾最舒服??

哪種衛生巾最舒服??

我想買又厚又長又香
. o6 l1 w0 P# @2 J7 q1 N) I- Z9 O3 Y: b7 L; E( E! P
邊種OK?
% {9 P) C( b2 T8 O5 e: W! J  u! _; z$ w; B9 {& p/ B: y- A8 g
覺得好的就按一下感謝吧~~

有bug 出唔哂D字....??

而家對又厚又長嘅冇咩興趣啦⋯⋯+ C: {; O: _' ]5 P
覺得輕薄又唔太焗嘅先好,開始明白女人點去㨂m巾" M# x& L* y3 W) A# r
只需要唔整污糟條底底就夠

無話邊隻最好
3 o4 B8 u# i( m7 w不論男女,衛生巾用在胯下,都係貼身而且個人的用品: Z( }$ ]* Q  W/ r; ^2 |$ w
最重要係自己舒服

邊種香D? 又厚又軟身" W6 n: @5 c9 p% ]2 ?( y8 D  z- p
  _! b1 E) r2 h' V4 t

香香哋,又有少少薄荷感覺

引用:
原帖由 kotex308 於 2020-2-4 23:16 發表   ; z' B8 c2 F. N
香香哋,又有少少薄荷感覺
邊隻? 我買左樂而雅冇味

ABC,唔知你有冇聽過呢。。。大陸牌子,之前用過,幾舒服

引用:
原帖由 kotex308 於 2020-2-5 23:42 發表   8 @8 I- A, r4 s
ABC,唔知你有冇聽過呢。。。大陸牌子,之前用過,幾舒服
冇呀, 香港買唔到

Kotex產婦衛生巾........................

再補充
& {9 J. a5 r; m! h4 M我用過最舒服的是阿婆年代,要用衛生帶的那種Kotex衛生巾
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-1-28 21:53 發表   ) T# y# M; y- S( D& }
我想買又厚又長又香6 R4 y+ P$ R7 E3 E

1 q; N  X; t6 \, f/ k$ Z邊種OK?
) q+ R" H8 j7 S+ ^% K
揾唔到厚身M巾
我的內心是渴望成為真女人

引用:
原帖由 20151120 於 2020-2-21 09:47 發表   2 M! H5 u' Y7 a4 E. T% w
: C8 N9 L) Y* r4 L
揾唔到厚身M巾
0 E6 }7 P/ c1 m6 d8 k6 r7 \1 Z: G除產婦巾外,市場無厚巾賣,要厚的話,每次用2~3塊

引用:
原帖由 20151120 於 2020-2-21 09:47 發表   0 J; l7 c9 N8 n* \
" M5 y+ a+ Z& b4 g- F4 P' \
揾唔到厚身M巾
  r& p6 Y$ k9 @( r: z陶X網上有1吋厚的m巾(可清洗乾淨翻用)1 R4 K. S% v5 J% p/ C: R
但必需用衛生帶配合

連m巾一起的衛生帶(1吋厚)