嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哪種衛生巾最舒服??

哪種衛生巾最舒服??

我想買又厚又長又香
# T- x0 y7 f2 O: h, p8 p7 }. M0 m. T: c, l: p/ ?
邊種OK?
& A, G. L& }! n+ {& D9 {! D
9 p( B+ z7 j% U' k/ ?& j. U) u9 n[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2020-1-28 21:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

有bug 出唔哂D字....??

而家對又厚又長嘅冇咩興趣啦⋯⋯/ q  s& d& ?) J, u& z( [$ o  R3 i* C
覺得輕薄又唔太焗嘅先好,開始明白女人點去㨂m巾
& L! S/ K- ?. b只需要唔整污糟條底底就夠

無話邊隻最好
. }6 z: B3 y$ j  M# G& O. _不論男女,衛生巾用在胯下,都係貼身而且個人的用品8 T+ o% [0 U1 t" L% S& A
最重要係自己舒服

邊種香D? 又厚又軟身$ \4 u' p2 b$ A' I) c; W

8 d! j! @4 z' F# e0 d/ ?[ 本帖最後由 xrm6013s 於 2020-2-3 23:14 編輯 ]

香香哋,又有少少薄荷感覺

引用:
原帖由 kotex308 於 2020-2-4 23:16 發表   9 f, E! r1 E( T- y
香香哋,又有少少薄荷感覺
邊隻? 我買左樂而雅冇味

ABC,唔知你有冇聽過呢。。。大陸牌子,之前用過,幾舒服

引用:
原帖由 kotex308 於 2020-2-5 23:42 發表   
! j7 I0 e3 Z3 `- f; w7 fABC,唔知你有冇聽過呢。。。大陸牌子,之前用過,幾舒服
冇呀, 香港買唔到

Kotex產婦衛生巾........................

再補充
; [" Z/ v$ c2 g8 D我用過最舒服的是阿婆年代,要用衛生帶的那種Kotex衛生巾
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-1-28 21:53 發表   
: d  l4 A# l, Q' D, |我想買又厚又長又香4 |6 R4 t/ F! S
$ c4 ^. F0 {) {, J  g
邊種OK?
" G: v8 O7 H0 q9 Q3 Z4 p3 \* e
揾唔到厚身M巾
我的內心是渴望成為真女人

引用:
原帖由 20151120 於 2020-2-21 09:47 發表   + t; v3 h3 h+ h9 A0 Y
# A0 s" O5 Q9 u% K$ j
揾唔到厚身M巾
3 \6 x/ ?3 D8 q- Y
除產婦巾外,市場無厚巾賣,要厚的話,每次用2~3塊

引用:
原帖由 20151120 於 2020-2-21 09:47 發表   : ~3 q8 Y/ x$ B
. m( @% i! [3 a  x3 A, M) t
揾唔到厚身M巾
5 \7 W; `; H, W  z7 A6 m
陶X網上有1吋厚的m巾(可清洗乾淨翻用)
  ^2 D: o# o  T% Z; p9 ^但必需用衛生帶配合

連m巾一起的衛生帶(1吋厚)