嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

二手lace bra (已加相)

各位哥哥,小妹第一次喺度出post,請哥哥支持下
有二手bra 賣,70A/B
1. Her Own Words 2個(前名Regina Miracle)
2. Intimissimi 3個
3. Regina Miracle 3個

只限郵寄或SF到付,有興趣可以PM我

已加圖:
圖1:Her own words 70A $280
圖3:Her own words 70B $280
圖5:Intimissimi 32B $230
圖8: Intimissimi 32B $230
圖11: Intimissimi 32B $230
圖15:Regina Miracle 70B $280
圖18:Regina Miracle 70A $280
圖21:Regina Miracle 70A $280

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有冇圖睇下?

可唔可以附相

Any pictures for reference?
i love bra

睇相及價錢

引用:
原帖由 lovely110220 於 2020-2-16 22:28 發表   
各位哥哥,小妹第一次喺度出post,請哥哥支持下
有二手bra 賣,70A/B
1. Her Own Words 2個(前名Regina Miracle)
2. Intimissimi 3個
3. Regina Miracle 3個

只限郵寄或SF到付,有興趣可以PM我
期望看到相片

How much??

各位哥哥,小妹唔太熟識加相同縮細相片,sorry 呀哥哥

太眼訓喇,聽日會再加相

各位哥哥,希望你地會中意佢地,收留佢地啦

有冇光面bra?

冇喇,之前賣左5個比人喇,再賣妹妹冇得著啊

吾錯,
吾錯b
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

呢個價應該係著2-3日的原味吧?

回應

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-20 14:12 發表   
吾錯,
吾錯b
(*^o^*)
可以幫襯妹妹嗎?

回應

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-20 14:47 發表   
呢個價應該係著2-3日的原味吧?
幫襯下妹妹啦

你仲會唔會有光滑面嘅bra 賣?

不錯!! 不錯!!