嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你" P; C3 D7 @0 X( X

5 D! T) ?# r2 t; @未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   4 P) g( r7 X1 i8 R  M
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
7 Y* l* c- m% l5 i
$ t/ @' Y% B" m4 K$ ]有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   
8 Y& x! e% i0 n7 E3 P5 ?7 E你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
9 I3 B" _/ ~: ^- z1 u# Q
0 B0 L+ {+ E3 c# J佢又唔鐘意呢味野
/ A+ d! b; p4 N+ o! m  b
" X1 j" d  e3 z" |/ r8 o$ ?呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   
6 x% J  ?+ S2 V& Z$ e嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
) P* t8 ~0 \1 E0 D, a. B+ l
( {; c+ t& v( ^, c$ o不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋6 {8 N/ R5 P' c/ t  k4 u2 j  H
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
: u/ ^  N( m, G. ~點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我4 X3 `0 z( F2 N. v5 z% P

4 p- Z8 q0 E1 i, n3 G2 P; j你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服
3 H4 b: G" F+ s' {7 I$ ~不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   
, C- E8 r* z7 b9 {, q1 Q9 [唔知你情人節收到咩禮物
  P7 p) _7 U* v4 g: g2 Z

: t( J/ ~2 h# L2 V8 x, p9 i
; c- r4 \: K0 N, A3 a4 S& y* u大家買同一套 ,正
. c( {7 S' Z  O
' R% H- {5 u4 i" E. x(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   
5 Z0 w1 h! F( b0 _" k
9 [3 j1 [9 b7 v2 b9 s& A6 u4 @9 t
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋- D0 `" @7 e3 }
但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下1 ?+ q. I$ T9 O
點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我6 J) _; G+ k/ w" [, D

& I: _0 }8 G, Y你地有無同另一半, 屋企人講?
* V  k, r$ _& \, J
$ K! j7 a1 D" B! m* c) L1 _7 z) z7 S
試下,試下,
; b4 k1 c0 `( |3 Z% b# K
) [& ?7 S$ v& k7 z2 b就應該會成功的b: C+ h6 |& K6 ^8 O
( o6 V% p6 D( t8 R
(*^o^*)
; Y, H$ Q, w) P& h9 z0 B; `# H' v# f0 s; [
是不是,有次撫到女底底 ?
* N1 ?4 m0 _) j
$ K: Z0 a' A* P[ 本帖最後由 misslady 於 2020-2-17 14:38 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   ' ]( s0 }6 O8 _# U
女友真好啊
- r7 V, W% v0 s( {
* ?) S  y7 k& i2 {  y
好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   
$ z, a7 O, `+ V, V
! B  O) c+ `3 `3 F1 W% i( ]) K: r) M) P: d1 ^
試下,試下,
7 P7 u* z: z9 O, g( H; C. t3 S
- w3 b/ y0 L( K4 `+ t' Y, H就應該會成功的b6 {+ U) U; S7 \1 v$ B4 V- s  v
% x4 s/ A  J8 J3 P; c" M
(*^o^*)6 [* v1 Z; P3 e$ E

) [6 k: }" _* ?. D$ b1 K是不是,有次撫到女底底 ?
; O6 N. Y$ w0 g( K% M! }6 H
, h1 z6 Q  F6 d0 k; n( o. ]5 B
我著底底,絲襪她Ok7 i: v8 r6 s. Y  F( b5 B( u
試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要
2 }& n& g: [; K* L3 ]我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!
+ d6 A" N) k! \8 x2 @- ~5 m1 y這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   
' s) J/ |! d7 w3 K* t6 ^# [昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你7 K# T) [  c2 r8 {" ^) i( q8 d* a$ ?

# d  b: l( i& W4 z% {: o$ J9 `未試上身, M碼應該有啲細
6 _( w2 n: ?! ~. a! P: r
( F8 Q% X& D/ m  o4 `4 l" D% G不是每位女人, 可以接受
0 @0 q; l# G  ^9 k, n8 ~  a你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   
9 b; P$ a+ ]. @0 u7 q" P
, ?0 r! a3 _) E+ Y- ~5 G
. A' o$ N+ E) a/ S不是每位女人, 可以接受
) [: J8 ^; J' A你的女友, 己是十分愛你
! l4 N7 J! m: Z

, ?( }9 L8 k: {+ X& V" R4 Pagreed.  no more
享受 一分一秒的 CD