嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友小禮物

女友小禮物

昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你
" G% h0 T& D/ ~0 P1 z. n  P" ~2 ?9 v3 O) b: A8 x, V( J
未試上身, M碼應該有啲細
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.

你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯

nice nice~~

引用:
原帖由 gila 於 2020-2-17 11:03 發表   
  e3 Y" [, x+ h4 M. i+ L! i如果女友送呢類禮物俾我, 仲要CARE 你SIZE, 我一定會冧死.
9 U7 \/ t+ D. i! i  q

* O* A" f1 }4 ~! G/ g# H; m- T有時佢心情好,佢買開底底果時都會送條大碼俾大我, 但佢心情唔好要成日俾佢鬧

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-2-17 11:08 發表   
8 n8 k  d+ C8 r: J; P% N你女友暗示要懲罰你, 著住對黑絲幫佢奶西認錯
# d% C2 G& |- q" h( b3 y) G7 h% {0 s3 R( i8 t( y" Q9 [8 c) h5 Q
佢又唔鐘意呢味野/ h* v% A$ g. f8 |$ R. U# x( W3 X
0 V. `  s: D; D6 M9 t4 X
呢對襪係咪上邊要夾襪帶?

WOW, 你女友都算幾愛錫你

嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。

女友真好啊

引用:
原帖由 hellohi 於 2020-2-17 12:08 發表   
, |( g" d6 _' m* I8 f) z3 G0 P3 P2 w嘩,又接受到你cd,又送埋禮物比你,其實你女友幾錫你吖。
1 I) Y$ P. T( _9 ^0 m* I5 }- @6 W- E! [* F
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
' X* A4 B' ]0 h( \" {3 Q5 u3 N' u8 x但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
0 a* W% N1 I0 B! }點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我; ~" ?8 q, i) e. j7 t- W4 c

( h3 U. w2 V, e1 h$ q) ]你地有無同另一半, 屋企人講?

昨晚太凍我都著住條200d 襪褲訓覺,成晚訓得好舒服9 t$ F5 [- m' v3 p8 B6 j# c
不過我都驚她話我, 起身望了我二眼,我當看不到

唔知你情人節收到咩禮物

引用:
原帖由 blackopaqueph 於 2020-2-17 13:45 發表   % \9 r" V; m5 j& _# ]3 }; v
唔知你情人節收到咩禮物
; N+ f, E- G7 K4 ^2 n9 _& h( ]
$ V) f) v  _" v1 `- u3 f
! t( r  Q: I. U: g& `
大家買同一套 ,正
6 H& k% c! z2 J, c$ Z! ~  ]1 Y
4 K8 w6 h8 R& Y(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 12:19 發表   ' a( P& W: l) H, v) d- ^
# Q# z, s& v+ X! U# q
- @4 O" l; y# }+ V
不是呀, 應該未接受到成身化妝,著裙,高跟鞋
2 C* \; i4 Q3 m但知我好鐘意著女裝底底同絲襪,開頭係試下試下同佢暗示下
& R+ K+ u) \' k7 S; q% O點知有日佢俾自己著完果套我著,開心到我0 k; C! C) \7 [! X

% K( R4 b2 n, j3 a; m6 |你地有無同另一半, 屋企人講?
3 ^. P1 U* }7 N! V9 ]4 [

M/ z1 Y$ N9 K2 L% y試下,試下,
) l- O3 O1 i9 Y/ Y- P6 q& p( v" Q2 P8 `# u& M
就應該會成功的b
  z3 i. Q: c% L! F  [  J
% ?0 z8 J" b% _2 q(*^o^*)
8 o  f0 z: R" r: Z' E- {  o
. o# A0 v  @8 Y7 C, \是不是,有次撫到女底底 ?# @& J: k7 m) j, ]

. q  l: z" G- a; y[ 本帖最後由 misslady 於 2020-2-17 14:38 編輯 ]
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 siniansinian 於 2020-2-17 12:17 發表   
9 I0 _# \+ T; Z8 r2 I$ L' x女友真好啊
( ]! ^$ C+ V" V1 `& F

8 S8 @. _5 n* F( X好女友 (*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-17 14:30 發表   
6 v  o0 f* k; }, A( ]8 P# I+ B( @
7 D* j2 o' r* n. J3 e, a
# T9 i5 @  I3 w& ^% d( N試下,試下,/ i( Y0 r7 N5 M3 L7 ^0 V

: f1 Q  |) i3 G1 ~$ g就應該會成功的b
4 j! |) V% d9 c" j; f: }2 F6 `
  q$ k' M  j1 \" |  s( v(*^o^*)9 w) u- G& S6 Z  l& C% W

3 G- e# P5 n4 m7 \+ \0 e0 ?是不是,有次撫到女底底 ?
2 s; Y8 S! G0 E2 C2 f+ w+ B( H' W/ ?' q
我著底底,絲襪她Ok/ E2 u7 o3 m0 O# K3 O
試緊佢M巾得唔得, 佢有問過我要唔要
+ W: n; X' L+ l7 G3 k我想帶Bra訓覺呀, 但唔知點開口

有無師姐教下路點問

wow! 有這麼好的女友真是幸福呀!
- J4 Q; z& x# H7 G  \這對是長筒絲襪

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-17 10:51 發表   
* d+ n- c4 g5 |' E0 l+ f" L昨晚女友發脾氣鬧到我成隻狗咁, 今日朝早可能知道過份左, 掉左一包野落地下話:送俾你; j3 j( I3 v4 T1 l( |3 t$ d. r
% ?: w4 ~* y, D  X
未試上身, M碼應該有啲細
* ]& W" F! f9 O* `
' L& U/ B& \; L3 ^
不是每位女人, 可以接受  k# |! H7 |) d5 Q9 b2 F# e; x
你的女友, 己是十分愛你

引用:
原帖由 joey221 於 2020-2-17 18:08 發表   
5 L8 Q4 m, @4 |" f. \7 P+ P0 M8 F) r6 {. F1 g( `
3 d6 H" L  q3 Y, k2 Z8 n
不是每位女人, 可以接受% l7 |2 B; Z7 x8 b! O
你的女友, 己是十分愛你
' @# J; x, w' M6 N' l4 ]1 u' j9 T( G- G. S. K$ R. x- q* s
agreed.  no more
享受 一分一秒的 CD