嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿絲襪去 Gym、桑拿、溫泉

穿絲襪去 Gym、桑拿、溫泉

以前未結婚,join 了一年 Physical 既 plan。當時已經是日日返工都直穿絲襪,放工去做 gym 時 (有時黑絲,有時肉絲),就咁係更衣室快速換了條運動長褲同波鞋,就開始去運動。
; M6 ^6 V* Z. G3 i% K% T: O5 D7 [0 o3 j" ^' R4 u/ n) j8 J
運動完後,在 locker 取了毛巾,如果我是穿肉絲的那天,就會直包毛巾,穿肉絲去洗澡。穿黑絲的話,我會看看透膚程度,都不會除,直接去洗澡。
/ D& F% M# A4 G) O/ Q" [" ~. _8 P( o& n* c$ g
洗完澡後,如穿肉絲,就會包著毛巾,行入去蒸汽室及桑拿室。濕了的肉絲根本唔會有人留意到。有時大膽少少都會鬆開毛巾。之後,(我選的 locker 通常都係一二角,唔會有太多人見到的位置),抹乾身子連絲襪,穿回普通衣服就回家。" [# f+ |; e5 L0 l  J
& I- |; F; s# B' Y1 w5 x
再說,日本溫泉的體驗,那幾個晚上,我都是只直穿了肉絲就穿上溫泉酒店的浴衣。Feel 到身子只穿了絲襪並沒其他再在酒店及酒店外的商店街行來行去,好爽。只是入男湯時,人太多兼有親朋戚友一起,就先回房脫了肉絲才去浸。沒體驗穿絲浸溫泉是一個小遺憾。
  \$ K- {& Y! s; v- B0 A/ M1 `. t
大大話話,去旅行時,特別喜歡穿絲襪。當年一個人半 back pack 地玩了倫敦,比利時,全程也是直穿絲襪。再加上是冬天,下雪日子配絲襪,特別的暖。有一次出差黑龍江,零下40度。當地人說,穿兩條褲不曖的。他介紹我們買女裝厚絲襪,是絕對的保暖。而這也是我唯一一次公開地讓人知道我是穿了絲襪的。不過,沒有人知道我是直穿的。
; s( E! {$ M2 m; {3 W3 G! j5 |& ~# n, ]. s1 Z5 W6 d* ]) ~; e
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都係呢幾年年紀開始大,覺得人一世、物一世,應該做令自己開心的事,先開始多著絲襪,但亦未至於一年365日都著絲襪。/ H4 V" w  A- s% ]3 S* c1 v

8 f3 y( K1 Q6 I, m. V不過我都大膽咗,開始著肉絲襯短褲出街,但暫時都係限旅行時著出街。第一次係2017年去石垣島,那次去六日五夜,帶了兩對5 Den肉絲,因為始終都碰到不少香港人,加上天氣熱,所以頭四日都冇著絲襪。但到第五日,覺得人一世、物一世,於是決定豁出去,著對肉絲上腿一刻,老婆話唔係吖嘛,但我冇理佢,於是當日就成為我第一次露肉絲腿的日子。當日一路駕車,一路望住俾陽光照到而有少少反光的肉絲腿,心情好興奮 當晚返酒店前去Aeon Mall買東西,碰到一團香港人,其實心情有些緊張,驚被班香港人發現,但其實正常應該唔會有人理一個麻甩佬衣著,只係自己生人唔生膽 & ~0 X7 R2 P) x6 ~- A
% N8 X9 I9 e& _8 ?* C5 d$ j
第二次係2019年聖誕假期去台南同高雄,我又係帶了兩對肉絲(一對Trasparenze Capri 8 Den、一對CdR Divine 9 Den),唔計頭尾兩日,一共有7個full day。頭三日因為腳踭死皮未清驚勾爛絲襪,所以冇著。由第四日開始連續四日,我係除了沖涼睡覺,由朝到晚著住肉絲。可能老婆已經習以為常,所以冇哦我,那四日感覺真係超爽,心情超興奮' }  \! [. L( d% S# N1 S7 M# |

9 Y2 g0 e8 L9 s1 ?: A[ 本帖最後由 wky 於 2020-2-17 14:06 編輯 ]

直穿絲襪又真係幾爽的

引用:
原帖由 陳真 於 2020-2-17 12:04 發表   % v; k( ]  ^4 B8 i
以前未結婚,join 了一年 Physical 既 plan。當時已經是日日返工都直穿絲襪,放工去做 gym 時 (有時黑絲,有時肉絲),就咁係更衣室快速換了條運動長褲同波鞋,就開始去運動。) D. j9 N4 d9 w

! U( A1 d. F$ x) l運動完後,在 locker 取了毛巾,如果 ...
8 ?. [; ]& @9 l# h2 \# ?: ?7 T+ b/ Z8 f, R( k' @2 Y
我在國內, 會穿著絲, 去按摩

引用:
原帖由 wky 於 2020-2-17 14:05 發表   & [# b! I7 j  ^4 I# x$ Z- {) J! M
我都係呢幾年年紀開始大,覺得人一世、物一世,應該做令自己開心的事,先開始多著絲襪,但亦未至於一年365日都著絲襪。" N: ?. Y/ @1 n% n; j$ J3 z! A
8 w4 l. E  g2 \6 |6 \2 Y  j
不過我都大膽咗,開始著肉絲襯短褲出街,但暫時都係限旅行時著出街。第一次係2017年去 ...
' A% k( Q' D! J  U: u
+ D1 x0 }5 `+ D& j我外出, 也是常穿絲, 現在天氣每天也有穿

響日本著絲襪去浸溫泉可以算得上係無禮貌既行為 …/ o/ w# ^9 h7 y: h1 u! o0 k
但我響岐阜都忍唔住試過一次 ∼

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2020-2-17 20:41 發表   
4 r/ i( \2 R9 @5 s' |4 Q+ ~; e$ u響日本著絲襪去浸溫泉可以算得上係無禮貌既行為 …5 c, G- [5 G1 u+ w* ?' H
2 L% q; D! x" l" D

; a5 }- t; I0 a0 a, _7 D的確,就算女仔穿絲襪入去都是無禮貌的行為
# u) L3 n* x: q& e6 U
" R5 H/ I4 N9 q9 P) Z我試過一次除鞋,只以絲襪腳入人地神社。果日唔知有什麼活動,好多中學生,好多日本妹妹黑絲腳仔睇,因為個個都要除鞋

nice~~ i hope i can wear it everyday~~

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2020-2-17 20:41 發表   * [7 v- s& \) {$ `! m0 M) J
響日本著絲襪去浸溫泉可以算得上係無禮貌既行為 …7 A+ [  `' u, ], f, Z
  t7 J: E' @( o' [

( j9 g3 y1 H4 b9 s9 d; J+ W( \5 s5 _: E著絲襪浸溫泉我就未試過,但著住絲襪游水我就試過一次,仲要係直穿肉絲,不過只係馬爾代夫resort泳池仔
% k& J) T& E# k$ w0 o1 R3 y' J3 R8 Z% x7 Y& ~1 h' e
我真係想試試泳褲下面著肉絲去真正泳池游水,不過未有適合地方
) E  p9 O2 R& f4 ?; e9 f) y% m$ Q* k' [6 l: c; p2 t/ L

直穿絲襪又真係幾爽的
4 l. z8 b, d8 o; F4 c

回復 10# wky 的帖子

夜晚可以去九龍仔公眾泳池,又大又少人

引用:
原帖由 pqnet 於 2020-11-19 13:42 發表   % D8 E9 M7 s* ^- u& }! R/ ]
夜晚可以去九龍仔公眾泳池,又大又少人
7 m# C8 S# Z; q. q3 U
你試過?不過九龍仔泳池12月開始改建,要2024/25年先重開

穿丝袜做服务很爽的

直穿絲襪又真係幾爽的, q6 q. i8 y, h2 N

我都喜愛直穿絲襪....雙腿摩擦時那快感

我仲未夠膽直接著絲襪出街
Love nylons

好爽
我最鐘意著裙著絲襪

我都係好似你一樣,喺Physical 著住絲襪焗桑拿,好多時都畀晒偷摸
" f% y( p+ `; F: z8 t/ A
, ^. V( K/ M) h) y9 a2 q$ s
引用:
原帖由 陳真 於 2020-2-17 12:04 發表   * [( w# C7 y" z/ f5 w7 V* |
以前未結婚,join 了一年 Physical 既 plan。當時已經是日日返工都直穿絲襪,放工去做 gym 時 (有時黑絲,有時肉絲),就咁係更衣室快速換了條運動長褲同波鞋,就開始去運動。2 x4 w/ N3 f- ~( q' k

; ]& w- J+ j5 n, a1 \運動完後,在 locker 取了毛巾,如果 ...

濕左絲襪好睇,會易俾人睇到