嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女友見我凍

女友見我凍

今晚得十度,我話好凍,女友搵左條好厚身, 有 fleece 唧襪褲俾我著, 原來呢隻褲係咁舒服。/ c  V+ r1 f; x
仲送多條底底俾我打底3 _2 R$ \. b! d- H& X# \1 o

$ _* {. _8 j  O  X& V* R1 W% _+ A[ 本帖最後由 longgraxx 於 2020-2-18 00:00 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著左真係暖好多

回復 1# longgraxx 的帖子

好羨慕。

你女友真好💕⋯⋯

穿襪褲好羨慕啊

so nice~~

其實大家D衫可唔可以交換著

引用:
原帖由 angelalee 於 2020-2-18 21:10 發表   9 F5 [5 }! X2 N+ M9 x0 ~2 r
其實大家D衫可唔可以交換著
) R( l2 V6 \3 J
! s# v+ M$ X0 s+ o
裙我會偷偷著佢果啲玩, 但衫呀、bra 果啲太緊太緊
6 b+ O6 Q. C) ]  K' q頭先玩佢件一件頭,差啲除唔返出來

我叫佢啲底褲買大啲,著完俾我玩

純保暖又使乜著女裝底底?5 b  \2 A* Q" ?( t

4 Y: Q( G$ O. m! ?$ j+ f你女友都係想你做女人多啲∼

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-2-19 11:53 發表   
; U! u( J- T) a( ~, }+ T% @純保暖又使乜著女裝底底?8 g" _% l2 g$ y5 {

( q* J% D/ A& E/ {你女友都係想你做女人多啲∼
+ B1 g1 e2 Y' U* @4 \, a0 a8 {: ~3 d

$ \) I9 l0 j( \/ P+ C4 ~係都唔錯, 等我幻想下

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-2-19 02:42 發表   
* N5 P' a. J: l' p3 M0 p( h3 T! c0 G% l% C# n, _1 h
* S1 a" t2 G5 a2 H( p
裙我會偷偷著佢果啲玩, 但衫呀、bra 果啲太緊太緊. m. J8 i- I+ e  p0 a% _
頭先玩佢件一件頭,差啲除唔返出來
bra太緊可以加bra扣 2 z4 E. X, T7 l: z3 x+ G% \/ V+ g- V

wow! 真是太幸福和羨慕呀!
' m% u  z/ Z% k7 d7 u/ A這條內內很正呀!

羨慕呀~以前女友會借後絲襪給我穿保暖
; _, ^; c; P3 V: |2 P
; J/ V/ M- i3 X7 p( f知道我喜歡穿絲襪後非常排斥...

我都好想有個咁既女朋友

很美很性感~~~來支持一下

好羨慕!!…唉……我都想…

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2020-2-19 14:41 發表   
, f) W3 ~0 B* k5 B% @( _9 ~wow! 真是太幸福和羨慕呀!
2 [9 ?! ]: H+ ?+ M3 B  C7 ^2 k) G這條內內很正呀!
. F  R2 w4 ?0 T$ J
9 ?! f' f8 S! l$ W! J" N底底後面,是丁型?* O; d2 z6 O" R1 A: [

" `# X7 T% D" _' ~; i^_^
享受 一分一秒的 CD

回復 1# longgraxx 的帖子

好羨慕。