嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問下大家

想問下大家

作為男士的你!除了女性胸部和下體這露骨的部位外,你們喜歡女性那部位?我比較特別,喜歡女性白淨無腋毛的腋下,您呢?傾下!/ b9 C' U" B3 ?! f3 B2 J0 x( h8 x4 {
! U2 {+ ~, _0 s9 V0 S% B. @2 p
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我好鍾意睇膝頭內側嗰個罅位 , 每次見到都有啲扯扯地旗
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

鎖骨,耳背,手腕. k. h+ A) j% b- L
特別女性獨有的胯部( t/ ~3 ]9 J! d( d; g# Z

2 T& y( |9 D3 G2 T5 r) ~密集恐懼症病患者路過
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

喜歡白滑美腿、腳趾、無毛腋窩……

長腿,性感的長腿

我鍾意看後頸& t. x2 S; ~& G4 n$ _$ K3 f. J6 d
但99.9%的靚女相都看不到
# I3 Z4 d8 n8 b唯有看唔靚的

wow! 這件是否泳衣還是胸圍呀?

legs and pat pat~~

普遍都中意腿,我都係

喜歡 股股 ! E4 q4 Z) E- |1 W  Z) e' t2 i+ s1 A
5 y$ H( h" \3 a9 o" G  C# [3 U
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-2-27 20:14 發表   7 I/ k4 Q7 ^$ a% p* d' r! E5 t% k
2 S- c1 Y# r1 e: T$ k$ J
7 ?  }% u4 W/ D# ~) i
尤其,是 穿上短裙的
: c7 M$ V& E0 O" N$ P; G+ Y9 _/ g3 B1 ~3 Z& v, D
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我鐘意睇兩腿之間的夾縫,夾大腿既時候
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-2-29 10:05 發表   
" T4 }/ q$ f( N  Q, M我鐘意睇兩腿之間的夾縫,夾大腿既時候
$ A. m9 G6 G, I( @
! g2 g8 z. N8 s9 \/ D2 Z- {4 z4 e中間,有冇夾了 蕉仔 ?$ l& \' r3 \' @- {, I$ N" U9 l  z
) l0 n  m7 j3 E+ D* v
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-2-27 20:14 發表   " U7 E: ~# t1 W! f% y2 a4 }
9 {/ k2 q1 N/ q& P/ D  D, Z
補圖,呢個位

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-2-29 12:12 發表   
& a& o( V; t6 X! Z+ m8 M' r* h5 J( @$ ^, {! n: V
補圖,呢個位
, h  W0 ~" m/ `+ B, v8 j, p9 h
. N% t; a, f) H無限想像力
+ ]0 ]  E" h5 C) ]: y8 w∠( ᐛ 」∠)_
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-29 14:02 發表   ( g* U. c( w$ S) a% F' q' W

, o) l% }7 f/ }& i& r0 \. \8 [2 v' g  U$ w1 r5 n: o$ i
無限想像力
# q8 H! N- O& K7 d∠( ᐛ 」∠)_
! o* O; O5 m* a3 V4 C# T# @呢個位似Gap罅所以特別鍾意