嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

24歲直男想搵cd 做長期sp

24歲直男想搵cd 做長期sp

有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# 鋼鐵直男 的帖子

已pm,請查收

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   
; I3 r/ A7 X- A有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
, g1 S9 h. {! v1 H$ c, b+ x
$ p  v( M) V, w6 ^我年紀比你大呀) l8 m; k: q. r# t# t( u
你喜歡三十多女人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-1 03:15 發表     P$ h/ a  h! p' q8 E6 O

@9 v+ r# b7 c: L) K, ^
8 u) `- M/ E8 b我年紀比你大呀
$ U8 x- o; e0 W你喜歡三十多女人?
) e  K  ~! X/ y; x鍾意呀∼

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 04:17 發表   & d9 z) O' `% @: \

; p, L' C0 d" |2 l8 ^( J鍾意呀∼
. y$ `- w1 d/ z5 q8 o
& C& B7 \$ q1 V. H& s. N' z5 }9 r+ _
你喜歡看本小姐穿著
+ L/ N: Z! H; t: I貼身裙+ n4 \% S5 A- S5 M
,睡衣,
3 |: J2 D  v) s3 K1 D- |) ]/ [- F# f% w休閒衣?

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   
* }) p) q9 V2 d; Q有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
% B/ s# k( D) Y; C
+ ?+ O, F* s6 ^5 O1 D2 O! m6 E我這樣打扮喜歡?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 13:42 發表   $ ^2 t1 L' J6 w3 ~" R$ E

( {& |) L+ W  Z+ h$ f. z
; j. F% r0 x0 u' l8 m* V- ]: P我這樣打扮喜歡?
: c0 W4 C5 f) I, _( y+ V射爆你

情人就pmed
! I" _* |: E3 p1 e& }SP不了

嘩, 咁筍呀, 真係難得一見既offer
6 J( U+ ?3 F& ?4 L) J/ v; F我要應徵做你長期 sp 呀, 有得比人抽插仲唔衝住去咩
, s, D! F& I6 ?: g% Z: {) |你咁大食實好多人排隊應徵啦 , 希望唔會遲, 希望可以揀到我
* w+ K( `: n$ z% N* Y& aWhatsApp 我 66982429 please

我可以報名嗎?我有tg

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-4-7 17:25 發表   8 Q: _! Z: `% y

) k  O% X3 k3 L2 u  }- q射爆你
% ?; _* B4 E% ^

8 p7 z5 ]  a* \7 a3 U7 ?想要射在我那裡?