嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

24歲直男想搵cd 做長期sp

24歲直男想搵cd 做長期sp

有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# 鋼鐵直男 的帖子

已pm,請查收

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   ) ~, X3 `( F$ n  y( a
. f6 {( a  u: W4 C1 ]4 P- I. d

' D, Y& K, O6 q; Q* G: V. \. Q我年紀比你大呀0 q- G) i0 \% D3 o7 N
你喜歡三十多女人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-1 03:15 發表   6 M7 }* j9 v$ V! `* U0 ^0 Z
, D) j' C) E) O  P7 m: b0 _: b

2 V; |& d6 E" \- m我年紀比你大呀
9 A& r' w7 \. X& U你喜歡三十多女人?
6 i: @: {9 C& [3 b0 ]$ \, K鍾意呀∼

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 04:17 發表   , F' @! G! U3 m9 m! L# R' g

$ e6 V* b4 s$ F  F8 C鍾意呀∼
) l* q' m6 Z8 a# C4 e! x9 R' ]# J
6 ?4 c2 Z0 v6 {
你喜歡看本小姐穿著  s. f7 ^3 ]: [; q
貼身裙
( X( _  R8 O" |/ ?8 t' H,睡衣,1 I- C: d& ]8 i! C, c3 }6 I+ P. I
休閒衣?

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   2 S& _+ ~- l4 |. V: n0 l
& x/ M% k/ q# j; t% g  C
7 g% ~5 ]; Z" x; _. n我這樣打扮喜歡?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 13:42 發表   & L6 P8 R- |5 o; z! G

% s6 k, q+ {: {* h/ b# \% t$ Q; E) a/ T
我這樣打扮喜歡?
% ^, X* T6 O5 S+ j+ m% s
射爆你

情人就pmed
0 {9 `7 r, L0 {) s& _1 ~SP不了

嘩, 咁筍呀, 真係難得一見既offer 5 i  S% x0 f# Z2 d2 L
我要應徵做你長期 sp 呀, 有得比人抽插仲唔衝住去咩
, K) ]* e/ P! a; e5 l你咁大食實好多人排隊應徵啦 , 希望唔會遲, 希望可以揀到我
# `$ [5 V! y- v. G5 cWhatsApp 我 66982429 please

我可以報名嗎?我有tg

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-4-7 17:25 發表   
2 Y. J$ u. ^# f8 s( u( |
! X5 S5 I: L9 j7 G" y* T8 C  x射爆你
5 f8 H% M- D/ {( V

3 J9 x: [# r( Z! x5 E' ?想要射在我那裡?

最近訪問的版塊