嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   
6 j/ g4 V' y$ ]' o5 V租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
2 z2 c! T+ M7 Z' `
) i+ [% _0 S: @1 m; N吾知,大家身材
( b6 S" d5 p/ b- U! f日不是,差不多: |" z5 I/ A8 G% e% O

5 v9 L( Z3 y( j; {. ~' m(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊5 p) k1 G" `# `* `6 \( \: `
人生實在有需要取捨的時候. k5 N6 j# S- z6 _
如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   ; W. R4 c$ z) ]- X
女女應該吾知, cd 的生活 ?
$ E: t5 b3 N1 c+ u( E! k6 p# G

: M7 k& Z, P; T; u" z1 G# J4 ~當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   
- r: i/ K; {/ f' V享受下二人世界先。
) c6 U8 `1 z, ^一有機會你就會跌番落.......
" v: e, j1 ]9 B6 S% H2 k- k& K- b2 N( T* [3 Y" a, Y; y7 e' j8 i
  ]: d3 y* m8 o
有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,3 r* ]& z2 }- N+ \
之後,同另一個結婚以為完了。* U6 v- P7 S# V6 M; c, x0 p
結婚幾年悶下來偷穿老婆的。5 \- e. P2 Z7 t# L3 |, F
跟住生小朋友,又以為過去啦。" B: N$ U/ g% f$ P5 \- R
但 ...
. i0 F& s1 o8 G; v; a1 X6 T! S. w* [
唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   
5 L( j6 K% Q) D0 W) F4 W你可以同女朋友說下0 P. f# ~) r; Q6 {5 d* H* [
但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受6 h" H: e& W, ]$ R  x5 [
我一開始就係話玩玩下變裝出街
: B9 r$ \+ Z' o  h4 m之後她就接受了
" D2 V0 E% V- a) Q$ j" n- w6 ^4 R
. M% P& C0 A9 s  H7 ?8 t  ^1 v* X你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   : L  k$ w) A% n/ W6 g& @7 q
放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
1 m2 F0 z+ W0 B
) h2 Z. F- g3 W* K女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   
1 N! q9 v% z8 d# r; e- e" H$ f% @襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節
( ]/ k' D" x+ d0 h+ M搵個機會白天出街吧) t6 M2 W% D) t& ^2 q7 L% U1 J
遲下結埋婚既話就更難了5 S5 ?9 [5 n8 S/ {8 ~* v
算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
# X0 z0 Z- K( a& q& Z
$ F9 V0 V* F$ ?的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   3 ], \  V0 V% A# x" j7 P# X# L! S
應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
0 D* G5 X3 X# T$ P$ K$ g- F( Q2 U$ U" d! P# a
警告,都要玩# y3 E) u1 R- r! d7 u+ j- J
) P* b; u1 j' e. B6 J
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   
/ b% |6 p: J- c& g7 {3 Y: z試下講下笑咁同佢講出嚟?
9 P' ?1 A* W$ X) |8 {4 y" @. P* E2 A
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
. s' d# k) k5 i6 Z應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   - {- z& s! r; \% ]
9 J2 w+ ?+ y! n' p  Y

& F3 F1 k) W# N8 f; [& `女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
/ \& }' F- J2 f" D. r* d  _, d* P應該冇希望
0 l! r: a" B. ?4 r* P. A
* d( q* S1 f6 V1 _1 K- f/ u
最近,有物咁的節目?4 j! c1 I5 K2 Q% ]
2 A9 x( P: I7 `9 A8 ~" C
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   
/ O% u& x3 J# b  o6 v0 _0 |5 s
8 a' C* u6 G! Z; W9 G4 b6 H. W; b9 `9 e2 |8 w6 X9 u) i
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊/ {7 l7 u" |6 _4 ?7 Y- T. h/ n3 E
應該冇希望
5 i+ u1 m% ^" m& Q, v8 p% V! g妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   5 z$ V% w0 @/ N$ \

& v9 ?( c0 e- D妳都犀利,隱藏得咁好
, [; K5 [9 g  V' g6 n+ ?
! I4 Z7 c. C& m( O" V% B- y之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   7 ^( N/ s! F  t. B) X

: w2 p- j( P5 l  a0 y$ H. Y# K2 V% K! i. d9 s
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
0 [& p; |/ W1 c! o4 ]1 y3 W5 D6 {; @: B) P& W; l* h
好多這樣的姊姊,# l( \5 k! ~/ g5 d7 Q
有相同的經驗。
$ b1 w& O+ p+ e" L( B7 {, r! _# v5 _" P' N
^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd