嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚有否有想去睇戲

今晚有否有想去睇戲

如題! v  A2 s8 e& B, U0 J- S+ L& _7 G
5 m! K  H+ ~1 x* i0 _. X
今晚有否有想去長沙湾mcl9 y! U3 N6 V3 }- B
1 ~* j  [: s' @- i6 A
睇戲嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肺炎病毒好似好中招, 睇戲會唔會係高危活動?

回復 2# gila 的帖子

呢個我當然明白
( c- \0 ~6 M* B但起碼睇戲唔使除口罩
/ z6 s8 M4 t5 D9 \" t  p3 h/ T/ g0 N4 q
我一日幾餐茶記" }' Q0 \& }* ^# I6 M8 W0 D
要除口罩食嘢仲高危

你會喜歡如何打扮的女仔去睇戲?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

睇場戲姐!
0 |+ K& b) y/ @$ S  e# u% i/ u! R5 n2 l( L2 v3 Y
點打扮有乜所謂

咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班

近排有什么好戲,值得冒险去看?

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-6 14:54 發表   ; H" G# d0 R# x. D6 M' n
咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班
' u) ?5 e& Y3 `& [& N% j! y* ?6 X9 {3 X
最好,是全天候,女裝了
6 f$ r8 q+ J( q3 T) `  {% t6 G?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 14:30 發表   " T/ m3 v1 l( r) ^- l* ]7 v) p
睇場戲姐!" w1 C+ f# \& v5 d6 C! Z/ m8 m

8 i6 s5 M2 C) V點打扮有乜所謂
8 f8 b' Z" O6 ~& g; D0 i: O/ V1 O* D; U9 S- M. J- o
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去
  R* }2 j3 N# X) X如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去

如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去 - Yes

各位都唔會喇1 X5 e3 X2 q$ e& @; y3 h$ a4 I

3 Y0 G$ r+ }+ R6 J  z; ^我係cd去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 17:06 發表   2 d# a$ }. \1 v7 O9 ^
各位都唔會喇
) r6 h( l) n- D2 d+ z
4 r! K9 T8 j- z. o9 j/ w: U我係cd去睇戲
, b# W8 T! @1 P' I& \, R, o/ i
唔好意思答錯線 以為呢個Post 係直男想約 CD去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 09:28 發表   * x' D4 c3 w. Y: V  V* X, N
如題
  |  ~% ~" [* @; M& f0 O' `0 d6 s! x' r" c# K( z6 S
今晚有否有想去長沙湾mcl& \1 w/ |$ d; x

2 a% X: F  V* Y9 U; O, a' k& ^5 R睇戲嗎?
, m( J3 j+ K" |- r& ^- J0 H

+ M: e8 f2 E& D! w" l我處,所以电影院也關

陣間我都落去長沙灣交收

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-6 17:59 發表   
) H9 v' B8 z4 S6 e
3 P; Z! F) o. t7 P' Y0 |9 D/ O
% R; a! r2 y5 o; ^2 i/ _我處,所以电影院也關
9 c" N5 x1 k# ?6 o: |2 Y$ x
2 W' J& b; l' R" c, a! {1 m0 O

6 Y2 Q. R3 t) gSad。
' _. j% ^/ U8 r* J
/ L4 j9 z1 B( H$ u6 E/ C1 V! d(._.)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-6 15:55 發表   
; W! N$ ?! s8 j+ E! ?( Z2 t8 w* T. q# }& n3 |* b2 P5 s' m  e: z1 n

$ \6 ^( t& ~7 \! @. {$ N0 C2 m都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去
. Z! _8 Q5 J4 [如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去
- R0 |3 h+ h  j1 u) V. e  Q突然間我有好多奇怪既諗發
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-3-7 21:49 發表   5 T" Z! G' q( B! @% Z' \) V6 M& K

! l. Z$ [7 b$ \突然間我有好多奇怪既諗發
0 s0 L) O  h. z- S
miss 咗添! t0 q6 b! H7 S5 J" f- v
雖然過咗期
7 O2 G7 I5 s0 v1 Q! r, }; Z$ M* f可否補講來抄巧下 ?