嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

26歲直男想搵cd 做sp / gf

26歲直男想搵cd 做sp / gf

26歲直男想搵cd 做sp / gf; V8 N$ J* H3 s, C2 i
有興趣pm我v7/tg/line
  t# b% j, E" H: k% c  ?, m
, f, E2 g) M! a[ 本帖最後由 m911m911 於 2020-3-6 22:48 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-6 22:47 發表   
# @# l+ T. R" v5 ]  [. c! }26歲直男想搵cd 做sp / gf: B1 {) o3 U. ?$ u; O* l
有興趣pm我v7/tg/line
: J; R0 n( P5 a6 j+ y4 ^

" D) H+ B5 A/ N( m你喜歡什麼打扮女生

回復 2# joey221 的帖子

腿長,穿絲襪或裙子

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-6 23:26 發表   * n2 F8 ^/ |! I& u  [
腿長,穿絲襪或裙子
. L9 d) A( d8 W
大肥佬大肚腩但係腿長可以嗎 ? 8 a. p( \. O: @! V2 |; q- n4 Z
我肚腩大到企喺度連自己JJ都睇唔到,如果可以我可以做你sp,  你可以一路玩我對大長腿一路玩我個大肚腩
4 G6 k0 @' k& V( t% }- h# b2 Q- X7 i( n- g* U7 u/ q! T( _
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-6 23:26 發表   
" f0 q: r" B+ _9 G2 z2 d% K2 ?/ c( A腿長,穿絲襪或裙子
. F$ w5 w' o# I* }4 \* y6 o
: h& {6 K6 F( a$ p
給予我腿你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 5# joey221 的帖子

都硬了!!!

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-7 01:40 發表   
4 E) M9 c* y9 A" U' o1 m都硬了!!!
! S8 O% I1 ]+ f2 x9 B' d* U: C, i$ l; i4 U  J& z& S: z
射啦⋯⋯男人谷了,會很辛苦

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-7 00:18 發表   . U( }- j5 a. ]/ X
, i4 Q) [- ^/ [
大肥佬大肚腩但係腿長可以嗎 ?
8 ]4 Z0 D, S: o: I5 D' }我肚腩大到企喺度連自己JJ都睇唔到,如果可以我可以做你sp,  你可以一路玩我對大長腿一路玩我個大肚腩
3 `* ~- s% z7 i# p6 `9 y4 Z) q3 X, K: _
Fit 成咁
5 m6 n1 X! }2 t) v3 h8 p* V睇唔到JJ係因為個胸唔係肚腩+ U, ?$ N4 ]' c" I$ H4 E! O* [
http://hkcd.tv/thread-70170-1-1.html

回復 7# joey221 的帖子

找到PARTNER 才可以射架

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-7 13:55 發表   
2 |- b! a! s) z: u: L3 P9 v/ j9 Z4 @$ d) l

+ r9 R6 m* K) t1 Q: g" B3 RFit 成咁
/ D6 d6 R9 D2 Y( I/ z睇唔到JJ係因為個胸唔係肚腩/ h6 B, I$ h( h9 ?1 y; }5 W
http://hkcd.tv/thread-70170-1-1.html
) N4 q+ G+ _0 P, H+ {: @2 g7 \
唔怪得我個大波妹friend 成日踩到我隻腳   
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

我pm左你啦

引用:
原帖由 woodermartin 於 2020-3-7 17:34 發表   7 _* u% P" A' f% g* A* ^, J
找到PARTNER 才可以射架
5 A# p- t: e- z9 R( ~: ?8 ~! N5 ^& [2 V
再給本小姐腿你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件