嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

26歲直男想搵cd 做sp / gf

26歲直男想搵cd 做sp / gf

26歲直男想搵cd 做sp / gf- y9 q' ?' f! r+ h$ {0 _3 E. J
有興趣pm我v7/tg/line( l3 |* r& y, O& x' G' P6 V  b) R
  p" B9 x" m/ I& R8 o
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-6 22:47 發表   
4 `( W# u" @% `, ]26歲直男想搵cd 做sp / gf
6 _1 D! T5 S4 Q9 `有興趣pm我v7/tg/line
/ l7 r  F/ j0 Z$ v" d! ?
# l6 @6 a+ s: P: _2 J% F
你喜歡什麼打扮女生

回復 2# joey221 的帖子

腿長,穿絲襪或裙子

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-6 23:26 發表   6 u' t9 h7 S! [  m
腿長,穿絲襪或裙子
$ g. n) ]- N: |
大肥佬大肚腩但係腿長可以嗎 ?
/ c. @' V. Z  f3 S" |7 l. U我肚腩大到企喺度連自己JJ都睇唔到,如果可以我可以做你sp,  你可以一路玩我對大長腿一路玩我個大肚腩; E2 |$ e" m  l4 G  n0 }1 B8 f  @

# `' K! a9 Q; F, z4 [[ 本帖最後由 squirrel99 於 2020-3-7 00:21 編輯 ]
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-6 23:26 發表   
# P1 W- S2 K2 D! D6 V) Y5 w2 x0 h腿長,穿絲襪或裙子
6 ], a. ]% v; }. m# V

) |1 P7 ~. \; }; R+ [" c給予我腿你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 5# joey221 的帖子

都硬了!!!

引用:
原帖由 m911m911 於 2020-3-7 01:40 發表   + K! W( |5 X, `6 @
都硬了!!!
$ N% h* m" v* }3 P: i  c& {9 P
9 d; k: }# J0 n  Y
射啦⋯⋯男人谷了,會很辛苦

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-7 00:18 發表   9 U% E8 b, l* }8 o2 Q% s

/ Y% v! O9 R& P大肥佬大肚腩但係腿長可以嗎 ?
* W! A1 s4 ]# ~: F7 ?" [我肚腩大到企喺度連自己JJ都睇唔到,如果可以我可以做你sp,  你可以一路玩我對大長腿一路玩我個大肚腩
7 h- H, T: v8 W+ B% t$ G1 k/ {; L& D/ L' B4 F
Fit 成咁
& k# b% h0 U. i+ x7 q4 I睇唔到JJ係因為個胸唔係肚腩
% {% ^% _* c# e/ u* B. @, [1 Mhttp://hkcd.tv/thread-70170-1-1.html

回復 7# joey221 的帖子

找到PARTNER 才可以射架

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-3-7 13:55 發表   2 h! W$ R3 J1 T1 {3 B2 D& j0 W
  s' }+ L, X# O: v% Z

% c. \, T& m% o- A0 B2 E' vFit 成咁
3 r: {+ r: A& m" O: V睇唔到JJ係因為個胸唔係肚腩; z, M0 S5 j4 B! i. X  z
http://hkcd.tv/thread-70170-1-1.html
( i, M" M* x# g3 t唔怪得我個大波妹friend 成日踩到我隻腳   
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

我pm左你啦

引用:
原帖由 woodermartin 於 2020-3-7 17:34 發表   0 B$ r" P8 ~$ T4 M
找到PARTNER 才可以射架
( P' L! ^2 Q+ r% S- j7 r

% t  J: i7 x: W3 \3 d7 V再給本小姐腿你看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件